Saint Barthelemy
1 hour ago in Saint Barthélemy ⋅ 🌬 26 °C
Dzisiejszy dzień, będzie bardzo krótki w opisie ale bardzo długi w czasie i odległość. Przepłynęliśmy 43 mile morski hałasując gdyż mieliśmy niekorzystny wiatr odnośnie naszegoRead more
Saba Island Day two
Yesterday in the Netherlands ⋅ 🌬 28 °C
Saba jest przepiękną wyspa, można powiedzieć perła Karaibów. Położona troszkę na uboczu głównych szlaków turystycznych, historycznie przechodziła przez ręce różnych państw poczynającRead more
Saba Island
December 4 in the Netherlands ⋅ 🌬 28 °C
Piękny dzień żeglarski, pasat w najlepszym wydaniu. Wiało pomiędzy 18 a 23 węzły i można powiedzieć, ze na jednym hałasie przelecieliśmy z Simpson Bay do Wells Bay na Saba Island.
DzieńRead more
Simpson Bay
December 3 in Sint Maarten ⋅ 🌙 27 °C
Na razie pogoda nam bardzo dopisuje pod względem słońca jak i wiatru. Dzisiejsza pobudka była około 7 rano i pomalutku wszyscy odnajdowali życie. Łódka naszych przyjaciół jeszcze nie byłaRead more
Crocus Bay dzień drugi
December 2 in Anguilla ⋅ ☀️ 26 °C
Kolejne dzień w raju żeglarskim. Kotwica utrzymała bez potrzeby interwencji. Powolnymi ruchami posuwisto zwrotnymi zabraliśmy się za życie. Miłośnicy słonej wody i przygód ruszyli do wodyRead more
Crocus Bay
December 1 in Anguilla ⋅ ⛅ 26 °C
Zaczął się piekny dzień, słońce przyjemny wiatr z perspektywą żeglowania za parę godzin. Rozpoczęliśmy przygotowania już o 7 rano. Przegląd łódki odkrywanie niedociągnięć i braków,Read more
Anse Marcel day 2
November 30 in Saint Martin ⋅ 🌬 28 °C
Kolejny raczej gospodarczy dzień. Posypaliśmy do oporu czyli do 8 rano, niestety nie aż tak dlugo, bo po odjęciu różnicy czasu o 2 godziny, to wychodzi o 6 rano😁. Po śniadaniu i zimnym piwkuRead more
Ance Marcel
November 29 in the United States ⋅ ❄️ 0 °C
Dzisiejszy dzień mozna powiedzieć bardziej podróżniczo nudny niż odkrywczy. Cały dzień spędziliśmy w różnych samolotach i samochodach próbując dostać się do hotelu w Anse Marcel BayRead more

Traveler
😍