Villada
23. september 2018, Spanien ⋅ 🌙 24 °C
Vi er på vej til byen Sarria hvor Caminoen går forbi.
Efter en rolig nat ved olivenolie fabrikken sammen med 8 andre campere hvor månen skinnende over søen og for første gang i de 6 måneder viLæs mere
Sarria
24. september 2018, Spanien ⋅ 🌙 18 °C
Sarria er vort udgangspunkt for den sidste del af Camino Frances, vandreruten til Santiago og der en en ac plads med alle faciliteter til fri afbenyttelse, der er desværre en del trafikstøj fraLæs mere
Portomarín
25. september 2018, Spanien ⋅ ☀️ 17 °C
Caminoen går næsten lige forbi ac pladsen, som har fire afmærkede arealer til ac’er, alle faciliteter til fri afbenyttelse.
Gåturen fra Sarria til Portomarín var på ca 23 km, en meget fin ogLæs mere
Melide
26. september 2018, Spanien ⋅ ⛅ 28 °C
Vi havde beregnet at turen skulle gå til Palas de Rei, jeg fik drejet forkert af og endte faktisk på den lille vej hvor store strækninger bliver brugt som Caminoen. Hold da fast hvor er der mangeLæs mere
Lille ac plads ved Fonte Díaz, Tuoro
27. september 2018, Spanien ⋅ ☀️ 24 °C
Halvdelen af turen fra Melide til Santiago passede med en lille by med navnet Salceda, der fandt jeg en p plads, hvorfra Freja og undertegnede kunne gå hende i møde.
Der er ikke nogen ac pladserLæs mere
Santiago
28. september 2018, Spanien ⋅ ⛅ 22 °C
Så kom “pilgrimmen” til Santiago Compostela efter hun har vandret 130 km. Turen her tilbydes af rejseselskaber fra hele verden, jeg talte med et par som kom fra Mexico, man flyver herned, gårLæs mere
As Catedrais-Aguas Santas
29. september 2018, Spanien ⋅ ⛅ 19 °C
Vi ankom fredag eftermiddag og a/c pladsen fra Campercontact var fyldt op, delvis med biler og autocampere, der er heller ikke et officielt skilt, vi søgte lidt rundt og fandt en græsmark anvist somLæs mere
As Catedrais-Aguas Santas 1
30. september 2018, Spanien ⋅ ⛅ 18 °C
Et strand-landskab med arkitektur af kong Neptun.
Området har i år 2000, ved hjælp af EU midler til udvikling af landområder, fået et løft med træstier og udsigtsplatforme m. m.
Skal man seLæs mere
Fisterra
1. oktober 2018, Spanien ⋅ 🌬 19 °C
Fra Santiago de Compostella går pilgrimsruten videre ud til fyrtårnet, som ligger efter Fisterra.
Herude ligger også en ac/p-plads, højt oppe på et plato for enden af en vej, med en utrolig flotLæs mere
Pontevedra
2. oktober 2018, Spanien ⋅ 🌙 26 °C
Enkelt overnatning i byen inden turen går videre til Portugal.
En tur ned gennem den gamle bydel om aftenen, utroligt hvor mange butikker fra Matadortiden som stadig eksisterer.
Ponte de Lima
3. oktober 2018, Portugal ⋅ ☀️ 25 °C
Vort første stop i Portugal, en af de ældste byer. P pladsen har ingen faciliteter, men wifi, ligger bynært og flot beliggende ned til floden Lima.
Romerne har åbenbart bygget den første broLæs mere
Parque Natural do Alvao
7. oktober 2018, Portugal ⋅ ☀️ 15 °C
Efter en overnatning i Mondim de Basto tog vi tidlig afsted op til naturparken, vi havde udset os et kapel hvor bilen kunne parkeres og hvis alt gik godt, tage en overnatning der.
Parkens størsteLæs mere
Ferie i Porto
9. oktober 2018, Portugal ⋅ ☀️ 22 °C
Hvad er nu det, 🙂 jo det er jo rent faktisk anstrengende at rejse rundt, der er mange indtryk der skal bearbejdes, man skal hele tiden tage stilling til hvor skal vi nu sove i nat, skal man have enLæs mere
Porto
10. oktober 2018, Portugal ⋅ ☀️ 19 °C
Vi ville tage bussen 8.25 ind til Porto, men 9.30 var der kun kommet en ud af fire linie 15 forbi set officielle stoppested, og den den ville ikke tage imod penge, vi opgav og fik resten af dagen tilLæs mere
Livraria Lello - porto
11. oktober 2018, Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
I dag prøvede vi så igen, med bussen, men heller ikke denne gang lykkedes det, den kom ikke.
Vi bestilte en taxi, for vi ville godt tidligt derind.
Vi kom til på den hårde måde at forståLæs mere
Arouca
12. oktober 2018, Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
Mellemstop til Passadicos do Paiva, en anlagt vandre sti, delvist opbygget i en trækonstruktion ca 8 km lang.
Vi besøgte turistkontoret for at høre lidt mere om køb af billetter, det kosterLæs mere
Arouca Geopark
13. oktober 2018, Portugal ⋅ 🌧 17 °C
Vi valgte “relativt” tidlig at køre op i nærheden af vandre rute 16.
S. Pedro Velho ca 1000 m over havet. Denne rute har 3, seværdigheder et Udsigts tårn 1077 m, en udsigtsplatform og en stenLæs mere
Så har vi en speciel dag
15. oktober 2018, Portugal ⋅ ⛅ 14 °C
Som er fejret med et glas vin 🍷 🍷 og vi glæder os dagligt over turen, er taknemlig for at vi har muligheden for at få disse oplevelser sammen 🇩🇰🇩🇰
Passadiços do Paiva, Arouca
16. oktober 2018, Portugal ⋅ ⛅ 16 °C
Kan kun anbefales.
Se videoen herunder.....
🎬 https://youtu.be/SNkHWYq8DX8
Passadiços do Paiva er en 8 km lang træ trappe/gåsti ved floden Paiva. Den er en del af Arouca Geopark og ligger caLæs mere
Mikki's place to stay
20. oktober 2018, Portugal ⋅ ☀️ 21 °C
En fastliggerplads nær Guia, lidt nord for Albufeira.
Et hyggeligt sted med mange nationaliteter, afslappet atmosfære, egen restaurant, bar mm.
Rigtig mange bor her i længere tid og sikket til enLæs mere
Faro
23. oktober 2018, Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
Så er vi indlogeret på hotel i Faro, bilen har problemer med gearskift den kører stadig, men for ikke at blive ansvarlig for evt. følge skader, blev den hentet ved vort sidste opholds sted ogLæs mere
Best Western Hotel, Faro
26. oktober 2018, Portugal ⋅ 🌧 17 °C
Om livet i et hotelværelse på 4. sal 🙂
Også her går tiden hurtigt, vi bor centralt og kan gå os til det hele.
Har fundet en fast lufte rute til Freja, hvis store fornøjelse er at køre medLæs mere
Turist i Faro
9. november 2018, Portugal ⋅ ☀️ 18 °C
Efter tre uger ser det ud til at bilen bliver færdig mandag eller tirsdag altså ialt 21 dages “ufrivillig” storby ferie, på hotel med morgenmad.
Herunder en lille kort video, om livet somLæs mere
On the road again tra la la la la.......
14. november 2018, Portugal ⋅ 🌙 19 °C
Efter 23 dage på hotel.
Algarve motor home park.
Super dejligt at have friheden igen til at vælge hvor man vil være og overnatte.
Humøret er tilbage, selvom vi sikkert vil huske tiden i FaroLæs mere
Algarve Motorhome Park
17. november 2018, Portugal ⋅ 🌧 16 °C
Efter et par dage på Motorhome Algarve, med T-shirt vejr og fine ture langs med den eventyrlige kyst som er lidt speciel, gik turen lige et hurtigt smut forbi Albufeira som er en by baseret påLæs mere

Ruth RasmussenSpændende. Vi kørte forbi mange pilgrimme på vores tur i dag.
Berit - Lars HausenSom perler på en snor, dele af hovedvejen til Sarria gik parallelt med Caminoen, men ikke så charmerende, der gik mange, vi håber vejen fra Sarria og frem er mere spændende.
Ruth RasmussenSå må en af jer ud at gå