Croatia
Otočić Pokonji Del

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

5 travelers at this place

 • Day3

  Beachlife part2

  August 4, 2017 in Croatia ⋅ ☀️ 34 °C

  Mai nap is hasonlóan telt, kelés, közös nagy isteni reggeli Marti langosaval (amit a norvégok a tejfölon, sajton felül meg bacon kockakkal tuningoltak fel- mindenhez bacont esznek:)), aztán irány a strand- Isti vitt minket három fordulóban.

  Ezúttal másik strandra mentünk, nem kellett athajozni, ez kevésbé volt puccos mint a tegnapi, de nekünk Marcival sokkal jobban tetszett. Ejtozes, olvasás, Leaval folyamatos "baden", kavicsgyűjtés, Ella baba pancsiztatasa- ezek voltak a progik. Sőt, délután Marcival meg a paddle boardot is kipróbáltuk- nekem nagyon bejött, és tok jól tudtam rajta állni, egészen a vegeig, amikor is egy hatalmasat sikerült csobbanni, de úgy, hogy a napszemüveg lerepult a fejemrol és elnyeltek a habok...:( Marci meg hősiesen próbált egy ideig lebukni és megmenteni nekem, de sajna pillanatok alatt olyan melyre került, h nem jött össze. (Este így kénytelen voltam Hvarban venni egy másikat.:))

  Este az egész társaság felkerekedett es bementünk vacsizni a központba. Én nem gondoltam volna, h itt ekkora élet van - minden tele éttermekkel és barokkal es tengernyi fiatal hömpölyög a szuk utcacskakban, a kikotoben es a főterén. Ide érdemes eljönni nagyobb korunkbeli társasággal is mert zseniális a hely!
  Read more

 • Day1

  機上第一餐海鮮飯,咖啡重烘焙不敢喝。

  June 25, 2018 in Croatia ⋅ ⛅ 26 °C

  這次機上的時差調整不是很好,在轉機過程因冷氣太涼穿太少而感冒不舒服,Zagreb下機後頭有點漲痛,先到Sixt辦妥租車手序,原福特休旅改給雷諾Dacia休旅,只開2300公里還是非常新的車,先研究車的操控方式,因為很久沒開手排車了,Wifi 分享器剛接通,回頭到機場換了500歐的庫納,依照路線前往第一站Slunj Rastoke水車村,順利的在慢慢熟悉路況的狀況下1.5小時到了水車村展開旅程的第一個景點!
  在Petro餐廳點了牛排跟魚,結果來了牛,魚卻沒來,將就配了機上的剩食啟始克遊的第一餐,哈哈!
  水車村很小半小時足夠晃蕩,一個小村落像架在潺潺流水與小瀑布間,小鎮居民享受與自然共生的閒情,哇!還看到路橋下架起鋼索,極限玩家正大膽的來回穿梭,不過安全措施倒是妥切,剛到時停車投幣花了一些功夫,總是也解決了,下一站進住16湖民宿,因時差問題身心稍疲,原預計下午16湖之行程稍做改變,待明日早些一探究竟! 。
  帕里安民宿有著三代同堂的組合,來接待的是一位約國中剛畢業的小女生很靦腆,大聲喊著爹的說客人到了,接過證件介紹入住細節,趕往五分鐘路程的超市,準備今晚的自炊晚餐,晚餐後在民宿後山坡閒聊,體驗第一次的劈材經驗,
  Read more

You might also know this place by the following names:

Otočić Pokonji Del, Otocic Pokonji Del

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now