Saai verslag chille dag

Omdat we gisteren nogal veel gelopen hadden en lunas voeten onder de blaren zitten besloten we vandaag een rustig dagje te houden. We ontbeten wat lekkere rijst met bonen en een zacht gebakken ei. OpRead more
Vandaag begonnen we vroeg met de dag, we probeerde om 7 uur op te staan om naar het National park te lopen. Het werd ietsje later maar alsnog liepen we vroeg het park in. Voor dat we naar binnenRead more
Ola tutti Buenos dias! We ontbeten vandaag met rijst en bonen met een matige koffie en vieze chocolade melk, je kan niet altijd seis gooien. De dag van vandaag stond in het teken van oranje, wantRead more
Ola supermercado, vandaag stonden we op in het oh zo mooie San José, of zoals de Costaricanen zeggen, San José. Op het dagprogramma stond de Nederlandse ambassade bezoeken. We gingen met deRead more
Today we got to sleep in! Our first activity did not start until mid-morning, so we got to wake up leisurely and eat breakfast together in our hotels' open air restaurant. Afterward, we got picked upRead more
Was für ein tierisch aufregender Tag😍! Am Morgen machten wir uns zuerst auf dem Weg zum Hafen, um abzuklären, ob es möglich ist am Baby-Seaturtle-Release teilzunehmen. Der sehr hilfsbereite MannRead more
Heute stand relaxen auf dem Programm. Nachdem wir unser Tagesziel bereits am relativ easy erreicht haben (Wäsche konnten wir im Hostel abgeben😅🧺), gingen wir in die Stadt und erkundeten Quepos.Read more
Nach einer kleinen Odyssee mit unserem Mietwagen, ging es los von San José nach Manuel Antonio in unser schönes Hotel, welches einen eigenen kleinen Dschungel hat🌴🦜☀️
Heute haben wir eineRead more
Morgens um 6:15 Uhr ging es für uns bereits in Uvita los, um noch vor 8 Uhr im Park zu sein. Es hat alles funktioniert & wir haben uns auch nicht von falschen Parkwächtern abziehen lassen (NadineRead more
Traveler Raaf?
Traveler (K)raaien?