Italy
Roncolla

Here you’ll find travel reports about Roncolla. Discover travel destinations in Italy of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

5 travelers at this place:

  • Day5

    Capuccino kilatassal

    July 10, 2017 in Italy ⋅ ☀️ 26 °C

    Ma elég feszes a programunk, mert egy kupacban (potom 2 óra autokazasra) van egy csomó minden amit meg szeretnénk nézni. Ráadásul a mai progik nekem is teljesen újak, egy helyen sem voltam meg a tervezettel közül, jupiiii!
    Szóval indulás reggeli nélkül (egyszer elég volt a helyi nagyon cukros nagyon édes olasz reggelibol és elelmiszerboltba meg mindig nem jutottunk el), hogy majd az első helyen beulunk. Hat Ja, jó ág elképzelés csak sehol sem volt semmi. Mentünk a kanyargós szerpentineken, én már éppen kezdek hisztis lenni (delelott Marci jobban bírja a kaja-nélküliséget), amikor az útról lekanyarodva találunk egy lélegzetelállító panoramaval rendelkező ristorante féleséget ami nyitva is van. Meg vagyunk mentve. Az indián felszolgalo ugyan közli hogy csak capuccino van, reggeli nincs, de nem baj, valamire jó lesz ez is, plusz a hely tényleg kárpótol.Read more

You might also know this place by the following names:

Roncolla

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now