Door de Alpen

Vlotte verbindingen na een vroeg vertrek. Vanaf Zürich waren de meren al mooi; Na Thusis werd het uitzicht alleen maar mooier. De forse ramen gaven een ruimer beeld dan de camera kon grijpen en deRead more
Nach einem guten Frühstück sind wir quer durch die Schweiz in Richtung Chur gefahren. Bis dahin war alles Autobahn. Kurz hinter Chur ging es links zum Julierpass ab. In Savognin, wo wir 2008Read more
Vandaag was even een chill dag, heel even rond geweest in Tirano. Pizza en een ijsje gegeten. Maar toen zagen we op de weer app dat het ging regenen dus gingen we terug naar ons appartement maar zeRead more
We hebben een tussenstop gedaan in Milaan en toen hebben we daar even rondgelopen. Het was heel warm. Daarna zijn we door gegaan naar Como en daar is echt een heel groot meer met uitzicht op deRead more
Vandaag was erg chaotisch. ‘S ochtends hebben wij nog even bij het meer gezeten en daarna zijn we naar het station gegaan. Alleen toen we daar aan kwamen werd onze trein gecancelled en bleek dat erRead more
Once again, we're winging it. The Bernina Express is another world-famous classic train ride. Our Eurail pass covers it, but not the $25 seat reservation for each person, each way. We're getting soRead more
Heute 8.06 Uhr war es soweit. Pünktlicher Start mit dem BERNINA Express in Richtung Chur. 4:16 Std. hin und 4:25 Std zurück, Plätze am Fenster, feinste Sonnenstrahlen und Klimaanlage.
Die FahrtRead more
Die 1528 geweihte Kirche wurde laut der Legende einem Feigenpflücker von der Jungfrau Maria persönlich in Auftrag gegeben, als Gegenleistung dafür erlöste sie die Stadt Tirano und Umgebung von derRead more
You might also know this place by the following names:
Villa di Tirano
Traveler
Wat prachtig en wat een luxe plekje 😍
Traveler Schitterende foto's, wat een uitzicht! 🤩
Traveler