Visiting St Petersburg
![](http://d2k8htqlk8yn1a.cloudfront.net/img/flags-png/ru.png)
We left this morning our night stop and continued the last 250 km to Sint-Petersburg. Halfway we stopped at a nice cafe for a coffee (pic.2) Around one we arrived in Sint-Petersburg where we parkedRead more
Onze welgemeende excuses voor de spaarzame verslagen. Je weet hoe het is, druk druk druk.
We hebben de Noordkaap bereikt, de fotos hebben jullie gezien. Met een fijn gezelschap bereikten we dezeRead more
Gezellige grensovergang gehad,
3 uurtjes heeft het geduurd. Daarna snel verder....... Not duss.
165 km aan gravel wegen kuilen en gaten.
Maar uiteindelijk de grote weg berijkt.
Nu nog even kilometersRead more
Dag 2 in Russia #pech #geentelefoonbereik #geeninternet
Reizen in Rusland vereist soms enige creativiteit hebben we gemerkt.
De gastank is bijna leeg dus we starten de dag op benzine. Al gauw merkRead more
... das sind nur 0,64 EUR pro Liter 👍😬🎉 Zum Vergleich: Die gestrige Tankrechnung lag bei 143,20€ und die jetzige bei 41,94€! 😳 Da es hier in der Region weder Campingplätze noch HotelsRead more
Gestern riesen Etappe durch das russische Nirgendwo gefahren. Den Polarkreis wieder überquert. Jetzt kommen wir so langsam wieder in wärmere Gefilde. So modern wie das Hotel war, so antik war dannRead more
Wir machen gut Meter und werden permanent von „russischen Tieffliegern“ 🏎 überholt, obwohl wir schon die erlaubten 90 km/h fahren. Deren Überholmanöver sind waghalsig und für uns nichtRead more
Dankeschön! Die Camper vom Unterbacher See in Düsseldorf haben für unser Rallye Projekt auf dem Camper-Sommerfest nochmal 200€ Spendengelder für das Kinderhospiz Balthasar eingesammelt . WirRead more
Hallo,
wir befinden uns irgendwo in Russland. Rechts und links ist nix als Wald. Wir fahren weiter in Richtung St.Petersburg. Unterwegs versuchen wir noch unsere Tageschallenge zu erledigen. WirRead more
You might also know this place by the following names:
Respublika Kareliya, Republik Karelien, Karelia, Republik Karelia, Republiek van Karelië, Carelia, جمهورية كاريليا, Kareliya Respublikası, Карелия, Карэлія, Република Карелия, Karelija, Карели Улас, Carèlia, Карели, Karelská republika, Карꙗла Димократїꙗ, Карел Республики, Republikken Karelija, Δημοκρατία της Καρελίας, Respubliko Karelio, Karjala Vabariik, جمهوری کارلیا, Karjala, Lýðveldið Karelia, Carélie, Poblacht na Cairéile, Kareliya, República de Carelia, Karelia Khiung-fò-koet, קרליה, कारेलिया गणतंत्र, Republika Karelska, Karélia, Կարելիա, Republica de Karelia, Republiko di Karelia, Repubblica di Carelia, カレリア共和国, კარელიის რესპუბლიკა, Карел республикэ, 카렐리야 공화국, Карьяла, Карилия, Karēlijas Republika, Карелий, Карелија, Бүгд Найрамдах Карель Улс, कॅरेलिया, Карели Республика, Карелэнь Республикась, Karelia Kiōng-hô-kok, Karelië, Karjal, Республикæ Карели, کریلیا, República da Carélia, Карелия Республиката, Republic o Karelie, Gárjil, Karelsko, Républik Karélia, Karelska republiken, கரேலியா, สาธารณรัฐคาเรลียา, Republika ng Karelia, Karelya Cumhuriyeti, Kareliä, كارېلىيە, Карелія, جمہوریہ کاریلیا, Cộng hòa Kareliya, Kar'ala Vabariik, Republika han Karelia, Карелуд таңһч, 卡累利阿共和国, Karelya