- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Dec 16, 2024, 6:31 PM
- 🌙 10 °C
- Altitude: 22 m
- SpainBasque CountrySan SebastiánIbaeta43°18’28” N 2°0’52” W
San Sebastian
December 16 in Spain ⋅ 🌙 10 °C
Vannacht werd ik wakker van een koud hoofd, ik had nog wel de capuchon van mijn vest opgedaan, wat gek......
Vanmorgen was het in de bus 4 graden, een graadje warmer dan de afgelopen dagen, maar het voelde veel kouder.
Toen ik mijn fietsje wilde losmaken van de paal waar ik m aangezet had zag ik dat het zadel, het stuur en de fietstassen bovenop bevroren waren, het was dus toch echt koud geweest afgelopen nacht.
Eerst maar op koffie jacht en ja hoor in Le Teich zag ik een Presse/Tabac, bij binnenkomst dacht ik al dat ik verkeerd was want ik zag geen bar oid maar de man wees op een koffieapparaat dat in de winkel stond. En ja koffie is koffie nietwaar? Dus snel de metalen beker uit de bus halen om geen extra afval te veroorzaken. Tijdens het koffiedrinken liep ik een tijdje door de winkel, het leek een heuse gokhal. Ik kom nooit in een sigarenwinkel, maar zo ziet het er bij ons toch niet uit?
Het doel was vandaag San Sebastian en ik had besloten niet de tolweg te nemen, dat leek me leuker. Niet dat ik niet op de tolweg beland ben in de 5 keren dat ik fout gereden ben 🙃, nou ja in ieder geval weet ik dat mijn tolbadge het nog doet. Wat een leuk idee leek, was in werkelijkheid een verschrikkelijke weg met ontzettend veel rotondes en door ieder dorp/stadje 50 en 30 kilometer. Ik begrijp nu waarom de meeste mensen de tolweg nemen, dat ga ik in het vervolg zeker doen.
De laatste lunch in Frankrijk in een wegrestaurant met kerstboom en weer door naar Spanje. Vervolgens zat de hele reis het volgende liedje in mijn hoofd:
Je zal het maar hebben, ik haat Imca Marina, hoe krijg ik het er weer uit?
Dit is de eerste slaapplaats waar ik betaal, het kost hier wel 5 euro voor 24 uur 😂
Morgen ga ik niet rijden, ze geven goed weer op en ik ga op mijn fietsje 20 minuten fietsen om San Sebastian te verkennen.Read more
Traveler Olé hahaha
Traveler Ja lach er maar om, je zult het maar in je hoofd hebben. Daar heb ik vaker last van en meestal zijn het liedjes die ik verafschuw, of zou ik ze stiekem toch leuk vinden???? 🤣😂🤣
Traveler Tjeee: je bent weer op pad 💃🏼💃🏼