Lissabon
12 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 18 °C
Blev en lång natt på Köpenhamns flygplats utan mycket sömn innan planet lyfte klockan 7 i morse. Kom även en hel del melodifestivalklädda under natten som skulle flyga hem direkt efterBaca lagi
Valada
12 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 25 °C
Blev sen en liten tågtur från Lissabon ut till en liten byhåla där jag var ensam till att kliva av.
Sen var det bara att börja gå 5 kilometer längs en väldigt rak väg. Var inte bättre avBaca lagi
Santarem
13 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 22 °C
Det blev hela 4 stycken som sov på ställe som jag igår.
Man var ju utvilad när man vaknade i morse och efter en ovanligt bra frukost på boendet kom jag iväg 08:30 i perfekt väder, mulet och 20Baca lagi
Några fler bilder från Santarem
13 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 17 °C
Bor förövrigt på stället med en fågel fasaden.
Golega
14 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
Idag var man lite snabbare på morgonen och kom iväg 07:40 i det perfekta vädret mulet men ljummet.
Sen gällde det att hitta ut ur stan med. Dåligt markerat i djungeln av växter så jag kördeBaca lagi
Tomar
15 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 18 °C
Denna dagen kunde man gott hoppa över.
Kom iväg 07:40 och sen följde en rak tråkig asfaltsväg utan något särskilt att titta på ett bra tag innan man kom fram till en liten by efter 11Baca lagi
Alvaiazere
16 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 17 °C
Idag var det betydligt roligare än igår, bättre utsikt och ingen trafik.
Kom iväg redan 07:15 och piggare än igår och det gick fort ut ur stan och därefter blev den en stund bredvid flodenBaca lagi
Rabacal
17 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 17 °C
Tog det lugnt på morgonen och kom inte iväg förrän 07:30.
Regnet hängde i luften men det blev inte många droppar av det. Väl ute ur stan började det gå uppför och sen ännu mera uppför. EnBaca lagi
Coimbra
18 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 19 °C
En dag som avslutades med en festival.
Kom iväg 07:30 tillsammans med 3 andra men det blev inte så länge ihop då jag var snabbare än dem. Väldigt platt på diverse småvägar fram till ettBaca lagi
Mer Coimbra
18 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 16 °C
Mealhada
19 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 19 °C
Hade inte den bästa av sömn inatt. Hade en uteservering nedanför fönstret så tyst var inte natten.
Men jag kom iväg 07:30 i solsken vilket var längesedan och sen var det bara till attBaca lagi
Albergaria a velha
20 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 18 °C
Var en lugn natt på det egna rummet så kom iväg 07:00
Hade sen några få kilometer i skog innan det blev småvägar med mycket hus att titta på. Blev sen en fika ihop med mina franska herrar,Baca lagi
Sao joao da Madeira
21 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 17 °C
Hade det väldigt lugnt på stället man bodde på då vi bara var 4 personer i ett stort hus. Tror även att det var billigaste dagen såhär långt. Gjorde av med 22 euro. Boendet kostade 8 sen 2Baca lagi
Porto
22 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 17 °C
Det blev en ännu billigare dag igår. Lyckades göra av med 18 euro totalt.
Annars var det lugnt på hemmet igår. De stängde dörren 16:30 så efter det fick man be någon ur personalen attBaca lagi
Labruge
23 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 18 °C
Kom redan vid 7 idag trots att jag inte hade någon brådska alls.
Så det blev till att följa floden en timme ut till kusten och sedan gå norrut igen. Och efter ett tag längs kusten kom nästaBaca lagi
Vila do Conde
24 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 17 °C
En väldigt enkel dag i bra väder.
Följde kusten 10 kilometer norrut och kom fram till Vila do conde redan klockan 10. Har sen fördrivit tiden med att gå på stan och en marknad. Är någonBaca lagi
Barcelos
25 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 20 °C
Det var ju roligt att planera för att gå och lägga sig tidigt igår. De hade satt en bil som spelade glad portugisisk musik rätt nära boendet så det var ett jäkla liv på rummet trotsBaca lagi
Vitorino dos Piães
26 Mei 2024, Portugal ⋅ ☁️ 20 °C
Vissa hade tydligen bråttom imorgon när klockan började ringa redan vid 05:00 hos några. Själv låg jag kvar till 7 och var då nästan själv på stället då jag inte hade bråttom. Var ävenBaca lagi
Ponte de Lima
27 Mei 2024, Portugal ⋅ ⛅ 19 °C
Hade en bra kväll på stället för min födelsedag. Sa aldrig att jag fyllde år förrän ägarinnan tyckte att jag skulle sjunga en svensk sång men då tyckte jag att hon kunde sjunga för förBaca lagi
Viana do Castelo
28 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 23 °C
Blev inget besök i affären igår så gick från boendet strax innan 7 för att hitta ett öppet cafe. Enda öppna hade bara några bakverk att äta så det fick bli det till frukost. Sen kom danskanBaca lagi
Esposende
29 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 24 °C
Efter det första passet att gå ner alla trappor från boendet på höjden så var man uppvärmd när man började gå.
Efter den långa bron så började jag genast att märka att det blev mycketBaca lagi

Skönt att resan gått bra så här långt. Vi ser fram emot nästa etapp! [Britt-Marie och Boss]