United States
Bonneville County

Here you’ll find travel reports about Bonneville County. Discover travel destinations in the United States of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

14 travelers at this place:

 • Day27

  Another set of falls.

  August 22, 2017 in the United States

  We rolled up at our motel to find things we'd begun to take for granted weren't necessarily so. No microwave & fridge. No free wifi. But there was a pool - that pacified me but Liz was hungry. Bit the bullet & had a burger at McDonalds - no chips - almost 4 weeks in the states & still no chips. Walked to the museum past the town's namesake falls - not quite as impressive as yesterdays. The town however was more pleasant. Headed to the museum which had an exhibition on space to tie in with the eclipse - for Idaho Falls was in the path of totality. Some interesting stuff - a camera that went to the moon, a number of samples of moon rock & some fun interactive stuff. Some info on the new innovative Orion capsule NASA are developing that looks uncannily like a Saturn V Apollo. Cutting-edge. Some local history which was curious. Came back via the Japanese garden on an island in the middle of the Snake River. Peaceful considering it was by a main road. Impressively it was all created by volunteers.Read more

 • Day141

  America's National Forests

  September 30, 2015 in the United States

  In den USA gibt es Tausende von National Forests und anderen Schutzgebieten. Hier in Idaho bedecken sie 38 % der Landfläche. Hier ist es ausdrücklich erlaubt, frei zu campen …

 • Day18

  Ice cave & Craters of the Moon

  June 4, 2014 in the United States

  Vannacht om 3 u was het pikkedonker buiten, maar zoals gezegd in het begin van de reis de motels zijn altijd zo verlicht dat het precies dag is. Om 7 u ons bed uit want we waren beiden klaarwakker, nochtans hadden we de werklieden niet horen vertrekken. Ook hier bij dit ontbijt is alles erop en eraan, we hadden niet anders verwacht gezien het diner gisteren.
  Vandaag naar Idaho Falls maar via scenic byway: 'Peaks to craters' het eerste stuk is US 93 waar we stoppen aan de Shoshone Ice caves.
  De ijs cave was alleen toegankelijk met een gids, we betaalden 8$ voor een gidsbeurt die 45 min duurde en waarbij wij de enige deelnemers waren. Eric was een farmer uit deze streek die dit doet als zomer bijverdienste.
  De ijs grot is een luchtbel in de lava gevuld met ijs, er zijn verschillende luchtbellen en er zijn er ook enkele die ingestort zijn 50.000 j geleden, deze is ontdekt in 1880 door een jongen die verdwaalde dieren zocht, vanaf toen tot de jaren 1930 kwamen alle farmers hier blokken ijs hakken om hun eten koel te houden. Shoshone (het stadje) maakte zelfs reclame dat zij de plaats waren waar voor het eerst een koud biertje kon geschonken worden. In de jaren 1930 wou de regering dit gebied als nationaal park beheren maar de ingenieurs maakten een grote fout bij het toegankelijk maken en het ijs begon te smelten. In 1952 kocht een investeerder dit stuk land op en bouwde een dubbele wand zodat het ijs niet verder zou smelten, dit lukte zo goed dat het zelfs bij een strenge winter met veel sneeuw terug aangroeit. De ijsblok is 300 m lang en 10 m diep, in de grot is het -4 tot -8°C.
  Omdat we maar alleen waren kon ik op de terugweg nog wat vragen over het waterbeheer. De ranchers (veeteelt) en de farmers (landbouw) kopen waterbounds om in te wisselen, in het begin van het seizoen krijgen zij de melding hoeveel dagen ze water mogen nemen voor irrigatie, dit jaar 90 dagen (1dag is 1 bound) vorig jaar bv. maar 60 dagen, afhankelijk van de sneeuwval en de voorraad in het reservoir. Verleden week was hier nog nachtvorst en nu is het zomer, het regent hier zelden of nooit, daarom zijn ze afhankelijk van de sneeuwval.
  Eric gaat één keer per maand boodschappen doen in Twin Falls, dat neemt een hele dag in beslag, en moet goed gepland worden. Hij zou niet kunnen leven in een stadje, zegt hij!
  In de verte zien we mooie sneeuwtoppen het zijn de sawthoot mountains, de tetons zijn nog hoger, en dat is onze richting. We rijden verder door afwisselend een maanlandschap en grasland richting Craters of the Moon.
  5 Miles op voorhand staan er al regelmatig borden met uitleg, over de huifkartochten die hier heel gevaarlijk waren omdat de losse lavastenen gevaarlijk waren en de karren beschadigden maar via de Snake rivier was het ook gevaarlijk wegens de Shoshone indianen.
  De vulkanen zijn hier niet zo hoog meer heuvels en als zij uitbraken dan was dat niet met een hoge pluim zoals wij gewoonlijk veronderstellen maar met een trage stroom die door spleten omhoog vloeiden. Hier naast het Yellowstone park ligt een heel gebied waar twee landsdelen uiteendrijven, op de snelheid waarop onze nagels groeien en men verwacht vroeg of laat weer een mogelijke eruptie hier of in Yellowstone, binnen 100 jaar, of 1000 jaar of nog langer, niemand weet het maar het wordt wel gemonitord.
  Door de bakkende zon rijden we verder tot aan het park zelf maar het is te warm om over die hete paden te lopen in de blakende zon, en we deden soortgelijke wandelingen reeds op La Palma en op Lanzarote.
  Dus rijden we maar verder via de scenic byway, op de middag stoppen we in Arco, een plaatsje van niks in the land of nowhere. Er is een Last River Drug & espresso shop en we stappen binnen, eerst denken we dat we verkeerd zijn het begon met rommelcadeautjes, dan medicijnen zonder voorschrift en helemaal achteraan een sodastream counter een toog met 3 barstoelen. We wachtten even want de shop was in volle verandering en toen kwam een vriendelijke bediende ons helpen Dirk nam een gewone koffie voor 98 ct. en ik een Italian soda stream, ik vroeg eerst wat het juist was en het was een beker vol ijs, met soda water en een smaakje naar keuze en daarop een dot slagroom. Rare combinatie maar blijkbaar is dit de voorloper van frisdrank, ik nam almond flavor, het smaakte naar amaretto, wel lekker maar ik kon het niet uitdrinken teveel en te koud dus nam ik de rest mee. We kochten voor Dirk een TShirt halve prijs want doordat het zo warm is heeft hij te weinig shirts bij. Degene die hij bij heeft zijn te donker of te dik van stof.
  Om twee uur waren we aan de Guesthouse Inn waar we vandaag zouden slapen. Normaal,mag je maar om 3 u inchecken maar de kamer was klaar en we konden ze in bezit nemen. Achter het motel ligt de Snake River met ook een wandelweg naar Idaho Falls downtown, er zijn ook op deze rivier dammen gebouwd en de waterval is lang maar laag! Het was gezellig wandelen maar niet zoals de Greenbelt in Boise, het was in de vlakke zon, gelukkig was er wat wind, het was 27°.
  Downtown er was er niets te zien en het was daar nogal druk dus wandelden we terug om te gaan zwemmen, en te rusten in de zon ik ben nogal verbrand van gisteren dus zo lang bleef ik er niet inzitten, een goede douche en we gingen eten in de pub waar we eerder al een biertje gedronken hadden, we hadden toen het menu ingezien en onze keuze gemaakt. Een steak voor Dirk en kip chardonnay voor mij.
  Buiten was het wat winderig en er was geen raam dat open kon dus werd het achter glas van de laatste zonnestraal genieten. Nog een spelletje UNO en de dag zit er weeral op.
  Read more

 • Day6

  Idaho Falls

  August 25, 2015 in the United States

  Dneska jsme si opravdu nalozili a spime pouhe 2 hodiny od Yellowstonu. V rizeni jsme se vystridali a ujeli krasnych 650 mil. Zitra je v planu Yellowstone park.

 • Day25

  Idaho Falls

  May 17, 2016 in the United States

  Twin Falls
  Potato farms
  More windmills
  Idaho Falls
  RV Park - Snake River RV Park & Campground, Idaho Falls, ID

 • Day19

  Grand Teton Wyoming - Swan Valley Idaho

  September 9, 2017 in the United States

  das war eine lange Fahrt, durch den Yellowstone, wie wunderbar er morgens qualmt auch vielen Geysiren in der Morgenkälte besonders schön.
  Der Teton ist ganz lieblich in gelb und Rottönen, herrliche Berge, kleiner und wunderschön. Haben am Taggertsee einen Trail gemacht zu einem traumhaften See.
  Abends spät im Swanvalley am Fluss sehr verborgen angekommen. Klos nichtmal mit Wasserbecken, nur Plumpsklos. Ich habe mir einen Kochtopf ausgeliegen um Wasser an der Zapfstelle zu holen. Andreas hat uns ein Feuer gemacht. Kühe muhen, hoffentlich laufen sie nicht unser Zelt in der Nacht um. Schliefen dennoch ok.Read more

 • Day4

  Idaho Falls, ID - End of Day 4

  June 20, 2017 in the United States

  We eventually made it to Idaho Falls. It is the largest city in Eastern Idaho with a population of almost 60,000.

  We had dinner at The Bees Knees. A grunge like dive bar/restaurant. It was trivia night! We were too late to play as a team, but played a long ourselves.

  The food was really good. I had a huckleberry beer. I really enjoyed it. Too sweet for a second, but one was good enough. Jenn's chef salad was a salad with a a full chicken breast and two slabs of ham on top. It was more food than my steak!

  For desert, we had Grandma's Slutty Brownie. The description: "Oh so naughty brownie, peanut butter, cream filled & dressed according to our mood." It was awesome!
  Read more

 • Day5

  Day 5 - Yellowstone, Here We Come!

  June 21, 2017 in the United States

  Day 4 Miles: 424.9
  Total Miles: 1,744.4

  We are only a couple hours from Yellowstone. We'll power up with some breakfast at La Quinta and head out.

  I wasn't impressed with La Quinta. The carpet was wet near the AC unit and the windows were left open. It had rained, so the water was either from the AC or the rain coming in the windows.

  The bed was a pillow top, so it was comfy, but the fellas got stuck on a pullout. Casey was hanging off of it.

  We did see some cool hover craft in the parking lot.

  It is going to be a cooler day, today, in the low 70s. The cool weather is a nice break.
  Read more

 • Day10

  Swan Valley

  June 25, 2015 in the United States

  Last night in Idaho

 • Day25

  Idaho Falls

  May 17, 2016 in the United States

  Had lunch at Dixie Diner . It was an Old School 1950a style Diner.
  Traveling to Idaho Falls saw beautiful Idaho Potato Farms with snow capped mountains in the back ground. We went to see Idaho Falls.

You might also know this place by the following names:

Bonneville County, مقاطعة بونيفيل, Бонвил, বোন্নেভিল কাউন্টি, Condado de Bonneville, Bonneville konderria, شهرستان بونوویل، آیداهو, Comté de Bonneville, Bonneville megye, Բոնեվիլլ շրջան, Contea di Bonneville, ボンネビル郡, Bonneville Kūn, Hrabstwo Bonneville, بونوائل کاؤنٹی، اڈاہو, Comitatul Bonneville, Бонневилл, Округ Боневил, Бонневілл, بونیویل کاؤنٹی، ایڈاہو, Quận Bonneville, Condado han Bonneville, 邦納維爾縣

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now