הצתה מאוחרת
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 13 °C
הבוקר יצאתי לדרך מאוחר מאוד, בשעה 09:30, על רקע אירועי אמש.
בהליכה פגשתי כמה אנשים שנתקלתי בהם כמה פעמים בימיםBaca lagi
הקמינו קדם לכל השאר
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 15 °C
מחשבה שעולה לא מעט אצלי היא העובדה שהמסלול הזה קיים אלף שנה. זאת אומרת שהמסלול בתוואי זהה או דומה קיים הרבהBaca lagi
תובנה ידועה בעלייה תלולה
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 16 °C
יש הבדלים בין מי שכאן. כולם מגיעים מרקעים שונים ועם רמות שונות של כושר. אבל רואים שלכולם יש התמודדויות. גםBaca lagi
היבּלוֹת
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 16 °C
היבלות הן נושא שיחה שכיח בקמינו. כמעט כל אחד נאלץ להתמודד איתן ולבחור איך לטפל בזה, כשהסוגייה החוזרת ונשניתBaca lagi
הגענו סוף-סוף לגליסיה
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 16 °C
גליסיה היא האזור האחרון שבו הקמינו עובר, וסנטיאגו היא העיר המרכזית כאן. היא ידועה במזג אוויר הפכפך ובהיותה סוגBaca lagi
הליכה ביחד
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 17 °C
אתמול לפני שהגשם החל הצטרפתי לארבע בנות שצעדו יחד: ביאנקה מצ׳ילה שהתחילה יחד איתי, סימונה מאיטליה שכבר פגשתיBaca lagi
רשמית אני מרגיש טוב
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 17 °C
בימים האחרונים הרגשתי את הגרון, מאתמול כבר פחות. עדיין אני מצונן בעצימות לא מבוטלת, כנראה מתוך התמודדות עםBaca lagi
מחשבות בשלהי הקמינו
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 18 °C
נותרו כ-148 קמ׳ עד ההגעה לסנטיאגו. אמנם יש עוד כמה ימים לאוקיינוס, אבל סופרים עד לסנטיאגו העיר.
זה מעניין, כי כולםBaca lagi
נישקו אותי באלברגה
5 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 17 °C
כשהגעתי לכאן הכרתי שני צעירים דנים שלמדו יחד מינהל עסקים. פגשתי כאן גם את אייזק הפורטוגלי ושלושת האיריםBaca lagi
לא מתרגשים מגשם
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 10 °C
הבוקר קמנו לגשם כך שהחשק לצאת לא היה רב. אבל כמו גדולים יצאנו לדרך עם הציוד המתאים שעבורי הוא די מקיף: כיסוי תיקBaca lagi
צליינים נוספים מישראל!
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 14 °C
היום לראשונה פגשתי צליינים נוספים מישראל! ארבעה חברים גמלאי חברת החשמל. המנהיג שלהם הוא דן, בחור עם הרבה ידע אךBaca lagi
סתם מקום מנוחה מקסים
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 15 °C
לפני ארבע שנים צליינית דנית הכירה איזשהו מתחם בבעלות אוסטרלי, התלהבה ואחרי שסיימה את הקמינו היא חזרה אליו. היאBaca lagi
יציאה מאזור הנוחות
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 18 °C
לאחרונה אני מרגיש שהטיול הזה לא ממש מוציא אותי מאזור הנוחות מבחינה חברתית או מבחינה פיזית. למעשה הכל מוכר ליBaca lagi
Don’t overthink
6 Mei 2023, Sepanyol
כעת אני מטייל עם ארבע צליינית צעירות שהחלו לטייל יחד לפני כמעט שבוע. בגלל הטבע שלי אולי אני מרגיש שאני קצת פחותBaca lagi
במרכול גליסיאני
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 17 °C
1. לא הכרתי שיש אפרופו מחוץ לישראל
2. אינני רגיל לראות ככה בשר תלוי, ואני גם לא חושב שבשופרסל יהיה דבר כזה
3. כיף לשתות בירה גליסיאנית בגליסיה
יום הולדת בקמינו
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 16 °C
במרכול קניתי מזון למחר וגם שוקולד לסימונה שתחגוג מחר יום הולדת 25. קבענו לאכול כולנו ארוחת ערב במסעדה האיטלקיתBaca lagi
צרפתית היא פשוט אקרובאטיקה
6 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 15 °C
יש לנו שתי דוברות צרפתית ב״חבורה״, אוראל מצרפת וקמיל מבלגיה. זה יפה פתאום לראות אותן מדברות ביניהן בשפת האםBaca lagi
נותרו 100 קמ׳ מתוך 790
7 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 12 °C
היום חצינו את קו ה-100 קמ׳ לסנטיאגו. זו הישורת האחרונה ובעוד ארבעה ימים אגיע לשם.
100 קמ׳ הם המינימום לקבלת תעודתBaca lagi
הרכב מורחב של צליינים-מכרים
7 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 21 °C
ב-100 הקמ׳ האחרונים נדרשים שתי חתימות ביום, ולא אחת כפי שהיה עד עכשיו, שאותה תמיד מקבלים באלברגה built-in. הכלל הזהBaca lagi
המזון של היום
7 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 21 °C
מאז נפרדתי מהבנות בבוקר הייתי לבד רוב היום. הגעתי לאלברגה שבו אינני מכיר נפש חיה ולקחתי את הזמן, אפילו בדרךBaca lagi
יקיצת הטבע
8 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 11 °C
הבוקר הזה נפתח בערפל כבד מאוד, ובמשך כמה שעות לא היה אפשר לראות מעבר לכמה מטרים לפניך. לא היה לי עדיין דבר כזהBaca lagi
פשוט ללכת בחוץ, במרחב ירוק
8 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 16 °C
על רקע הסיום המסתמן שמלווה גם ברצון שבא והולך פשוט להגיע לסוף ולגמור עם זה — היום אחרי התפזרות הערפל נזכרתי שוב בזכות העצומה פשוט ללכת בחוץ במרחב ירוק, ועוד עם משב רוח. לא רק זכות, אלא גם תענוג צרוף
אזהרה בעניין גברים בגיל העמידה
8 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 20 °C
מחשבה קצת פחות נעימה ואפילו מוזרה — הכרתי כאן כמה וכמה גברים בגיל העמידה, באזור 60-65. הם אנשים מקסימים ומתחבריםBaca lagi
נעשיתי יהודי יותר
8 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 22 °C
באופן אירוני, אני חושב שהקמינו הפך אותי להיות יהודי יותר, ובמידה מסוימת גם פטריוטי יותר כלפי ישראל.
הטיול פיתחBaca lagi
אלברגה של כמוסות
8 Mei 2023, Sepanyol ⋅ ☁️ 22 °C
שמעתי כבר בעבר על אכסניות בקונספט של ״כמוסה״, שלפיו לכל אחד יש פרטיות בשטח שלו. זה עלול להיות קלאוסטרופובי וכןBaca lagi