Vlucht

De vlucht van Brussel naar Dubai vertrok met drie uur vertraging door een defect, en daardoor heb ik mijn verbinding gemist. Momenteel zit ik voor de komende zes uur nog vast in de luchthaven vanもっと詳しく
Aankomst Kuala Lumpur

Na zo'n acht uur in de luchthaven van Dubai gezeten te hebben en dan nog eens zeven uur op de vlieger ben ik eindelijk in Kuala Lumpur aangekomen. Zowel de luchthaven van Dubai als KL zijn enorm grootもっと詳しく
Kuala Lumpur verkennen

Ik dacht dat ik ruim op tijd ging wakker komen voor het ontbijt, maar dat was buiten het tijdsverschil gerekend. Rond 9:30 rap uit bed gerold en nog doodmoe naar het ontbijt gelopen. Ze hadden eerもっと詳しく
KL in de zon

Erin geslaagd om wat vroeger op te staan vandaag, om te kunnen genieten van de zon, en rond 9u was ik al op weg naar de batu caves, een hindoe tempel in een grot op een half uurtje met de trein vanもっと詳しく
Laatste dag KL

Ik was nog doodmoe toen ik opstond vanochtend, maar ze voorspelden onweer tegen de middag en ik wilde eerst een tempel bezoeken. Dus met slaapoogjes rap ontbeten en naar de trein gelopen. Mijn planもっと詳しく
Busdag

Vandaag bestond voornamelijk uit transport. Rond 10:15 vertrokken van de bus terminal richting de cameron highlands om daar pas rond 14:30 toe te komen. De rit duurde zo lang omdat het laatste stukもっと詳しく
Cameron highlands tour

Voor vandaag had ik een georganiseerde tour geboekt door de streek, want dat is de enige manier om alles in een dag gezien te krijgen in deze streek. Ik werd opgepikt in een 4x4 die zijn beste jarenもっと詳しく
Bus naar Penang

Mijn dag begon vroeg met wat gesukkel, ik wilde goed op tijd aan het busstation staan om zeker een ticket te hebben naar Penang, en had dus gevraagd om rond 7u uit te checken en een taxi te hebben.もっと詳しく
Penang hills

Vroeg opgestaan vandaag, een beetje te vroeg eigenlijk want rond 8u is er nog niet veel open. Taxi's reden er gelukkig wel al, en ik heb er ene genomen in plaats van uit te pluizen hoe het bussysteemもっと詳しく
Wandeling

Met veel moeite is het mij gelukt om ietsje langer in bed te blijven liggen, tot 8u, en niet veel later was ik al op weg naar ontbijt. Gezien het hotel gaan ontbijt geeft, heb ik onderweg wat gegetenもっと詳しく
Rustdag

Ik had niet veel goesting om nog ver te gaan vandaag gezien ik wat vermoeid was, dus besloot ik om rustig door stad te kuieren en de vele koffie huizen te proberen. De eerste koos ik op basis vanもっと詳しく
Naar Singapore

Vannacht niet al te best geslapen wegens veel lawaai dat zelfs mijn oordopjes niet konden dempen. Ik dacht dat het de wind was wegens de zware regen en dat bleek juist te zijn. Het eerste dat ik teもっと詳しく
Beetje overal

Het weerbericht vanochtend zei regen in de voormiddag en dan onweer, dus het was goed zweten in de zon vandaag en geen druppel regen gezien. Voor de zekerheid had ik een wandeling door een van deもっと詳しく
Unesco tuin

Ik zag in mijn voorbereiding dat ik de botanische tuin ook aangevinkt had, en besloot om deze ochtend eens te gaan kijken. Aan de ingang staat er een plakaat dat de tuin werelderfgoed is, en na hetもっと詳しく
Halve rustdag

De dag begon met een drupje regen, maar dat was niet erg want ik had de domes van de gardens at the bay als eerste doel. Dit zijn twee overdekte tuinen, het ene een bloementuin en het andere eenもっと詳しく
Terug naar huis

Mijn eerste vlucht was pas rond 18u dus ik had nog ruim de tijd om afscheid te nemen van Singapore. De zon kwam ook vollen bak afscheid nemen waardoor mijn poging om niet te zweten goed mislukte.もっと詳しく