Lekker stukje fietsen

Nadat ik van Sabine afscheid genomen heb. Ga ik mijn fiets in elkaar zetten. Ik zoek een mooi plekje in het gras voor het vliegveld uit en begin met monteren. Trappers er aan, stuur weer recht en deRead more
Na het inchecken, de fiets in de locker room gezet. Kamer en bed geïnspecteerd. Wat een oude zooi. Het stapelbed waar ik bovenin lig is zo wokkel dat je er zeeziek in zou kunnen worden. Gelukkig hebRead more
Vroeg wakker vandaag uurtje of 4. Kamergenoot begint om half vijf met zijn vertrek. Eerst douchen. Dan zijn spullen pakken. Helaas doet hij daar een keer of 10 over. Grrr ik probeer te slapen. Net alsRead more
Vandaag werden we om 9 uur opgehaald bij de camping door het busje van Skydive Taupo.
Na een ritje van bijna een uur kwamen we aan op het vliegveld. Leuk filmpje gezien instructies gekregen.
DanRead more
Traveler Fijn dat je er bent... nu opzoek naar Karin.
Traveler Niet naar Zuidereiland , brand!
Traveler Nee hoor Tods we blijven op het Noordereiland.