Bier en bergen

Bier en bergen. Klinkt wat plat maar dekt wel een belangrijk deel van de lading. Op ontdekkingstocht langs de Beierse bierbrouwerijen rond Bamberg. Dan de Oostenrijkse Alpen in, met als uitvalsbasisRead more
De gebruikelijke grensovergangfoto (3x woordwaarde). In het verleden werd deze voor mij meestal al snel gevolgd werd door een tweede foto bij Basel, Duitsland weer uit. Nu voor de verandering eens eenRead more
Eerste bestemming bereikt: het immer bruisende Aull. Fijn appartement met in de koelkast een good old pilsje van een locale brouwerij. Heerlijk rustig hier. Daar komt een mens van bij 😊
De eerste echt serieuze bieren staan op tafel. Na het in de voorronden sneuvelen van de Griek, het internationale steak specialiteitenrestaurant en het lokale kiprestaurant zijn we geland bij eenRead more
Leuk aan reizen in het buitenland zijn de kleine verschillen. En overeenkomsten. Ook hier ‘s nachts gepimpte Audi’s met een 20er erin en een knetterende uitlaat eronder. Feest vanRead more
Vandaag in de buurt van Bamberg geland. Siggi heeft een Harley-Davidson repair shop en verhuurt een appartement. Daarover later meer. Na een snel bezoek aan de supermarkt 9 km verderop (best landelijkRead more
Overnachten in het buitengebied van Buttenheim doe je in Stackendorf bij Michael, a.k.a. Siggi, en Thea, zonder a.k.a. Siggi runt een bikers shop gespecialiseerd in Harley Davidson. Ruig uiterlijk enRead more
Na aankomst en verkenning van de directe omgeving gisteren, is het vandaag dan eindelijk tijd om de mooie Fränkische bierpareltjes te gaan ontdekken. Dat blijkt nog niet mee te vallen.
DeRead more
Na een vanuit bierperspectief toch wat teleurstellende dag besluiten we terug te gaan naar ons Harley Davidson appartement. Met een black-belt Google-Fu actie bij Kathi’s vonden we nog een kleinRead more
TravelerHihi dat smoeltje..geweldig. Snapt er helemaal niets van...hihi
TravelerOok wel wat ongemakkelijk. Zit ik wéér in dat zwarte schuddende ding…