Aftenen før afgang

Der vaskes tøj, pakkes og gøres klar til afgang i Gittes lejlighed i København. I morgen går turen til Seattle via Heathrow lufthavn. Vi glæder os.
Afgang Kbh & Heathrow

København - Heathrow, Heathrow - Seattle.
Kort ophold i Heathrow inden de sidste 9 timers flyvning.
Jesper ser fjernsyn mens Gitte sover det meste af vejen.
Ankomst til Seattle

Efter en lang flyvetur er vi vel ankommet til Seattle.
En 40 minutters tog-tur samt en lille gå tur bragte os til det mest luksuriøse hotel på vores tur - Hilton Garden Inn i Seattle Downtown.Läs mer
Sightseeing i Seattle

Efter en lækker morgenmad på hotellet, havde vi sat os et stramt sightseeing-program for dagen.
Den startede med et besøg til Space Needle hvor vi var oppe i toppen og tage selfies og nydeLäs mer
Twin Peaks & Snoqualmie

Vi forlod Seattle og hentede vores lejebil som er en lækker rød Mazda CX-9. Med Jesper som habil chauffør og Gitte som co-driver kørte vi til Snoqualmie vandfaldet, som er det berømte vandfaldLäs mer
Boeing & turen til Port Angeles

Efter morgenmaden kørte vi til Boeing-fabrikkerne i Everett for at få en rundtur og se de store fabrikker, hvor bl.a. Boeing 787 Dreamliner'en bliver samlet. Vi skulle nok have bestilt billetter tilLäs mer
Olympic National Park 1

Olympic National Park er stor. Den er kontrastfuld med sneklædte bjerge (Mt. Olympus som det højeste), søer og tempererede regnskove.
Vi startede med at køre op til Hurricane Ridge hvor udsigtenLäs mer
Olympic National Park 2

Efter en god nats søvn i Forks gik turen videre sydover til Hoh Rain Forest, som også er en del af Olympic National Park. Her kørte vi ca. 18 miles ind i den tempererede regnskov til et VisitorLäs mer
Long Beach & Astoria Column

Vi fortsatte turen sydpå. Vi mødte flere interessante tømmer-industribyer på vejen, bl.a. South Bend hvor der også lå en meget flot bygning - Pacific County Courthouse. Efter et kort besøg her,Läs mer
Mt. St. Helens

Vi kørte østpå ind i staten Washington igen for at se vulkanen Mt. St. Helens, som havde sit seneste udbrud i 2008. Den sprang i luften i 1980 og dræbte 57 mennesker. Den lagde et stort områdeLäs mer
Pacific Crest Trail & Shopping

Vi startede dagen med at køre til "Bridge of the Gods" som ligger på grænsen mellem Washington og Oregon. Det er en meget berømt bro fra Gittes ynglingsfilm "Wild", der handler om en pige derLäs mer
Tillamook Cheese Factory & Air Museum

Vi overnattede på et fint lille hotel i byen Newberg og kom først derfra ved 11-tiden efter en hyggelig formiddag med lidt praktiske gøremål på hotellet. Vi kørte til Tillamook, som er megetLäs mer
Oregons Kyst

Dagen startede med en god morgenmad efterfulgt af et par timers power shopping i Lincoln City’s Outlet Mall, hvor vi begge fik fundet lidt gode ting. Lincoln City er en rigtig turist-kystby medLäs mer
Crater Lake & Smith Redwoods

I dag stod vi tidligt op og kørte de sidste miles til Crater Lake. Vi havde læst at søen skulle være smukkest om morgenen, men det viste sig også at være en god ide at være der så tidligt somLäs mer
Trees of Mystery & Avenue of the Giants

Vi startede dagen i "Trees of Mystery" som er en park med spektakulære træer, flotte udskæringer i træ samt en kabelbane som kører op imellem trætoppene. Udskæringer i træ er noget derLäs mer
Californiens kyst & besøg hos Chris

Efter at have købt forsyninger til morgenmaden i det lokale supermarked i Garberville fortsatte vi sydpå. Vi kørte igennem endnu et "Drive Thru Tree" i Leggett. Vi var inviteret til aftensmad hosLäs mer
San Francisco & Alcatraz

Efter en god nattesøvn og hyggelig morgen sammen med Chris og Sirika, tog vi det lokale tog fra Hayward til San Francisco midtby, en fin togtur på omkring 35 minutter, hvor vi fik set lidt af SanLäs mer
San Francisco & videre sydpå

Vi tog afsked med familien Chris & Sirika & hunde og deres dejlige hus i Hayward. Vi parkerede bilen ved en BART togstation og tog toget ind til San Francisco midtby, denne gang til stationen vedLäs mer
Yosemite National Park

Vi stod tidligt op og kørte 1½ times tid før vi nåede Yosemite National Park. Vi startede med at køre op til Glacier Point, som har en fantastisk udsigt over højdepunkterne i parken som f.eks.Läs mer
Golden Gate Bridge

Vi kørte fra hotellet i Jamestown og tilbage mod San Francisco for at se Golden Gate Bridge som vi var nødt til at springe over i første omgang (for ikke at ramme Yosemite i en weekend). TrafikkenLäs mer
San Francisco til Monterey

Da der ikke var morgenmad på hotellet som ellers lovet, spiste vi medbragt morgenmad i bilen ved et meget smukt udkigspunkt lidt udenfor San Bruno. Vi fortsatte turen ned langs kysten. HeleLäs mer
Californiens kyst & Hearts Castle

På halvøen hvor Monterey ligger, startede vi dagen med den berømte 17- mile Drive. Det var flot og hyggeligt, men egentlig ikke noget specielt i forhold til resten af den smukke kyst. Vi fortsatteLäs mer
Mere kyst, Solvang & Santa Barbara

I dag startede vi med at køre ind til Michael Jacksons Neverland Ranch. Det var lidt besværligt at finde en vej derind, da flere veje var blevet lukket, og vores GPS ikke opdateret derefter. Da viLäs mer
Universal Studios Hollywood

Ikke den store køretur i dag, i hvert fald ikke i bilen, men over 3 timers kørsel i Los Angeles Metro blev det da til. Turen gik fra hotellet i Pasadena til Universal Studios i Hollywood. ViLäs mer
Santa Monica, Venice & Hollywood

Vi startede dagen med en sløv morgen på hotellet med tøjvask mm. Vi tog metroen ud til Santa Monica som er berømt for hvide flotte strande og en mole med forlystelser på. Det var smukt. Der varLäs mer