Praha - Brusel - Tenerife - La Palma

Vstávali jsme ve 4.00, ve 4.40 nás Víťa vezl na letiště. Praha byla kupodivu krásně průjezdná. Odlet byl v 6.50.
Letěli jsme s belgickými aerolinkami s přestupem v Bruselu a pak sMeer informatie
El Paso - kemp v NP - El Paso

18,3 km
Stoupání: 1395 m
Klesání: 670 m
Vstali jsme do deštivého rána. Sbalili jsme si věci na spaní v přírodě a jídlo na 2 dny. Batoh s ostatními věcmi, které nepotřebujeme naMeer informatie
Jednodenní výlet Los Canarios

7 km
Stoupání: 693 m
Klesání: 0 m
Vstávali jsme kolem 8, Pavlík si šel do Dina koupit snídani, já měla zbytek koláče ze včerejška. Posnídali jsme na terase a vyrazili na bus. Na našíMeer informatie
El Time zast.- Torre del Time

6,6 km
Stoupání: 987 m
Klesání: 0 m
Vstávali jsme v 7h. Z večera jsme měli předbaleno na 4denní túru natěžko. Potřebovali jsme si někam schovat jeden batoh s čistými věcmi po dobuMeer informatie
Torre d.Time - Ref.Punta de Los Roques

21,2 km
Stoupání: 1407 m
Klesání: 893 m
Ráno jsme vstali do mlhy. Navlíkli jsme na sebe skoro všechno, co jsme s sebou měli. Nasnídali se, sbalili mokrý stan a vyrazili. Celkem nám baleníMeer informatie
Ref.Punta de Los Roques - kemp El Pilar

12,3 km
Stoupání: 181 m
Klesání: 726 m
Vstali jsme kolem 8. Pořád byla zima, i když počasí vypadalo slibně. Žádná mlha, jen nějaké mraky nad mořem.
Po snídani jsme vyrazili naMeer informatie
Kemp El Pilar - Los Canarios - El Paso

17,3 km
Stoupání: 627 m
Klesání: 1368 m
Po skoro probdělé noci jsme vstávali v 8 h, tedy já jsem v noci proklepala kosu, Pavlík tvrdil, že mu bylo teplo.
Ke snídani jsme si uvařili fusiliMeer informatie
Santa Cruz de La Palma

Ráno po snídani jsme totálně přebalili batohy, Pavlík musel ze dvou velkých batohů udělat jeden. Bolela mě hlava, nevím proč, když jsme vypili jen 3 lahve vína, z toho jedno byla spíšMeer informatie
Přesun na Tenerife

Vstávali jsme v 7, Pavlík vstával už podruhé. Poprvé to bylo kolem 2h ranní, kdy se vzbudil přehřátím.
Snídaně v ceně byla docela dobrá. Původně jsem chtěla jen jogurt, ale zlákalyMeer informatie
Los Gigantes

6 km
Stoupání: 703 m
Klesání: 703 m
Dneska každý trávil čas jinak. Adámek dopisuje diplomku, Víťa šel prozkoumat město a koupit si pantofle a já s Pavlem jsme jeli na výlet na LosMeer informatie
El Agujero

7,5 km
Stoupání: 459 m
Klesání: 459 m
Adam šel do Costa Coffe psát diplomku, Víťa na procházku po Las Americas. Já s Pavlem jsme se přesunuli autem do města Tamaimo. Před túrou jsmeMeer informatie
Santiago del Teide

8,2 km
Stoupání: 303 m
Klesání: 303 m
+ dalších 6 km na večeři a zpět 😀
Autem jsme dojeli do městečka Santiago del Teide, navštívili informační stánek, kde jsme si koupili mapu.Meer informatie
Las Vegas

7,9 km
Stoupání: 330 m
Klesání: 330 m
Dneska jsme se vydali na opačnou stranu od Los Cristianos, na severovýchod.
Ve vesničce Las Vegas jsme nechali auto, ač měla honosný název, chcíplMeer informatie
Portillo Alto

8, 1 km
Stoupání: 260 m
Klesání: 260 m
Dneska s námi jel na výlet Víťa. Jeli jsme se podívat k Teide, co to nejblíž šlo.
Zaparkovali jsme v Portillo Alto před hospodou, tak jsme si daliMeer informatie
Aeropurto de Tenerife - odjezd

Dneska jsme se rozloučili s Adámkem. Dovezli jsme ho do městečka El Medano (?) , kde si našel ubytko na 4 dny. Pokračovali jsme vrátit auto. Trochu jsme trnuli, jestli nám projde odřenýMeer informatie