Cambodia

Travelers at this place
    • Day 84

אני לא מכירה את הזה מאחורה

March 5, 2022 in Cambodia ⋅ 🌧 28 °C

קמתי ראשונה מהחבורה אז ירדתי לחוף לקרוא קצת, הייתי לבד בחוף והיה רגוע ושקט וממש נהנתי מהזמן לבד קצת אבל אז הגיע שוב הדי-ג’יי שתפס לי את המיטה, וגם צעק באיזה 3 בלילה באמצע החדר והעיר את כולם כולל אותי, ועכשיו בא שוב לצעוק בחוף ולהפריע לי לקרוא. ניסיתי להתעלם ממנו ולא הרבה זמן אחרי כולם התעוררו ויצאנו לויליג לאכול ארוחת בוקר. הגענו, ליאו ואורן גם הצטרפו ואכלנו ארוחת בוקר טובה ומזינה.
      משם חזרנו קצת לכיוון הנסט ומצאנו פינה שקטה ורגועה לבלות בה את היום. בדרך כשעברנו בחוף ראינו מלא מקומיים וגם נזירים וזה נראה כאילו יש איזה חג או חופשה או אירוע מיוחד לא הבנו מהו בדיוק. היום עבר דיי מהר, היינו במים, השלמנו פינגווינים, קראתי ושיחקנו מלא שש בש. בשלב מסוים דן הלך לשחק כדורעף, אמרו שיש טורניר בנסט ושממש צריכים אותו, איזה כבוד!
      ליאו גם פרש בשלב מסוים ועלמה ואני נשארנו עד השקיעה בחוף. שוהם הגיעה והלכנו לאכול בויליג ארוחת ערב ולקחת מלא טייק אווי לכל הבנים בנסט כדי לחסוך להם את ההליכה הארוכה.
      הלכתי להתקלח ונחתי בחדר ואז דן בא לקרוא לי שהתחילה המסיבה, הוא אמר שיש מוזיקה גרועה ממש אבל האוירה כיפית ובאמת כך היה. רקדנו קצת ושתינו מלא בירה שחלקה גם קיבלנו בחינם בזכות הבנים האלופים שלנו שניצחו בטורניר כדורעף.
      באמת המוזיקה הייתה גרועה וזה התיש אותי אז אמרתי לעצמי שזאת לא תהיה המסיבה האחרונה בחיים שלי ואין טעם להתעקש אם אני לא כל כך נהנת אז פרשתי לישון

• Day 82

הופס הגענו

March 3, 2022 in Cambodia ⋅ ⛅ 29 °C

קמנו לבוקר אחרון לפני המעבר לאיים. התארגנו, עלמה ואני תיאמנו בגדים שחלילה לא נלבש אותו דבר וניראה כמו תאומות, עשינו צ’ק אווט ואחרי וידוא שדן אכן שלילי לקורונה יצאנו לעיר. עצרנו בדרך לאסוף את המאפים שדן ושוהם הזמינו מהדוכן, והופתענו לגלות שמישהו כבר לקח את ההזמנה תחת השם שלנו, אז לקחנו פשוט מאפי שוקולד וקינמון שנשארו, מזל שלא נגמר זה היה יכול להיות הרבה יותר טרגי. נסענו עם המאפים לבית קפה ששתינו בו אתמול כי הוא היה ממש מוצלח, ומשם המשכנו לסידורים לפני ההגעה לאיים. ממש אמרו לנו שהכל באיים יקר וצריך לבוא מצויידים ואנחנו התרמילאים שאנחנו ניסינו לעשות הכל כדי להתמודד עם המצב על הצד הטוב ביותר. רכשנו כבר אתמול בסופר כמה חבילות אוראו, קנינו חמאת בוטנים, ריבה, לחם וכל טוב… אז היינו צריכים רק השלמות של קצת פירות, קרם הגנה, ווידוא שלכולם יש כסף מזומן, היה ניסיון גם להטעין את הכרטיסי סים ולבסוף אספנו טייק אווי של אורז וסנדוויצים ממסעדת הבית שיהיה לנו אוכל לדרך ממש כמו קמבודים טובים. אחרי כל העצירות והסידורים חזרנו לקארמה למלא כל טיפת מי שתייה אפשרית בבקבוקים שלנו, ומשם יצאנו לדרכנו עם הנהג שסגרנו איתו אתמול. הזהירו אותנו גם מהנסיעה שהיא מאוד באמפית אבל הופתעתי לגלות שלא, ובאמת הדרך הייתה ממש בסדר גמור. הגענו בדיוק ב14:30 לקנות כרטיסים ולעלות על המעבורת האחרונה לאותו היום. כולם אמרו לנו שהאחרונה ב15:30 אז לא מיהרנו וכשהגענו ישר מכרו לנו מהר כרטיס והסירה חיכתה לנו כמה דקות שנעלה ונצא ככה שהיה לנו ממש מזל שהגענו בול בזמן ןשחיכו לנו ולא נסעו בלעדינו אחרת היינו נתקעים שם ללילה.
      הנסיעה בסירה הייתה ממש קצרה מהמצופה עם הרבה רוח בפנים אבל תוך 30 דקות בערך כבר הגענו לאי וירדנו המזח. ראינו שזה מרחק הליכה של איזה 12 דקות על החוף אז לקחנו את התיקים סגרנו קליפסים ויצאנו לדרך. תחילת הדרך הייתה ממש סבבה, המים היו מדהימים ושקופים, החול לבן ויפה, ואפילו לא היה כל כך חם. אבל אז אחרי כמה דקות הליכה הלחות התחילה להשפיע וגם פתאום נגמר החוף והיינו צריכים לחצות בתוך המים עם המוצילות וכל הדרך נהייתה הרבה יותר מאתגרת משחשבנו. בסוף צלחנו את המשימה והגענו לנסט ההוסטל שלנו ל3 לילות הקרובים. איך שהגענו ראינו את אורן חבר טוב של עלמה מהצבא ואת עמית שמטייל איתו ועוד כמה ישראלים שנמצאים כאן איתנו בהוסטל. ההוסטל שלנו ממש מרוחק מכל שאר הדברים באי הוא במין פינה שקטה מבודדת כזאת על החוף, זה מן דורמס פשוטים ממש לא ברמה גבוה אבל אחלה לובי וממש נראה שיש פה אוירה טובה ורגועה.
      זרקנו את הדברים בחדר, תוך חמש דקות כבר היינו בחוף עם בגדי ים, בהחלט מעבר אולי המהיר ביותר מקמפוט לאיים. עלמה ואני שיחקנו שש בש ודן והבנים הישראלים ארגנו קבוצת כדורעף למשחק מול חבורה אחרת של תיירים לא ישראלים. עלמה ואני ממש שמחנו בשביל דן שסוף סוף אחרי 3 חודשים בחברת בנות בלבד יש לו הזדמנות להיות קצת עם בנים וראינו אותו פורח שם במשחק וזה היה מרגש לכל הדעות.
      לאורן ועמית ושאר הבנים היה סיור פלנקטונים שהם קבעו ל19:00 בערב אז יצאנו ביחד איתם כל החבורה לוויליג׳ (החלק המרכזי יותר באי) לאכול ארוחת ערב ומשם הם הלכו לסיור שלהם. לא הייתי רעבה בכלל ובכל זאת הזמנתי פרייד רייס כי אמרו שהכל נסגר ב20:00 ואין שום מקום שאפשר להשיג ממנו אוכל. כשישבנו עם הבנים היה ממש מצחיק לחשוב איך זה לטייל רק בנים או רק בנות, ואיך לדן לטייל רק בחברת בנות כל הזמן. ראינו את ההתנהלות שלהם בינהם עם כסף ולוז ותכנונים וזה היה פשוט קורע לראות אותם, כל כך שונה מאיך שאנחנו מתנהלות בהחלט ניכר שאישה הייתה יכולה לעשות רק טוב ולסדר את כל הבלאגן שקורה שם.
      משם אחרי הסתובבות קלה בחוף ורכישה של גלידה במחיר סבבה לחלוטין הלכתי לשבת עם ליאו באיזה בר. ישבנו שעות ודיברנו והיה איזה כלב קטן וחמוד שכל הזמן בא לארח לנו חברה וגם כל מיני אנשים שיכורים שלא היה ברור מה הם רוצים ומה נסגר איתם. משם חזרנו לנסט, הדרך הייתה חשוכה ולא זכרנו בדיוק את השבילים בג’ונגל אז היינו צריכים להאיר עם פנס, לפלס את דרכנו, לחצות כמה חלקים במים, וזה היה ממש מסע מפרך כמו בסרט ילדים אבודים על איזה אי בודד אבל בסוף הגענו בבטחה. השעה כבר הייתה ממש מאוחרת וכולם ישנו בחדר. נכנסתי ולהפתעתי ראיתי שהמיטת קומותיים העליונה תפוסה למרות שזאת אמורה להיות המיטה שלי, אבל המיטה של עלמה פנויה אז חשבתי לעצמי שבטח היא חברה טובה והשאירה לי את המיטה התחתונה כדי שיהיה לי נוח להתארגן כשאגיע בלילה. זה אולי לא נשמע לכם כמו פרט מידע משמעותי כרגע אבל מחר ההמשך יבוא ותגלו למה ציינתי את זה.
      מסקנת היום:
      לא להקשיב רק להמלצות!!! ולקחת כל דבר בעירבון מוגבל!!! כל היום היה בסימן ללכת אחרי המלצות ומה שאמרו לנו בעיניים עצומות וגילינו מלא דברים ששונים לגמרי ממה שאמרו לנו -
      1. הצטיידנו במלא אוכל ודברים לפני האי וממש חששנו מהמחירים ומסתבר שלא לצורך יש פה הכל יש מסעדות ואפילו במחירים דיי סבבה רק קצת יותר יקרים…תוך שניה מצאנו מסעדות במחירים טובים ויש הכל בתפריט.
      2. אמרו שאין כלום באי אבל אפילו השגנו גלידה בקלות וחשבתי לפי התיאורים שנגיע לאיזה מקום שכוח אל אבל ממש לא כך הדבר.
      3. אמרו לנו שהמעבורת ב15:30 אז סמכנו על זה ולא בדקנו בעצמנו וכמעט נתקענו בסיהנוקוויל ללילה בגלל השטות הזאת.
      4. חשבנו שהנסט זה המקום היחידי בערך שאפשר לישון בו באי וזה בכלל ממש מרוחק מכל המקומות ואנחנו כל פעם צריכים ללכת איזה חצי שעה כדי להגיע לאיזור המרכזי באי. זה סבבה כי האיזור באי שלנו ממש יפה ובהחלט יש אוירה בהוסטל אבל זה לא נכון להגיד שזה המקום היחידי שאפשר לישון בו ויכול להיות שהיינו בוחרים אחרת אם לא היו מציגים לנו את זה ככה.

האי באמת מהמם ואני שמחה לגלות דברים אחרים ממה שאמרו לנו. בדיוק כמו מה שקרה כשהגענו לקמבודיה כולם הזהירו שמסוכן פה והמקומיים לא נחמדים, וממש לא כך הדבר. סתם חבל שככה מייצרים רושם לא טוב, כל היום הסתובבו פה באי והופתענו לטובה לגלות שהדברים שונים מאיך שהציגו לנו אותם. אני ממש אנסה מעכשיו לא לעשות את אותו הדבר לאחרים ולא לתת המלצות או לפתח ציפיות או לייצר רושם שהוא לא נכון ואני אשתדל לשים לב לזה יותר מעכשיו.

• Day 189

February 3, 2022 in Cambodia ⋅ ⛅ 28 °C

🇩🇪
      Julian:
      Koh Rong ist eine der Inseln im Süden vom Kambodscha, die man mit der Fähre von der Hafenstadt, Sihanoukville aus erreicht. Mit Rainer und Marjolein von „Tales of Life“ gemeinsam, sind wir von Siem Reap aus, mit dem Nachtbus, nach Sihanoukville gefahren. Nach neun Stunden Fahrt, viel zu wenig Schlaf und diversen „Pinkel-Pausen“ auf kuriosen Gaststätten, Baustellen in Schutt und Asche, sind wir total übermüdet am dortigen Busbahnhof angekommen.
      Leider hat uns beim Buchen dieses Trips niemand gesagt, ob ein Transfer vom Busbahnhof zum Hafen im Preis enthalten ist oder nicht. Und so kam es, dass wir von diversen TukTuk Fahrern ziemlich penetrant aufgefordert wurden, mit ihnen zu fahren.
      Zum Glück hatten wir noch genug Zeit bis zur Abfahrt der Fähre, um zu überprüfen ob das wirklich notwendig ist.
      Einer der TukTuk Fahrer war so sehr genervt davon, dass er uns kein TukTuk aufdrücken konnte, dass er bei unserer Abfahrt extra noch einmal zu uns kommen musste, um uns zu sagen, dass er ja von Anfang an recht hatte. Er war halt leider nicht der glaubwürdigste „Verkäufer“.
      Naja…ein Frühstückssüppchen, eine Fahrt mit dem Speedboat und NOCH eine spannende, überteuerte Taxi-Fahrt später, sind wir in unserer Unterkunft, dem Coconut-Beach-Resort angekommen. Als wir am Coconut Beach, also am KOKOSNUSSTRAND eine Kokosnuss bestellten, wurde uns gesagt, dass es welche auf den Palmen gibt, aber sie hätten keine! 🤯 Auch die Unterkunft, war nicht das gelbe vom Ei, gut wir wollten ja etwas sparen, aber das Bad war nicht…sah nicht sehr sauber aus. Moni war nicht begeistert.
      ABER das absolute Highlight dieser Insel war das leuchtende Plankton. UNGLAUBLICH! Ihr müsst euch das so vorstellen, dass bei jeder Bewegung im Wasser eine Art „leuchtender Glitzerstaub“ entsteht. Wie in einem Märchen. Biolumineszens ist der Fachbegriff dafür. Ok, wir müssen zugeben, es war nur eine leichte, dezente Art von Biolumineszens. Man sah es wirklich nur, wenn man die Taucherbrille aufsetzte, unter der Wasseroberfläche. Moni hofft vom ganzen Herzen, dass wir es noch nach Costa Rica schaffen, wo man dieses Naturschauspiel viel besser sehen und auch filmen kann. Googlet das mal, es ist der Hammer. Es tut uns so Leid, dass wir das nicht bildlich festhalten konnten. Da es nur unter Wasser zu sehen war, war es zu dunkel für die Kamera.
      🇵🇱
      Julian:
      Koh Rong to jedna z wysp w południowej Kambodży, na którą można dotrzeć promem z portowego miasta Sihanoukville. Razem z Rainerem i Marjolein z „Tales of Life” pojechaliśmy nocnym autobusem z Siem Reap do Sihanoukville. Po dziewięciogodzinnej jeździe, zdecydowanie za mało snu i różnych „przerwach na sikanie” w dziwnych restauracjach, placach budowy w gruzach i popiele, dotarliśmy na tamtejszy dworzec autobusowy, totalnie wykończeni.
      Niestety, kiedy rezerwowaliśmy tę wycieczkę, nikt nie powiedział nam, czy w cenie jest transfer z dworca autobusowego do portu. I tak się złożyło, że różni kierowcy TukTuk prosili nas, abyśmy jeździli z nimi.
      Na szczęście przed odpłynięciem promu mieliśmy jeszcze wystarczająco dużo czasu, aby sprawdzić, czy jest to naprawdę konieczne dopłacić TukTuka. Jeden z kierowców TukTuk był tak zirytowany, że nie mógł na nas zmusić, że ​​musiał do nas wrócić, kiedy wyjeżdżaliśmy, aby powiedzieć nam, że miał rację od samego początku. Niestety nie był najbardziej wiarygodnym „sprzedawcą”.
      Cóż…zupa z makaronem na śniadanie i przejażdżka łodzią motorową i KOLEJNA ekscytująca, droga taksówką później dotarliśmy do naszego zakwaterowania, Coconut Beach Resort. Kiedy zamówiliśmy kokosa w Coconut Beach, na KOKOSOWEJ PLAŻY powiedziano nam, że jest ich kilka na palmie, ale nie mieli kokosa dla nas 🤯 Również zakwaterowanie nie było najlepsze, no cóż, chcieliśmy coś zaoszczędzić, ale łazienka nie była ... nie wyglądała zbyt czysto. Monika nie była zbyt zadowolona.
      ALE absolutną atrakcją tej wyspy był świecący plankton. NIE DO WIARY! Trzeba to sobie wyobrazić w taki sposób, aby z każdym ruchem w wodzie tworzył się rodzaj „świetlistego, brokatowego pyłu”. Jak w bajce. Terminem technicznym jest bioluminescencja. Ok, trzeba przyznać, to był tylko lekki, subtelny rodzaj bioluminescencji. Tak naprawdę widziałeś to dopiero po założeniu okularów do nurkowania pod powierzchnią wody. Monika ma nadzieję z całego serca, że ​​nadal uda nam się dotrzeć do Kostaryki, gdzie można znacznie lepiej zobaczyć i nakręcić ten naturalny spektakl. Zobacz w Google, to jest niesamowite. Przepraszamy, że nie mogliśmy tego uchwycić, ponieważ było widoczne tylko pod wodą, było zbyt ciemno dla aparatu.
      🇬🇧
      Julian:
      Koh Rong is one of the islands in southern Cambodia that can be reached by ferry from the port city of Sihanoukville. Together with Rainer and Marjolein from "Tales of Life", we took the night bus from Siem Reap to Sihanoukville. After a nine-hour drive, far too little sleep and various "pee breaks" in strange restaurants, construction sites in rubble and ash, we arrived at the bus station there, totally exhausted.
      Unfortunately, when we booked this trip, nobody told us whether or not a transfer from the bus station to the port was included in the price. And so it happened that various TukTuk drivers asked us to drive with them.
      Luckily we still had enough time before the ferry departed to check if this is really necessary.
      One of the TukTuk drivers was so annoyed that he couldn't force a TukTuk on us that he had to come back to us when we left to tell us that he was right from the start. Unfortunately, he wasn't the most credible "salesman".
      Well...a breakfast soup, a ride on the speedboat and ANOTHER exciting, overpriced taxi ride later we arrived at our accommodation, the Coconut Beach Resort. When we ordered a coconut at Coconut Beach, we were told that there were some on the palm tree, but they didn't have any! 🤯 Also the accommodation wasn't the yellow of the egg, well we wanted to save something, but the bathroom wasn't... didn't look very clean. Moni was not enthusiastic.
      BUT the absolute highlight of this island was the glowing plankton. UNBELIEVABLE! You have to imagine it in such a way that with every movement in the water a kind of "luminous glitter dust" is created. As in a fairy tale. Bioluminescence is the technical term for it. Ok, we have to admit, it was just a light, subtle kind of bioluminescence. You really only saw it when you put your diving goggles on, under the surface of the water. Moni hopes with all his heart that we can still make it to Costa Rica, where you can see and film this natural spectacle much better. Google that, it's awesome. We're so sorry we couldn't capture this as it was only visible underwater it was too dark for the camera.

• Day 35

Endlich am Strand

November 7, 2019 in Cambodia ⋅ ☁️ 26 °C

Heute haben wir einen wundervollen Tag am Strand verbracht. Endlich!
      Hier auf der Insel ist es einfach wunderschön.
      Mit einer der schönsten Strände die wir je gesehen haben...
      Und weils so schön ist und um nicht bald schon wieder Bus fahren zu müssen, haben wir in unserem Hotel um zwei weitere Nächte verlängert.
      Mal schauen ob die Strände die nächsten Tage noch schöner werden wenn wir erstmal die Insel komplett umrundet haben 🏝

• Day 38

Beachdays

November 10, 2019 in Cambodia ⋅ ⛅ 28 °C

Wie ihr als treue Blogleser sicherlich bemerkt habt haben wir uns eine Auszeit gegönnt...
      Wir lagen einfach drei Tage lang faul am Strand und haben die Zeit genossen. Der 4K Beach hier auf Koh Rong den wir jeden Tag nach einem 3km Spaziergang erreicht haben hat es uns voll angetan. Dieser Strand ist einfach Traumhaft gewesen. Weiser Sand soweit das Auge reicht, türkiesblaues Wasser und Palmen. Was will man mehr. Abends waren wir immer in koh Toch Village essen und haben die geschäftigen Locals beobachtet.
      Nach unzähligen kurzzeitigen Stromausfällen, schlechtem Internet, täglichen kalten Duschen und einem starken Regen verlassen wir die Schönste Insel, ein tolles Paradies... Morgen geht unsere Busreise in die nächste Runde...

• Day 61

January 25, 2022 in Cambodia ⋅ ⛅ 27 °C

He hoi, vandaag gingen we met de boot naar Koh Rong. We slapen in een guesthouse, totdat we morgen opgehaald worden door ons workaway adres. Vandaag hebben we de hele dag een beetje aan het water gezeten, gezwommen, gelezen en dat soort dingen. In het water kwamen er allemaal kindjes op ons af, die aan ons gingen hangen en van ons af wilden springen. Vooral emiel was een erg populaire attractie om op de schouders te staan. Deze avond kwamen er weer 2 kinderen op ons af, die allemaal dierengeluiden maakten. Ze gingen Annemaria koekoek spelen, en we besloten mee te doen. Ze snapten de regels niet echt helemaal, maar het was wel heel leuk. Morgen rond 12 worden we als het goed is opgehaald. Fun fact: het eiland hier heeft geen ATMs, dus het is hopen dat we genoeg geld mee genomen hebben. Tot zoRead more

• Day 24

Koh Rong d'en bas !

March 7, 2022 in Cambodia ⋅ ⛅ 29 °C

4 jours sur Koh Rong passés super vite ! Entre baignade snorkeling et excursion en bateau on ne voit pas le temps passer !

Lors de l'excursion en bateau nous avons pu nous exercer à la pêche de façon assez rudimentaire ! Et devinez quoi.... Bah on a rien attrapé ! 😂
      S'en suit un beau coucher de soleil et surtout une baignade parmi le phytoplancton bioluminescent ! Lorsque vous nagez, des petits points jaunes se mettent à scintiller par millier c'est extra ! Désolé c'était très difficile à prendre en photo mais vous pouvez regarder sur Google !

Ce phytoplacton utilise le soleil grâce à la photosynthèse pour produire sa lumière la nuit ! On est chanceux car il n'y a que 10 endroits sur terre où on peut observer ce phénomène.

Voici quelques photos prises avec le téléphone d'autres prises avec le drone suivront !

Nous partons dans 1h sur sa petit sœur Koh Rong Sanloem et nous ne sommes pas sûrs d'avoir du wifi donc pas d'inquiétude 😉☺️

• Day 18

November 14, 2022 in Cambodia ⋅ 🌧 27 °C

Hüt Morge heimer in Koh Rong Sanloem uscheckt und die letste Stunde ah üsem luxuriöse Pool gnosse. T‘Fotoshooting uf dr Strandschoukle und es letsts Klassefoto het natürlech oh nid dörfe fähle.

Nachem Mittag heimer üs de mitemne seeehr langsame Boot ufe Wäg uft Nachbarsinsle Koh Rong gmacht. Üsi Ungerkunft, t’Treehouse Bungalows hei ä eigete Pier wo üs dr Captain nach es paarne Kommunikationsschwierigkeite de grad direkt het häre gfahre. Nachdäm mir i üsi Bungalows mit Meerblick und Meeresrusche icheckt hei und is Restaurant ghöcklet si ischs de verbi gsi mitem sunnige Wätter und äs het ä Troperäge gäh.

Mir hei üs när ä gmüetleche Nami/Aabe bimne Powerpoint-Karaoke gmacht, im Treehouse Restaurant Znacht gässe und si früeh is Bett, dasmer morn parat si zum d’Insle z‘erkunde.

• Day 19

TFBO +1

November 15, 2022 in Cambodia ⋅ 🌧 27 °C

Hüt heimers (wieder mau) gmüetlech lah ahgah und hei nachem Zmorge dr Nachbarsstrand uskundschaftet. Dert isch üs per Zuefau dr Nicola us Züri übere Wäg gloffe, wo uf dr Suechi nachemne Hostel isch gsi. Da är niene meh äs freis Zimmer het gfunge, heimerne de churzerhand i üsere Gruppe und somit i üsem Bungalow ufgno.

Am Aabe simer de no zum Koh Toch Beach gloffe u hei dert chli glädelet und Znacht gässe, ds isch dr bekanntist und dür das oh dr am meiste touristisch Ort uf dr Insle.

Ize simer auso füre Momänt z‘8. ungerwägs und wage üs morn ufene Insle Tour mitem Roller. 🛵

• Day 21

Tour de Koh Rong 🛵

November 17, 2022 in Cambodia ⋅ ⛅ 28 °C

Gester heimer ä ufregende Inseltag gha. Mir hei 4 Roller gmietet und hei aui zäme (inkl. üsem Ahang dr Nicola) t‘Insle erkundet.

Roller fahre isch fürne Teil vor Gruppe no Neuland gsi, drum isch z‘übere Strand fahre scho mau die ersti Challenge vom Tag gsi. T‘Strapaze hei sech aber glohnt, es hei sech nachem „Dörfli“ nämlech tatsächlech aständigi Strasse und atemberoubendi Ussichte und wunderschöni Stränd eröffnet.

So simer aus ersts bim Long Beach glandet und hei glasklars Wasser und schneewisse Sand gnosse. Üsi Reis het üs witer gfüehrt zum Golden Beach Resort, wo mir guet Zmittag hei gässe. Dert hättemr eigentlech no ä Wasserfall wöue sueche, aber mir hei üs de glich nid derfür gha ide Flipflops oder sogar barfuess es haubs Dschungeltrekking z‘mache.

Ufem Rückwäg heimer nomau amne schöne Strand ä Stopp gmacht und si de wieder „hei“ zue gfahre, bevors dunkel isch worde.

Hüt steit scho üse letst Tag uf dr Insle ah, bevors morn it Houptstadt Phnom Penh und übermorn scho wieder heizue geit. 🇨🇭

You might also know this place by the following names:

Kaôh Rŭng, Kaoh Rung

Join us: