Dag 3 Kampot

Vandaag trokken we eropuit met de scooter.
Onze dag begon in Bokor Nationaal Park, een plek waar verlaten gebouwen en natuur samenkomen. We verkenden het Black Palace, ooit een koninklijkeRead more
Vandaag trokken we eropuit met de scooter.
Vandaag was een goed gevuld dagje.
We begonnen onze dag met een stevig ontbijt.
Daarna reden we naar de zoutvelden. Het droogseizoen zorgt ervoor dat veel rijstboeren geen rijst kunnen oogsten. OmRead more
Spontan izletek, yet again.
Tale nacionalni park je le slabih 8km od Kampota, potem pa lepa asfaltirana pot vijuga skozi tropski gozd in se dvigne kar visoko na hrib!
Dan se je začel vroče inRead more
Kambodscha, was für ein hässlicher Fleck Erde 🤭 - siehe Fotos! Agree?
Passenden Helm heute gefunden und nach Morgenyoga und perfektem Omlette in den Bokor Nationalpark gedüst. Schon erwähntRead more
Dank einer großen Portion Schlaf geht es mir heute wieder gut. Habe tatsächlich 11 Stunden geschlafen und hätte nicht derjenige über mir im Bett Yoga gemacht hätte ich wohl noch längerRead more
Nach einem leckeren Frühstück mit Avocado Toast und Bananen Porridge ging es mal wieder zur Abwechslung auf den Roller. Es ging zur „Bokor Hill Station“, einer verlassenen französischen StadtRead more
Traveler
Ik voelde mij een beetje in Cambodja in mijne living 🤣
Traveler Dat is de bedoeling he 😉😘
Traveler
Die moto's zijn precies jullie ding he
Tom Dexters Das vooral goedkoop, en natuurlijk moeten se nooit wachten om ergens te kunne vertrekken