Středa, dopoledne
27 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 23 °C
Ve středu ráno jsem se chtěla proběhnout dolů do obchodu a koupit si snídani, ale Eliška a Maki se rozhodly se ke mně přidat, tak jsme šly (chůzí) ve třech. A půl. Od vchodu do hoteluOkumaya devam et
Středa, odpoledne
27 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 25 °C
Po obědě jsme se s Dejvem, Mankou a Maki vydali vykoupat a u řeky se k nám přidala ještě Marina z Ruska. Chvilku jsme se jen tak váleli ve vodě, ale potom jsme šli prozkoumat ještě jinéOkumaya devam et
Středa, večer, wine tasting
27 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 23 °C
Další večer, další akce. Jsou tu fakt šíleně akční organizátoři a pořád se něco děje. Dnes to byla ochutnávka vína. Dole v jídelně byly nachystané stoly plné zdejšího vínaOkumaya devam et
Razítko v pasu!
28 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ☁️ 20 °C
Zjistila jsem, že jsem na pasové kontrole po příletu do Tbilisi dostala razítko do pasu! Ani jsem si toho předtím nevšimla, dokud mě na to Maki neupozornila! Juu!
Čtvrtek, odpoledne a večer
28 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 21 °C
Po čtvrtečních odpoledních přednáškách jsem měla strašnou chuť se hýbat, protože jsem byla strašně utahaná ze vší té mentální práce 😅... Manka se rozhodla vyrazit naOkumaya devam et
Pátek, odpoledne
29 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 23 °C
Při poslední dopolední přednášce se spustil neskutečný slejvák, a protože jsem se ke konci už moc nechytala, tak jsem se nemohla dočkat, až hodina skončí. Pak jsme se hned s MankouOkumaya devam et
Pátek, večer
30 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ 🌙 18 °C
Zážitků tu fakt není málo, jen co je pravda 😄. Na dnešek byla naplánovaná hromadná hospoda, jídlo, pokec, snad nějaké tancování a tak. Předem jsme se s naší českou skupinkouOkumaya devam et
Sobota, ázerbajdžánské dobrodružství
30 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 24 °C
V sobotu jsme měli možnost jet na organizovaný, hromadný výlet po lagodežském okolí. Na plánu byly nějaké kláštery, vinice, pivovar a jezero. Manka s Dejvem se ale rozhodli, že podniknouOkumaya devam et
Neděle, Black Grouse Waterfalls
31 Temmuz 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 25 °C
Dnes jsme šli do Lagodekhi Protected Area podívat se na Black Grouse Waterfall. Trasa k vodopádu má asi 10 km a podle Gruzinců je to average náročnost, ale naši organizátoři nás ránoOkumaya devam et
Pondělí, Annual Cocktail Competion
1 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 22 °C
Nový týden, nová sada přednášek. Nemůžu říct, že bych z toho moc měla, vzhledem ke včerejšku. Ráno jsem sice aktivně vstala před osmou a skočila si pro čerstvý puri, ale už poOkumaya devam et
Kolik lidí, tolik názorů
2 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 27 °C
Mám zabahněné boty.
Maki si myslí, že bych si je měla umýt. Eliška si myslí, že bych si měla koupit nové boty. Manka si myslí, že bych měla chodit bosky.
Rozhodla jsem se, že buduOkumaya devam et
Úterý, poledne
2 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 29 °C
Šly jsme se s Mankou vykoupat a seznámily jsme se se zdejší pohraniční policií. Čtyři Gruzinci z Lagodekhi. Vždycky deset dní hlídají na hranici s Ázerbajdžánem a pět dní majíOkumaya devam et
Úterý, navečer
2 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 28 °C
Dnes se navečer hrál fotbal, EGGaři vs. místní Gruzínci. Začalo to asi o dvě hodiny později, než mělo, takže vlastně přesně na čas podle Gruzínců. Byla docela sranda to sledovat, iOkumaya devam et
Úterý, večer
2 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 28 °C
Po fotbale velká část EGGařů zamířila do hospody, zatímco naše česká skupinka se vydala na hotel. Před hotelem ještě nikdo neseděl, nic se tam nedělo, tak jsme se zavřeli u nás naOkumaya devam et
Středa, poledne
3 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 29 °C
Místo první poobědové hodiny jsme se, už by se dalo říct, že téměř tradičně, s Mankou vydaly do řeky. Neměly jsme ale chuť se seznamovat, ani odmítat pivo a to všechno okolo, takOkumaya devam et
Středa, večer
3 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 29 °C
Večer jsme se s Mankou nějak nachomýtly okolo, když se jedna grupa EGGerů chystala na večeři do centra, tak jsme se přidaly k nim. Šlo se do té pěkné sklepní restaurace, ze které násOkumaya devam et
Čtvrtek, ráno
4 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 21 °C
Brzké spaní se vyplatilo, ráno jsem se cítila tak svěží, jako už dlouho ne. Na mých snech se to ale v noci neprojevilo. Zdálo se mi, že utíkám před teroristy a nakonec jsem po nich iOkumaya devam et
Čtvrtek, večer s Gruzíncema
4 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 29 °C
Na čtvrteční večer bylo naplánované to naše slavné rande s pohraničníkama. Šla s námi i Maki a byla jsem vážně, vážně vděčná, že se přidal i Dejv, protože no... řekněme, žeOkumaya devam et
Pátek, dopoledne a odpoledne
5 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 28 °C
Dopoledne byly poslední přednášky, resp. pro mě spíše poslední přednáška. Na intro do syntaxe jsem se i se svou kocovinou dokopala a jsem pyšná sama na sebe, že jsem to dokázala aOkumaya devam et
Pátek, večer, poslední párty
5 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 28 °C
Na večer byla nachystaná poslední, rozlučková party. Odpoledne jsme byly s Mankou nakoupit a objevily jsme tam vajíčko, na kterém bylo napsané - světě div se - EGG, tak jsme ho koupily aOkumaya devam et
Sobota, ráno
6 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 21 °C
Sobota, den odjezdu. Probudila jsem se docela brzo, tak jsem sešla dolů do haly a přidala se k ostatním, co tam různě posedávali a čekali. S několika lidma jsem tam mluvila vůbec poprvé zaOkumaya devam et
Sobota, cesta do Tbilisi
6 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ☀️ 30 °C
Ačkoliv jsme si kolem poledne už vůbec nebyli jistí, že náš odvoz (který nám zařídili naši gruzínští přátelé) ještě dorazí, tak se tak nakonec stalo. Z hotelu jsme odjížděliOkumaya devam et
Sobota, můj hostel
6 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 32 °C
V Tbilisi jsme se dostali na metro a zatímco zbytek české výpravy vystoupil na Rustaveli, já pokračovala o zastávku dál na Marjanishvili. Najít ulici, na které měl být můj hostel, nebylOkumaya devam et
Sobota, večer
6 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ ⛅ 26 °C
Po ubytování se jsem se znovu sešla v centru se zbytkem české výpravy. Šli jsme se najíst do Khinkali House na Rustaveli. Poprvé jsem ochutnala sýrové khinkali. Byly taky dobré, aleOkumaya devam et
Neděle
7 Ağustos 2016, Gürcistan ⋅ 🌙 27 °C
Navzdory značnému hluku z ulice a faktu, že spím na cizím místě, v cizí zemi a úplně sama, jsem se vyspala vážně dobře. Ráno jsem se po probuzení sbalila na celý den, sešla dolů aOkumaya devam et