Pláž Nai Yang

Ráno posielame Ňaňov team na blízku pláž, ktorá je známa tým, že hneď za plážou začína pristávacia dráha letiska.
Lietadlá tak pristávajú tesne ponad ľudí na pláži.
Späť saLæs mere
Lietadlá tak pristávajú tesne ponad ľudí na pláži.
Späť saLæs mere
Ešte doma si predobjednáme taxi z HOTELA pri letisku, ktoré nás má zobrať do 130km vzdialeného Národného parku.
Deň na to však dochádza mail, že to je služba taxi z letiska kdekoľvek,Læs mere
Po 2h jazdy taxíkom dochádzame do horskej dedinky, ktorá je turistickým centrom parku.
Hneď poobede sa vyberieme preskúmať "Walking street". Dlhá ulica je plná reštaurácii, barov, stánkovLæs mere
Nechceli sme vás otravovať so súťažami, ale neodolali sme...
Takže úplne jednoduchá otázka.
Akú pizzu sme ochutnali v rámci nášho obžerského poobedia?
Píšte do komentárov a keďžeLæs mere
Národný park Khao Sok je jedným z najkrajších parkov v Ázii. Pokrýva ho najstarší vždy zelený dažďový prales na svete, obrovské vápencové hory vystreľujúce priamo k nebu, hlbokéLæs mere
Prieskum národného parku začíname jeden a pol hodinovou plavbou po jazere, ktoré vzniklo zatopením pralesu s vysokými takmer kolmými vápencovými útesmi. Celý čas bez prestávky sú toLæs mere
Poobede vyrážame na ďalšiu hodinovú plavbu.
Naša taktika je vždy sedieť vpredu. Sme síce občas mokrí od striekajúcej vody, ale máme najlepší a nikým nerušený výhľad z lode naLæs mere
Buď o našu súťaž nebol záujem, alebo bola tak ťažká?
V každom prípade sme dali správne pomôcky, že je to thajská chuť a tú chuť aj často v príspevkoch spomíname. Takže stačiloLæs mere
Ráno máme mať hodinový výlet loďou v hmle po jazere do zákutí, kde máme pozorovať nejaké divoko žijúce zvieratá.
Kým sa všetci (nehovorím o nás) vytrepú z postelí, tak hmla užLæs mere
👍 [Ľ.D]