Ťažký život v Thajsku
5 januari, Thailand ⋅ ☀️ 27 °C
Včera Danka v slabej chvíľke prezradila,
že sa už teší domov.
Trápime sa tu. Vonku "konečne" vyšlo slnko, čo znamená, že aj krátky výstup z chatky je na umretie.
Nevládzeme už zMeer informatie
Ostrov Phi Phi Don
6 januari, Thailand ⋅ ☁️ 28 °C
Preplavujeme sa na nový ostrov Phi Phi.
Thajci nám dajú nálepky, ktorými sa označíme, aby sme im nedajbože nenastúpili na inú loď.
To sa Ňaňovi páči, značkovať si Maju nálepkou.Meer informatie
Užívame si Phi Phi
7 januari, Thailand ⋅ 🌩️ 28 °C
Hlavné centrum ostrova Phi Phi Don je úzka časť ostrova, ktorú z jednej aj druhej strany ohraničujú dlhé pláže.
Centrum je plné uličiek s jedením, barmi, diskotékami, cestovnýmiMeer informatie
Vyhliadky na Phi Phi Don
7 januari, Thailand ⋅ ☁️ 28 °C
S Dankou sme dnes vyšlapali na 2 vyhliadkové body, z ktorých krásne vidno dve hlavné pláže (a medzi nimi centrum) ostrovu Phi Phi Don. Je to náročné stúpanie po stovkách schodov, aleMeer informatie
Lodný výlet časť 1
8 januari, Thailand ⋅ ☁️ 29 °C
Pláž Maya je asi najznámejšou plážou v Thajsku. Preslávila sa tým, že hrala "hlavnú úlohu" vo filme "Pláž" s Leonardom di Capriom.
Tento jediný film radikálne zvýšil návštevnosťMeer informatie
Lodný výlet časť 2
8 januari, Thailand ⋅ ☁️ 29 °C
Z pláže Maya pokračujeme na ostrov Bamboo. Krásny biely piesok, dlhá pláž, úžasný ostrovček. To všetko sme očakávali. Ale, že tam bude korálový útes, kde sme videli množstvo rýb,Meer informatie
Kým sme boli na lodnom výlete...
8 januari, Thailand ⋅ 🌙 28 °C
Kým sme my boli na celodennom lodnom výlete, Ňaňovci si užívali pláže, shaky, thajské čajíky (to na foto nie je kapučíno), masáže, obžerské donuty...
Pred ich chatkou sa objavilMeer informatie
Presun do Bangkoku
9 januari, Thailand ⋅ ☀️ 32 °C
Ráno vstávame o 6tej, lebo nás čaká náročný (loď, minibus, lietadlo, minibus) presun do Bangkoku.
Okolo pol ôsmej rozospatý vystrkujem nos z nášho hotela a pred hotelom traja tajtrlíciMeer informatie
Najvyšší hotel v Thajsku
9 januari, Thailand ⋅ 🌙 30 °C
V Bangkoku som si už pred mesiacmi objednal narodeninový darček. Veď ja sám najlepšie viem, čo by ma potešilo.
Izba v najvyššom hoteli Thajska objednaná v sekcii medzi 70 a 74 poschodím sMeer informatie
Prvý prieskum najvyššieho hotela
10 januari, Thailand ⋅ 🌙 25 °C
Hneď večer podnikáme prvý prieskum nášho nového hotelíka. Fotíme sa pri rôznych atrakciách, prechádzame všetky reštaurácie a prvý krát skúšame, aké je to ísť v presklenenomMeer informatie
Raňajky vo vesmírnej zóne
11 januari, Thailand ⋅ ⛅ 21 °C
Každé ráno si užívame raňajky.
Vybrať si môžeme z niekoľkých reštaurácií.
Včera sme boli na 79p, kde som pri raňajkách sedel pol metra od celopresklenenej steny. Stres a vzrušenieMeer informatie
Nákupy v Bangkoku
11 januari, Thailand ⋅ ☀️ 28 °C
Celý deň chodíme s Dankou po 5 tich nákupných centrách a žasneme... V skutočnosti sa snažíme nakúpiť nejaké prezenty, ale v realite sa skôr kocháme s otvorenými ústami.
Je tam kopaMeer informatie
Vyhliadka na 84 poschodí
11 januari, Thailand ⋅ ☁️ 29 °C
Okrem už množstva spomínaných zadarmo výhod máme zadarmo aj vstup do najvyššie položeného baru v Thajsku (tuším 77p), kde sme boli pozrieť, ale nevyužili sme ho a tiež na najvyššieMeer informatie
Trhy v Bangkoku
11 januari, Thailand ⋅ ☁️ 27 °C
V rámci toho, že si chceme domov doniesť nejaké maličkosti a dobroty navštevujeme najprv veľký farmársky trh. Objavujeme a chutnáme ovocia, ktoré sme za roky v Thajsku ešte vôbec nejedli.Meer informatie
Lúčime sa s Bangkokom
12 januari, Thailand ⋅ 🌙 23 °C
Ráno si posledný krát užívame našu obrovskú terasu s panoramatickým výhľadom. Toho sa nedá nabažiť. Úplne iný pohľad cez deň, úplne iný v noci. A každým dňom mám odvahu viac aMeer informatie
Resumé
12 januari, Slowakije ⋅ ☁️ 1 °C
Resumé našej dovolenky spravím trochu netradične.
Celý náš výlet sme sa totiž pohybovali po miestach, kde sa točili známe filmy. Spomeniem teda len tie najväčšie trháky, ktoré súMeer informatie
Tak blízko smrti...
2 februari, Thailand ⋅ ⛅ 27 °C
3. januára sme na ostrove Yao Yai sedeli v reštaurácii len zopár sto metrov od blízkeho Koh Yao Elephant Care House a bezstarostne si užívali lacnú večeru.
Určite si pamatáte, ako práveMeer informatie

Čistá divočina 🤣. Ešteže ste nemali pred chatkou tigra. 🙄 [Helena]
Reizigerno nesnaž sa nás v závere po tých krásnych záberoch a zaujímavých zážitkoch presvedčiť, aby sme nezávideli:) - hoci niečo nezávideniahodné by sa - ako naznačuješ - našlo