New Zealand
Ward

Here you’ll find travel reports about Ward. Discover travel destinations in New Zealand of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

2 travelers at this place:

 • Day42

  20-1 Ward

  January 20 in New Zealand ⋅ ☀️ 22 °C

  Kwart over 8 weg via mijn fietspad. Ik lijk de wind schuin achter te hebben. Dat is fijn, want het is een heel eind naar de eerste camping.
  Fietspad is tof, zodra ik de highway op draai (blijf nog steeds Noord rijden) krijg ik opeens fors wind tegen. Zou een probleempje kunnen worden. Ik probeer in het moment te blijven en gewoon te genieten. Lukt best aardig ondanks een kuit die aldoor net niet in de kramp schiet.
  Land slides, azuurblauwe zee, Ohau point met een mega hoeveelheid seals en pups, gaaf. Op de documentaire gezien dat ze bij de reparatie van de landslide daar, iedere ochtend de seals eerst weer uit de weg moesten halen!
  De weg is minder druk dan gevreesd, ik word maar 2 keer van de weg gereden. (Vrachtwagens, had ik niet verwacht op zondag).
  De wind wordt gelukkig weer een heel stuk minder, wat kan je daar dan van genieten.
  Het venijn zit in de staart, klimmen met opeens weer windkracht 8 tegen, nadat je er al 80 km op hebt zitten. Dat was wel ff heftig. Maar rustig door peddelend kom ik er toch!
  Best trots. Meteen na het douchen uit eten, handig want ze sluiten om 6 uur!
  Read more

 • Day42

  20-1 Bert, zijn dit reuze uien?

  January 20 in New Zealand ⋅ ☀️ 23 °C

  Ze komen tot boven mijn hoofd!
  Maar ze ruiken niet naar ui.

 • Day70

  Intercity bus

  December 28, 2018 in New Zealand ⋅ ☀️ 19 °C

  Sitting 6h in the bus could be more worse. 🚍
  There is free WIFI, you can buy snaks and drinks, theres a toilet, the view out of the front window in the double is great and there are enough charging options.
  Good ride. But they locked all streaming options for wlan. -.-
  Never mind. Forgott how much I love the light green hilly hills at the south i. Beautiful what a earthquake can build. 🌹Read more

You might also know this place by the following names:

Ward

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now