El Nido🌞🇵🇭
December 16 on the Philippines ⋅ ☁️ 30 °CGester simmer in El Nido acho und sogar ohni verspötig✈️ mir sind de vomene Tricycle is Hotel gfahre worde und sind de no chle dur El Nido gloffe dür d Lädeli und öbis go esse😌 Hüt hemmerRead more
& hüt isches eso wit. Mir chönd üsi erscht und hoffentlich letscht Abstigi mit voller Freud verlah.😂Wommer SHotel Brenmariel betrete hend simmer begeisteret gsi wie herzig und familiär allesRead more
In El Nido, da i de Philippine, bimne Franzos wo ursprünglich vo de Nöchi vo Marseille chunt, hemmer die bescht Pizza gesse wommer je gha hend.😍
Wommer bi de Kellnerin üsi Pizza Margherita mitRead more
Gester sind no alli devo überzoge gsi dassmer hüt am 16:30 Uhr vo El Nido uf Coron flüget. Wommer denn gester bim zNacht üsi Flugbestätigung gsuecht hend, hemmer müesse feststelle dasses gar keiRead more
Und wieder eine last Minute Entscheidung. Am Sonntag Abend um 22:30 entscheide ich mich (motiviert von Austin, meinem neuen Hostelfreund aus Arizona😏) dazu, am Montag früh aufzustehen und denRead more
nach unserem kurztrip über unseren geburtstag ging es für uns erstmal zurück in unser airbnb in puerto princessa. wir hatten eine schöne zeit, aber schon am nächsten tag stand die nächste etappeRead more
Corong Corong Beach war eines meiner persönlichen Highlights, auch wenn ich gegen Ende des Nachmittags furchtbare Bauchkrämpfe bekam (man sollte auf gar keinen Fall Fruchtshakes mit crushed iceRead more
You might also know this place by the following names:
Corongcorong Bay
Traveler Heds kei schöni Flip Flop !!?? Zahl dir es Paar uf Wihänachtä !! 🤗🤣💯