Tanzania
Michamvi

Here you’ll find travel reports about Michamvi. Discover travel destinations in Tanzania of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

7 travelers at this place:

 • Day45

  Laidback Michamvi

  November 19, 2017 in Tanzania

  Michamvi is very chilled out, there is not much going on and a lot of places are Bob Marley style.

  We stayed in Mpole Guest House, had a nice room and a huge breakfast. The beach is only a few meters away and a nice sunset view bar is also around the corner.

  We spent most of our time with Thomas & Dorit, a couple we met in Paje and who originally told us about this place.

  Thomas twice bought fish, octopus, calamari, crab, shells and even sea snails 🐌 from the local fishermen and we cooked it on our camp fire 🔥, very cool and apart from the snail, very yummy!Read more

 • Day14

  Michamwi

  February 14 in Tanzania

  Mai napunk szinte tökéletes volt. Reggeli után kimentünk a partra. Tudtuk, hogy apály lesz és ilyenkor nagyon látványos a táj és nagyon sokáig be lehet sétálni a vízben. A távolság most is megviccelt bennünket, amihez hozzájárult a hôség is. A látvány igazán földön túli volt a nagyon sekély vízzel és fehér homokkal.
  Egy kis szieszta után ismét felkerekedtünk és felmentünk pár faluval feljebb, az egyetlen helyre, ahol a keleti parton naplementét lehet látni. Mostani sofôrünk nagyon vidám fiatal srác volt, akinek még kis tv is volt az autójában, hogy láthassa a video klippeket. Büszkén mutogatta szerelme fotóját, akit el akar venni és igazán jól szórakoztatott minket zenei válogatásával.
  Michamvi egy öbölben talàlható, ahol a víz is nyugodtabb. Már olvastam Kae beachrôl korábban, állitólag ott van az egyik legjobb bár a szigeten.
  Így is van. Olyan progresszív zene szólt, amit Ozora is megirigyelt volna.
  Naplementére érzékelhetôen sokan odajöttek. Végül tüzek is gyúltak, az ég pedig izgalmas színekben pompázott.
  Békés és szép volt minden...
  Read more

You might also know this place by the following names:

Michamvi

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now