1.den: BA - Zadar

Prvy den bezproblemovy presun do Zadaru len s jednou obcerstvovacou zastavkou. Ubytovanie v Apartmani Ema priamo v Starom meste a sup na veceru. Vybrali sme restiku Butler Gourmet & Cocktails Garden aRead more
2. den: Zadar

Dnes prechadzky po Starom meste. Zacali sme v historickom parku na bastach mesta (Queen Jelena Madijevka Park) s tienenymi promenadami. Tu sme odlovili aj jednu rychlu kesku. Potom nasledovali kostolyRead more
3. den: Zadar - Dubrovnik

Dnes presun zo Zadaru do Dubrovniku. Rano zbalit, ranajky do ruky z miestnej pekare a mozeme vyrazit. Kupodivu parkovanie za celu dobu iba za symbolickych 6 kuna, sami nevieme preco tak malo. Cesta doRead more
4. den: Dubrovnik

Dnes sme dali neskore ranajky (omeleta s cajom) v Mama’s Pot Tavern hned pod nasim apartmanom a sup na prehliadku mestskych hradieb. Stravili sme na nich 3 hodiny a bolo to nieco neskutocne. ParadneRead more
5. den: GoT (Dubrovnik)

Po vcerajsej prehliadke slnkom zaliatych mestskych hradieb zacal dnesny den zakupenim siltovky pre moju spalenu hlavu. Zopar dobrot v blizkej pekare a boli sme pripraveni a nabudeni na Game of ThronesRead more
6. den: Dubrovnik - Opatija

Tak to predsa prislo a odchadzame z “nasho” Dubrovniku. Zbalit veci a hor sa na ranajky do blizkej restiky Stara Loza. Dali sme Mediterranean omeletku, bruschettu caprese a este jednu sweetRead more
7. den: Opatije

Po vcerajsom presune sme si rano trochu prispali. Rychle neskore ranajky do ruky v Pekara Trznica (naj bola cokoladova piroska) a vychadzka po promenade do Voloska. Cestou odlovena jedna geokeska. PoRead more
8. den: Lungomare (Opatija)

Dnes je na plane prejst pobreznu promenadu (Lungomare) az na vzdialenejsi koniec do Lovranu (po vcerajsej kratsej casti na druhy koniec do Voloska). Kedze nas caka 6,7km tam a potom ta istaRead more
9. den: Opatija - Sveti Juraj - BA

Skore vstavanie, zbalit a mozeme vyrazit smer Sveti Juraj, kde maju domcek nad Jadranom nasi susedia od jazera. Domcek je v kopci na krasnom, kludnom mieste. Pochutili sme si na pravom borsci soRead more
Statistiky

- 2 ucastnici (ja a pani M)
- 62,8 km pesi prejdenych km, co je 81.125 muzskych (alebo 102.099 zenskych) krokov
- 3 odlovene geokesky
- celkovo sme sa ocitli v 4 roznych krajinach