Chiller tag in Puerto Escondido
24 lutego 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt mache mer eus en gmüetlich tag a de playa Carrizalillo wo eine vo de schönste stränd in in Puerto Escondido söti si. De Strand isch mega schön aber Dios Mio het das vill lüüt🙈🙈. Will Czytaj więcej
Mercato Benito Juárez
25 lutego 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 29 °C
Gäg de Mittag simer an grosse Mercato Benito Juarez gange. De sötti einiges grösser no si, als de wo bi eus I de nöchi isch. Es hegi dete au e ganz Strass vo Verkaufsständ wo Tamales mit diverse Czytaj więcej
Zweiti schuel wuche
29 lutego 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 30 °C
26-29 Februar 2024
Hüt isch eusi zweiti Wuche i de spanisch Schuel. De Adrian isch wieder mit de Frau sabela todo de Vina 😅😅. T Jeannine isch innere super gruppe und isch scho fast flüssend Czytaj więcej
Roca Blanca
1 marca 2024, Meksyk ⋅ ⛅ 30 °C
Da mir gemerkt händ, dass am Weekend Puerto extrem volle mit Lüüt isch, hämer am Fritig frei gno vo de Schuel und gönd defür am SA. Eus isch en Strand, öpe 1 Stund nördlich vo Puerto empfohle Czytaj więcej
Sieestaaa
2 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 29 °C
Am Morge hämer a dem Samstig Schuel gha. Nachher simer hei und hend e laaaangi Siesta gmacht🤣🤣🤣 aso anderst gseit, mir händ de ganz Nami gschlafe🤣🤣🤣 Am Abig simmer eimal me de Czytaj więcej
Delphin und Wal usflug
3 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt simmer am 6 am morgä abgolt worde zum go delfin und walfisch beobachte im meer. Mir sind imene bötli recht wiit ufs meer usegfahre und hend immer wieder gwarted. Mit sind eus nöd ganz sicher Czytaj więcej
Und was lauft dihei? Part 1
5 marca 2024, Szwajcaria ⋅ ☁️ 5 °C
Das au de Adrian und d Jeannine da mal döfed lese, gits en chline Itrag was den be ihrne liebste passiert☺ (ich ha ja zum Glück no dezuegang😎 das mussmer nochli usnutze)
Lisa G. : Geschter, e Czytaj więcej
Und was lauft dihei? Part 2
5 marca 2024, Szwajcaria ⋅ ☁️ 7 °C
So well ich keis Premiummitglied bi chani nöd so viel Bilder ue Lade😄 d.h. Part 2
Rebi&Frank the Tank: Mir erkundet underdesse d Cu Chi Tunnels in Vietnam 🇻🇳
Remy: Flissig am lerne fürd Czytaj więcej
En Riiitusflug zu de thermische Quelle
8 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 31 °C
Gester hämer nach Biolumicsencia spontan e Tour für hüt buecht. Drum simer wieder bi eus abgholt worde und sind ines chlises Dörfli uf em Land gfahre. Dete hend zwei Rössli uf eus gwarted und mir Czytaj więcej
Uf Ross zu heisse Quellä
8 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt folge mer de fährte vo de Cowboys in Mexiko. Uf rösser mache mer eus uf de weg zu heisse quellä. Es isch echli lustig i somene heisse land zu warme quellä ga, will mer eh de ganz tag am Czytaj więcej
Letschi schueltag in Puerto Escondido
9 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 29 °C
Hüt isch euse letschi schuel tag in Puerto Escondido. T jeannine isch na zum coifeur. Jetzt singt sie de ganz tag, ich habe die Haare schön und schütled sie im wind. Mir sind bim Pepes Cocos-tacos Czytaj więcej
Letschti Schueltag
9 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 35 °C
Wuuhuuu mir händs gschafft🥳😅 d Sprachschuel hämer fertig becho. Es isch sicher e tolli Erfahrig gsi und mir händ beidi einiges chönne lerne, aber es isch teilwiis au mühsam gsi a de Schuel. Czytaj więcej
Dritti Schuelwuche
10 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 30 °C
4.3-7.3
Am Adi sini Gruppe isch gwachse und sind zwei witeri Fraue dezue gstosse. Das het grad echli e anderi Dynamik ge, wo er froh drum gsi isch. Die einti Vina isch ebe rächt asträngend Czytaj więcej
Bye bye Puerto Escondido
10 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt hemmer euses sichere lager Puerto Escondido verla. Mir sind ufbroche uf Mazunte. Mit all eusem hab und guet, also zwei ruckseck, simmer miteme colectivo bus 1.5 stunde südlich gfahre. Es isch Czytaj więcej
Playa & no meh Playa
11 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 29 °C
I de Nacht am 3 het es riisigs Konzert vo Hüener und Güggel agfange😂 die hend sich bis öpe am 8i nöd möge beruhige und hend eus chum schlafe la😂
Nachdem mir eus en Kaffi gholt hend simmer Czytaj więcej
Was für e Odyssee
12 marca 2024, Meksyk ⋅ 🌙 20 °C
Hüt gats witer uf Oaxaca Stadt🥳 es bizeli truurig hämer am Meer Adios gseit für e churzi Ziit. Zerst simer mit eim Colectivo zum nögste Colectivo, dass mer wieder uf Puerto Escondido chömed. Czytaj więcej
Monte Alban
13 marca 2024, Meksyk ⋅ ☁️ 29 °C
Es highlight in Oaxaca stadt isch Monte Alban. Das sind ruine vo de zapotekä indianer. Die indianer stadt isch öpe 900 jaher nach christus fertig baut worde.
Verruckt was die scho alles hend chöne Czytaj więcej
Street Art Tour in Oaxaca
14 marca 2024, Meksyk ⋅ ☁️ 20 °C
Zum Zmittag simer Pasillo de Humo. Das isch en Art Durchgang volle Rauch wo alli um Gäst strittet😂 für es paar Fränkli bechunsch Fleisch und Zuetate für Tacos, wo aber alles a verschiedene Czytaj więcej
Hierva de Agua
15 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 29 °C
Hüt machemer en Tagesusflug uf Hierva el Agua. Dete söttis so Naturpools ge und versteinerti Wasserfäll.
Wo mer bi dere Agentur acho sind, het sich es Päärli zu eus umdreit und gmeint, oh au Czytaj więcej
Hola Puebla
16 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 28 °C
Hüt gömmer wiiter in e stadt wo bekannt defür isch, dass sie sehr traditionell isch und fürs super guete esse. Mir sind miteme hüngerli acho und sind in es resti i de nöchi vom zócalo wo ganz Czytaj więcej
Puebla intenso
17 marca 2024, Meksyk ⋅ ⛅ 28 °C
Puebla het eus richtig I sin Bann zoge. Wo mer am Morge en Kafi bim Zocalo (Hauptplatz) sind go trinke, sind sicher über 100 Fraue am Aerobic/Salsatanze mache gsi und die meiste Violett agleit oder Czytaj więcej
Hola Ciudad de Mexico
18 marca 2024, Meksyk ⋅ ⛅ 30 °C
Wills so vill zum a luege git in Ciudad de Mexico simmer nomal cho 😅😅. Mir sind im viertel Coloña Roma wos ganz vill kaffis und chlini restaurant git🙂. Am nami simmer in Parque Mexico go Czytaj więcej
Echli chille und Lucha Libre
19 marca 2024, Meksyk ⋅ ⛅ 27 °C
Hüt hemmer eus en lockere tag gmacht in Mexiko-Stadt. Mir sind im viertel Coloña Roma umegloffä, hend gut gesse und Käfeled.
Am abig simmer go Lucha Libre luege i de Arena Mexico. Das isch Czytaj więcej
Xochimilco & Frida Kahlo
20 marca 2024, Meksyk ⋅ ⛅ 27 °C
Hüt hämer zwei Sache vor. Eimal Xochimilco, det cha mer mit bunte Bötli die schwümmende Gärte bsueche und s zweite ischs Casa Azul, s dihei vo de Frida Kahlo.
Mir sind also am Morge mit em Uber Czytaj więcej
Shoppingday in CDMX
21 marca 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 29 °C
Da eusi Kleider wo mer debi händ, langsam chli kaputt und verwäsche sind, hämer en Tag inere Shoppingmall wele verbringe, was mer den au gmacht händ. Mir beidi hend s einte oder andere gfunde und Czytaj więcej

Podróżnik
Mmhhh u schöni Ussicht