Kaffe og kage i Ahangama

Søndag ankom vi til den fine, lille strandby Ahangama, som er et yndet rejsemål for surfere og yogis - hvilket man ikke kan undgå at lægge mærke til, når man ser board-stativerne på de små,Read more
Galle Fort og søde skildpadder

Vi tog afsked med Ahangama onsdag efter endnu en fantastisk solnedgang - og selvom hotellet var skønt, var især Josefine ikke ked af at skulle forlade det, for også her havde de “glemt”Read more
Flodsafari på Madu Ganga

Sidste dag på Sri Lanka blev brugt på blandt andet flodsafari. Vi så fugle, aber og krokodiller. Derudover lagde vi til på en ø, hvor der var et tempel. På vejen gik turen også forbi en ø,Read more
🎼We are leaving on a jet plane 🎼

Cause we are leavin' on a jet plane
Don't know when we will be back again - but we will🤣
Efter en lettere ompakning skal vi nu forlade Sri Lanka - ikke af lyst. Sri Lanka har virkelig væretRead more
Mellemlandinger kan være hyggelige😀

Vi havde en mellemlanding i Singapore på vej til New Zealand. Selvom vi alle var trætte (vi landede kl 4:35 Sri Lanka-tid), så var der lige overskud til at se deres Butterfly Garden i lufthavnen😛
Velankommet til Auckland

Trætte, men forventningsfulde er vi ankommet til Auckland i New Zealand :)
Auckland 🫶🏼

Efter en sen landing (vi nåede frem til vores lejligheden kl 2) og en god lang søvn har vi haft den mest fantastiske første dag her i New Zealand. Og for mig personligt har det været en kæmpeRead more
Hjemlig hygge hos Scott & Amy

Søndag = Brunch i Auckland 😋 Derfor tog vi turen over broen til fine, lille Devonport og mæskede os i lækker brunch 😍 Stedet har en lille strand og er fyldt med de fineste træhuse - som jegRead more
Sort sand og vandfald i Piha

Vi har haft en uforskammet dejlig dag her i Auckland! Den har budt på alt godt for krop og sjæl - startende med vores første road trip i kæmpe-bilen gennem Waitakere Ranges ud til stranden PihaRead more
Sky Tower og flere skønne gensyn

Efter en gang morgentræning og -svømning på hotellet, var vi så heldige, at vi lige kunne nå at mødes med Scotty endnu en gang til lækker frokost 😍 Vi fik også shoppet lidt småting i enRead more
Whitianga og en togtur på vejen

Onsdag stod vi op til en helt skyfri himmel og det var tid at drage videre fra Auckland og starte vores road trip på Nordøen. Første stop er den lille strandby Whitianga på halvøen Coromandel ogRead more
I kayak fra Hahei til Cathedral Cove

Torsdag tog vi til Hahei Beach fra morgenstunden og mødtes med britiske Sean, som er kajakinstruktør, og som vi var så heldige at have helt for os selv på vores tur til Cathedral Cove. Det varRead more
Eget badekar på Hot Water Beach

Fredag morgen forlod vi skønne Whitianga for at fortsætte turen sydpå. Første stop var Hot Water Beach, som - udover at være endnu en smuk sandstrand i en af de mange bugter i Coromandel - liggerRead more
På besøg hos Hobitterne

Da vi den anden aften fandt Ringenes Herre på Netflix og “tvang” børnene til at se filmen, var det fordi vi i fredags skulle besøge “Hobbitten Movie Set” og det var en KÆMPE oplevelse!Read more
Rotorua og Whakarewarewatanga

Vi er ankommet til Rotorua, eller Rottenrua, som nogen kalder det. Allerede på vej til hotellet fik vi fornemmelsen af, hvorfor mange kalder det det. Vi troede måske en af børnene på bagsædetRead more
Kiwi

I dag var vi på en Kiwi udklækningssted hvor at de lærte os om en masse ting om Kiwier der er fx. 5 slags Kiwier Brown Kiwi,Great Spotted Kiwi,Little Spotted,Tokoeka og Rowi Kiwis. Vi lærte at udeRead more
Regnvejr og lektiecafe

Vi har haft lidt ustadigt vejr i først Rotorua og nu i Taupo. Regnvejret er blevet brugt på lektiecafé - og imellem regnbygerne nåede vi lige i spa i Rotorua inden vi kørte videre😀
Huka Falls og gensyn med Jesper

Første stop i dag var Huka Falls. Huka Falls ligger på Waikato-floden, som er New Zealands længste. “Huka” er det maoriske ord for “skum”, hvilket henviser til det hvide, skummende vand vedRead more
Sejltur på Lake Taupō

Tirsdag den 28. januar var det præcis en måned siden, vi tog afsted hjemmefra. Det giver på den ene side mening med alt det, vi allerede har oplevet - og på den anden side synes vi kun lige, at viRead more
Wellington og Te Papa Tongarewa museum

Onsdag kørte vi turen fra Taupo til Wellington, hvor vi torsdag skal med færgen fra Nordøen til Sydøen. På vejen stoppede vi for at spise frokost i den lille by, Bulls, som har haft sjov ud af atRead more
Sejltur og ankomst til Picton

Mens vi tre andre snuede videre, gik Maria en morgentur i Wellington. Her opdagede hun, at selv i fodgængerovergangene afspejles kulturen i form af en grøn dansende kvinde og en rød mand, somRead more
Med tog fra Picton til Christchurch

Fredag blev ét af mine store ønsker opfyldt - for jeg er åbenbart kommet i den alder, hvor man synes, at togrejser er det vildeste 🤪 Derfor havde jeg overtalt flokken til, at vi skulle med GreatRead more
Christchurch - Kaikoura i autocamper

Endelig nåede vi dagen, hvor vi fik udleveret vores autocamper😀 Den skal vi køre rundt i på Sydøen indtil den 17. februar, hvor vi også skal forlade New Zealand for at besøge Mette og SørenRead more
Hvaler og delfiner i Kaikōura 🐋🐬

Efter en fin første nat i vores autocamper startede vi søndagen i roligt tempo med morgenmad ved vognen. Bagefter gik vi en tur ned til vandet ved Kaikoura for at se, om vi mon kunne være såRead more
Sæl-fies og vin, vin, vin

Sowwy, vi kunne ikke dy os 🤓🤭
Mandag var det tid til at køre fra Kaikōura og videre nordpå til Nelson - men vi blev enige om liiiige at trille lidt sydpå først for at se, om vi kunne findeRead more
Traveler
Det er da rigtig luksus. ❤️❤️❤️❤️
TravelerHej Frede Fra José💕