Kastrup, Köpenhamn
June 1, 2019 in Denmark ⋅ ⛅ 15 °C
Idag åker vi till Vietnam. Jag är taggad men hade nog varit ännu mer glad och taggad om jag inte gått upp kl 4 i natt. Jag sitter nu vid ett bord på flygplatsen med en frapino framför mig. JagRead more
Qatar
June 1, 2019 in Qatar ⋅ ⛅ 35 °C
Den första flygresans beskrivning med tre ord: Ensam, tråkig och sömnig.
Jag fick en sittplats ifrån alla andra och hamnade istället bredvid två danskar. Jag fick iallafall frukost på planet.Read more
Hanoi Vietnam
June 2, 2019 in Vietnam ⋅ ☀️ 31 °C
Hela dagen idag har jag varit pömsig. Har inte sovit en sekund på flygresan. Alla andra sov som någon jävla Törnrosa medan jag satt där och proppade i mig Daim.
Så jag är trött men vi ärRead more
Engelsktalande vietnameser
June 2, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 29 °C
Efter att vi ätit kvällsmat gick vi på en promenad i stan. Det var varmt, svettigt och svårt att andas men det var kul ändå. Jag tog många bilder medan jag stötte på unga vietnameser somRead more
En Vietnamesisk familj
June 3, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 28 °C
På kvällen åt vi kvällsmat hos en vietnamesisk familj. Det var trevligt och familjen verkade vara ett par snälla människor. Barnen var dock en overhypad fyraåring och en dabande p12a, men deRead more
Museum och tempel
June 3, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 31 °C
Förmiddagen idag har varit väldigt händelserik. Först stack vi till Ho shi min Mauseleum där vi vandrade runt och petade på hans två hus. Vi gick även förbi Presidentens hus och där allaRead more
Cykeltaxi, Vietnamsk lunch och fika.
June 3, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 31 °C
Vi avslutade förmiddagen med en skjuts på cykel. En stackars gammal gubbe trampade runt på mig och Arvid i stan. Det gick inte så snabbt men man hann se vad man åkte förbi. Det var varmt och jagRead more
Kvällsmat
June 6, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 28 °C
Eftermiddagen tillbringade vi vid poolen. Det var nice och jag badade i ungefär en eller två timmar. Kl 19 åt vi kvällsmat. Vi hamnade på en väldigt fin restaurang som låg vid en trädgård ochRead more
Tempel och kejsare
June 6, 2019 in Vietnam ⋅ ☀️ 38 °C
Igår skrev jag inget. Man behöver ta lite pauser ibland. Det är ansträngande och stressigt att skriva footprints varje dag. Vi besökte iaf en flytande fiskeby, åkte båt och åkteRead more
Mat på nunnekloster
June 6, 2019 in Vietnam ⋅ ☀️ 38 °C
Idag åt vi lunch på ett nunnokloster. Det var lite läskigt, man var rädd för att göra ljud eller spilla sönder deras kloster. Vi åt alltså inte med dem utan satt vid ett bord i en salRead more
Bilresa och berg
June 7, 2019 in Vietnam ⋅ ☀️ 33 °C
Idag åkte vi bil i fyra timmar. Det var sådär eftersom jag satt ihopträngd där bak under halva resan. Jag kunde inte fälla ner stolen och mina ben fick inte plats eftersom Evert fällt ner sittRead more
Lunch och vandring i stan
June 7, 2019 in Vietnam ⋅ 🌙 28 °C
Vi åt lunch på ett nudelställe. Jag beställde nudlar med kött och sallad. Det var gott. Efter det gick vi runt i stan. Tyvärr var jag ganska trött och jag hamnade i det jobbiga läget när manRead more
Poolhäng och kvällsmat
June 7, 2019 in Vietnam ⋅ ☀️ 33 °C
Resten av eftermiddagen tillbringades på hotellet. Jag, Arvid och pappa badade mycket och jag satt och tänkte en del på varför pappa fortfarande inte vill skaffa en pool.
På kvällen stack viRead more
En annan båt, lunch och fotmassage
June 8, 2019 in Vietnam ⋅ 🌧 34 °C
Vi hamnade på en mindre båt som såg ut som en balja. Jag och mamma hamnade i samma båt tillsammans med den bästa föraren. Han var rolig och körde bättre än de andra. Pappa och Arvid fickRead more
Cykel, båt och workshop
June 8, 2019 in Vietnam ⋅ 🌧 34 °C
Idag cyklade vi till en by. Den första kilometern dog man lite eftersom det kom mopeder från alla håll och man hade ingen aning hur den fula cykeln fungerade. Den hade handbroms vilket varRead more
Poolhäng och pruteri
June 8, 2019 in Vietnam ⋅ 🌧 34 °C
Eftermiddagen tillbringade vi mestadels vid poolen. Jag köpte en smoothie och badade i några timmar, både i inne- och utepoolen.
Kvällsmaten blev grillad bläckfisk, på samma restaurang somRead more
Tunnlar och krig
June 10, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 30 °C
Vi började dagen med att fira mamma. Hon låtsassov tills vi stormade in i rummet med "ja må hon leva".
Efter det åkte vi till Viet Cong där vissa nordvietnameser gömde sig under kriget. TurenRead more
En bullshit dag
June 12, 2019 in Vietnam ⋅ ☀️ 32 °C
Idag var en bullshit dag. Pånkemannen vaknade med fett mycket feber. Jag och pappa är de enda som är friska och nu har det blivit en tävling om vem som är kommer hålla sig frisk längst.
MammaRead more
Fyra hotellrum på ett dygn
June 14, 2019 in Vietnam ⋅ 🌫 29 °C
Vi lämnade vårt hotellrum kl 16 och drog till flygplatsen. Arvid mådde illa och jag var rädd att han skulle släppa en kräkpöl på flygplatsen, men vi överlevde...
Vi kom fram till ettRead more
Misslyckat vattenpark besök
June 17, 2019 in Vietnam ⋅ ⛅ 27 °C
Igår tog jag en paus eftersom jag står för att semester är till för att slappna av och ta det lugn.
Idag försov jag mig. Mamma insisterar att hon väckte mig men det tror jag inte på.Read more
Hem
June 18, 2019 in Sweden ⋅ ⛅ 22 °C
Idag åkte vi hem och jag är trött som fan. Har som vanligt inte sovit en sekund på flyget så är rätt död.

TravelerKan bara älska dina inlägg!! Dina beskrivningar slår allt ❤👍