Laatste avondmaal

Thuis wel te verstaan. Van de laatste restjes in de koelkast, Kapucijners met spek, rodekool en appelmoes. Mmmmm Lekkerrrr.
De laatste telefoontjes plegen, alles toch nog een keer langslopen.Read more
Inpakken

Vanavond alles in pakken Pfff..
En wegen.
Rolzak 11,5 Kg
Fietstas 5,0 Kg
Rugzak 5,0 Kg
Fototas 3,0 Kg
Je mag 2x 23 Kg meenemen plus 1 stuks handbagage van 5 Kg
Ik heb 16,5 Kg voor in het ruim en 2Read more
De laatste loodjes

Volgende week om deze tijd ben ik 3 uur van Auckland. Vandaag de laatste boodschappen op de fiets gedaan, in de SNEEUW!
Daarna de fiets gewassen en bug free gemaakt voor Nieuw Zeeland. Het is verbodenRead more
Zo ongeveer

Gisteren de Merino wollen T-shirts binnen gekregen die ik bij Decatlon had besteld op aanraden van Karin. ze jeuken nog wel een beetje hopelijk gaat dat nog over. Eerst maar eens wassen.
Minder dan 2Read more
Nog ff naar huis

De laatste 10 km natuurlijk ook geen problemen. Nog even een stuk ATB track gedaan door het bos. Daar keken de dames en heren ATB'ers wel van op 😉. Alles dus heel gebleven en op zijn plek. DeRead more
Even testen op de Deldenerbroek

Heerlijk vriesweer vandaag. Lekker zonnetje. En zo rond het vriespunt.
Thuis op de computer met Route.nl een knooppunten route uitgezet over de Deldenerbroek van 38 km en in de telefoon geladen.Read more
Laaste loodjes

Alles nu wel zo'n beetje compleet. Mijn zus heeft voor mij de fietshoes genaaid en komt die even langs brengen. Hij past mooi. Bedankt Karin. Ik laat er vanmiddag ook nog 2 ogen extra in maken op deRead more
Het wordt heel anders

De afgelopen week is er veel verandert op het persoonlijke vlak. Karin heeft de status van onze vriendschap aangepast.
Ik heb getwijfeld of ik onder deze omstandigheden nog wel naar Nieuw Zeeland zouRead more
Wordt alles toch weer anders

We hadden ambitieuze plannen. Karin en ik. Karin zou in 3 maanden heel Nieuw Zeeland door kruizen, 2 maanden met Astrid en de laatste 2 1/2 week met mij van Tauranga naar Cape Reinga.
Maar bijRead more
Nog meer voorbereiding

Heb nou ongeveer 300 km op de nieuwe banden gefietst en ze bevallen uitstekend. Ook de nieuwe koplamp en het achterlicht helemaal top. Maar de al wat oudere Axa HR dynamo laat het bij nat weerRead more
Voorbereiding

Nog 8 weken en dan ben ik als het goed is in Nieuw Zeeland. Na de ervaring van Karin, na meer dan 30 uren reizen, helemaal gaar dus, heb ik maar besloten om ook maar een hostel te boeken, het zelfdeRead more
TravelerBijna....
TravelerJa bijna, kan de zwavel lucht van Rotorua al bijna ruiken.
Heb het leuk loevert!!!!😘