Weekend
21 lutego 2017, Brazylia ⋅ ☀️ 22 °C
Om 7:00 uur dus al op weg naar California. Zowel het jongere team als het oudere team speelde hier vandaag een wedstrijd. Het veld was niet zoals we dat in Nederland gewend zijn. Geen vereniging, maar Czytaj więcej
Another Dutch coach
22 lutego 2017, Brazylia ⋅ ⛅ 25 °C
Maandag kwam er nog een Nederlandse trainer, Jimmy. Redelijk apart aangezien we met z'n tweeën nu al niet bepaald een volle dagtaak hebben.
Tevens was de auto van Luiz blijkbaar niet van hem maar Czytaj więcej
Another week
24 lutego 2017, Brazylia ⋅ ⛅ 24 °C
Zo is er weer een week voorbij op dit mooie complex. Over het algemeen is het iedere dag lekker weer. Maar afgelopen donderdag precies tijdens de training even niet!
Het begin van de training was Czytaj więcej
Excellent weekend!
26 lutego 2017, Brazylia ⋅ ⛅ 24 °C
Vorige week had ik een keer geroepen dat het weer eens tijd werd voor ijs. Dus gingen we zaterdagavond met 6 man in een veel te kleine auto richting Arapongas. Jimmy en Michiel hadden geen trek in ijs Czytaj więcej
One more week
5 marca 2017, Brazylia ⋅ ⛅ 22 °C
Ondertussen zit ik hier al weer vijf weken, dus nog maar een week te gaan. Leuk om weer verder te gaan met mijn reis, maar ik ga dit ook enorm missen. Het weer, de spelers, het complex, het is Czytaj więcej
Final day in Brazil
9 marca 2017, Paragwaj ⋅ ⛅ 34 °C
Vandaag al weer de laatste dag van zes weken Brazilië. Zes weken die super snel gegaan zijn!
Deze week ben ik met veel met Diego en z'n familie weg geweest. Dinsdag avond en woensdag avond namen ze Czytaj więcej
Arrival in Lima
10 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 26 °C
Na een nachtje reizen, vanochtend mooi op tijd aangekomen in de hoofdstad van Peru, Lima. Gelukkig stond de taxi chauffeur bij het vliegveld al te wachten met een bordje met mijn naam. Dit had ik door Czytaj więcej
Nazca
11 marca 2017, Peru ⋅ ☀️ 17 °C
Na een lange maar soepele busrit rond 16:00 aangekomen in Nazca. Dit plaatsje is bekend vanwege de Nazca Lines. Dit zijn (soms) kilometers lange lijnen in de woestijn. Sommige lijnen vormen een Czytaj więcej
Flight over the Nazca Lines
12 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 26 °C
Vanochtend werd ik al om 8:00 opgehaald bij het hostel voor een vlucht over de Nazca Lines. Het vliegveld is erg dichtbij en het inchecken ging ook razend snel. Rond 8:45 zaten we al in de Cessna. Ik Czytaj więcej
Arequipa
13 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 18 °C
Na een volle dag in Nazca vandaag al weer verder. Nu met een 10 uur durende busrit naar Arequipa. Deze stad staat vooral bekend om de Colca Canyon die hier vlakbij ligt.
De bus vertrok alleen pas om Czytaj więcej
Plaza de Armas
14 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 16 °C
Zoals in vrijwel iedere grote stad en zeker in Zuid-Amerika, heeft ook Arequipa een centraal plein, het Plaza de Armas. Dit ligt op zo'n 20 minuten lopen vanaf het hostel, dus goed te doen. Aan de Czytaj więcej
Colca Canyon
15 marca 2017, Peru ⋅ 🌙 29 °C
Om 2:45 uur stond de taxi al voor de deur om mij naar het centrum te brengen en om 3:00 uur zat ik dus in een busje op weg naar de Colca Canyon. Eerst werden er nog wel een kleine 20 andere toeristen Czytaj więcej
Arrival in Puno
16 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 8 °C
Na de derde en laatste rit met een bus van Cruz del Sur, aangekomen in Puno. Dit is tevens voorlopig de laatste stad in Peru.
Dit stadje is vooral bekend om het Titicacameer. Dit is het hoogst Czytaj więcej
Plaza de Armas
17 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 13 °C
Ook Puno heeft een Plaza de Armas en ook hier een catedraal. Niet zo groot als in Arequipa, maar dat kan ook haast niet anders. Puno is een rustig klein stadje met wat terrasjes en winkeltjes in het Czytaj więcej
Island boat tour
18 marca 2017, Peru ⋅ ⛅ 21 °C
Vandaag nog een volle dag in Puno. Deze dag heb ik besteed aan een boot tocht over het Titicacameer.
's ochtends om 7:00 uur al weer opgehaald en om 7:30 uur zaten we op het water. Eerst gingen we Czytaj więcej
Country no. 10, Bolivia
19 marca 2017, Boliwia ⋅ ☀️ 33 °C
Met de bus vandaag naar Copacabana gereden, Copacabana in Bolivia! Vooral de grens overgang was wel bijzonder. Op een gegeven moment moesten we de bus uitstappen om de grenscontrole van Peru door te Czytaj więcej
Isla del Sol
20 marca 2017, Boliwia ⋅ ☀️ 23 °C
's ochtends wat door het stadje gelopen. Ook hier staat een mooie catedraal bij een centraal plein. Hier geen wateroverlast maar juist lekker lente achtig. In het zonnetje dan ook wat gegeten en Czytaj więcej
La Paz
21 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 12 °C
Vandaag in 4 uur tijd met de bus naar La Paz gereden, de hoofdstad van Bolivia. La Paz is met 3600 meter hoogte, de hoogstgelegen hoofdstad ter wereld.
Vooral het stukje waarbij we met een pondje een Czytaj więcej
Sigtseeing La Paz + Valley of the moon
22 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 15 °C
Ook in La Paz hebben ze city walking tours. Altijd een prima manier om de stad een beetje te leren kennen.
We begonnen op het Plaza Mayor met uiteraard een catedraal, de San Francisco. Aan dit plein Czytaj więcej
Celebration day
23 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 11 °C
Vandaag was het erg druk op straat in La Paz. Bolivia heeft in een oorlog met Chili een stuk kust verloren. Dit willen ze graag terug hebben en hiervoor loopt een procedure bij het Internationaal Czytaj więcej
Uyuni
24 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 26 °C
Na twee uur vertraging aangekomen in Uyuni. Het ziet er erg droog en stoffig uit. Maar het is dan ook een soort woestijn waar ik nu zit.
Morgen gelijk van start met de driedaagse tour over de Czytaj więcej
Salar de Uyuni trip, day 1
25 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 26 °C
We vertrokken dus rond 10:30 uur. Met 6 man in een jeep, een Nederlander, een Turk, een Spanjaard en een stelletje uit Brazilië. Als eerste reden we net buiten Uyuni naar een soort kerkhof voor Czytaj więcej
Salar de Uyuni trip, day 2
26 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 26 °C
8:00 uur ontbijt en 8:30 uur vertrekken. Iedereen stond klaar om te gaan, behalve onze gids/chauffeur... het werd dus iets later vertrekken.
Vandaag staan er een aantal meren op het programma en Czytaj więcej
Salar de Uyuni trip, day 3
27 marca 2017, Boliwia ⋅ ⛅ 26 °C
Vanochtend al om 4:00 uur aan het ontbijt! De bedoeling was om half 5 te vertrekken, maar dat werd uiteindelijk een uurtje later. Nog steeds erg vroeg en erg koud! Zeker een paar graden onder het Czytaj więcej
Back in La Paz
29 marca 2017, Boliwia ⋅ ☁️ 8 °C
Na een relaxt dagje in Uyuni ben ik vandaag terug gevlogen naar La Paz. Hier blijf ik nu maar 1 nacht. Morgen gelijk door naar Cusco.