Croatia
Primostenska Luka

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

11 travelers at this place

 • Day4

  Primosten este es reggel

  August 5, 2017 in Croatia ⋅ 🌙 31 °C

  Szóval (rájöttem, h eszméletlen sokat használom ezt a szót) első hajózással elértük Primostent, ami egy cuki népszerű horvát kikotovaros. Vacsi az egyik parti étteremben- mindenki seafoodot vagy halat nyom, én természetesen Doradat eszem spenotos krumplival, as usual. :) Vacsi után Zsuzsival felfedezzuk a kikötőben zuhanyzas szépségeit- amúgy teljesen kulturált megoldasban van részünk. Hamar kidol mindenki.
  Fura, hogy a hajó imbolyog, nyikorog a vitorla és meg irto meleg is van a kabinban- ennek ellenére én hamar elalszom (Marci szegény 3 órát fenn van).

  Eljön a regggel és kezdetét veszi a para- először is nincs meg a bocink (gumicsonak a hajóhoz kötve aminek leginkább akkor van haszna, ha nem tudunk a partnal kikötni és bolyara kötünk ki). Mindenki azt keresi vízben és szárazföldön egyaránt, de sajna a bocika eltűnt. :( Ezután indulni akarunk és sikerül a kotel egy részét a motornak bekapnia- motor leáll és indul a para, hogy neki fogunk csapodni az egyik luxus yachtnak. Szerencsére az ügyes srácoknak (és leginkabb Levinek) köszönhetően megmenekulunk, és sikerul épségben kihajozni. Halleluja, minden ok, de azert nagy volt az ijetseg! Utána nyugis vitorlazas jön- eleg is volt a sok challengebol egy időre.
  Read more

 • Day1

  Primosten

  July 24, 2015 in Croatia ⋅ ⛅ 31 °C

  I have been in Primosten several times. Its just such a cute little town! Primosten old town looks like a small island which is connected to the mainland. I could walk for hours through the small alleys! Besides it has really nice cafes and restaurants and a small marina. You could also visit bigger towns like Trogir which is just 30 mins away. This town is sooo beautiful and also part of the UNESCO. Like everywhere in Croatia the adriatic sea is crystal clear and oh so blue!Read more

You might also know this place by the following names:

Primostenska Luka

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now