יום ארגונים בייבי

קמנו בפנאן לארוחת בוקר
בדרך חזרה לקטמנדו הספקנו לתפוס טרמפ בבגאז' משאית נסורת ולהתכוון ליסוע לתאמל, חזרהRead more
קמנו בפנאן לארוחת בוקר
Nach unserem Frühstück im Hotel liefen wir zum Tourist Board zur Ausstellung unserer Trekking Genehmigung für Nepal und der Annapurna Region (ca. 50€pP). Die Stadt ist überwältigend: viel LärmRead more
פרידה מרגשת מנדב אהוב נפשינו שאחרי חודשיים של טיול ביחד חוזר לארץ, נאחל לו בהצלחה בתפקיד החדש בעבודה ונצפהRead more
הצטרפתי במזרח נפאל לקיקי ואיתמר, עלינו עוד קצת להר לברוח מהחום.
הם באו עם אופנועים כלל הדרך מקטמנדו, וברובRead more
קמנו בבוקר וישר הלכנו עלמה של ואני לסוכנות של שלום לסגור את הטרק למחר ולשלם על הפרמיט (מס כניסה לשמורה). משםRead more
קמנו ב9 קצת מוקדם יחסית כדי להספיק להגיע לסוכנות של שלום לפני תחילת החגיגות. השארנו בחדר את כל היקר לנו כוללRead more
Start in den Tag:
6️⃣:0️⃣0️⃣
Tag in 6 Worten:
▪️Abflugtag (nicht!)
▪️Department of Immigration
▪️Freuen uns über 15 weitere Tage in Nepal
▪️DeutschperuanischeRead more
Coronavirus hat euch eingeholt. Schön Abstand halten und gut die Hände waschen.
Was heißt Abflugtag (nicht!)? Für eure Ökobilanz habt ihr für den Rest eures Lebens alles ausgebraucht🤷🏻♀️😳
Ist schwierig von Nepal aus über den landweg irgendwo hin zu kommen.. Wollten nach Myanmar, aber hat alles nicht so geklappt 🙈😁
After the trip in La Palma I am now underway alone in Nepal. In the first days I had guide and driver at the beginning for like 12 days.
It’s my first time traveling alone.
So let’s see what IRead more
You might also know this place by the following names:
Thamel