Cruisen mit dem Roller
December 23, 2023 on the Philippines ⋅ 🌙 27 °CWeiter ging es heute bis nach Taytay mit dem Roller. 🛵 😍 Unglaubliche Eindrücke die wir sicher nicht vergessen werden. 💭💚 Aber unser Hinterteil auch nicht. 🙈😅🤣🤣(Und wirRead more
Nach nur einer Nacht im Bamboo Nest geht's weiter in den Norden der Insel Palawan. Natürlich mit Zwischenstopp beim Cousin des Fahrers, damit alle Essen können. Schlau.
Die Fahrt dauert zwischenRead more
Day 5 - Taytay
הפיליפינים עושה לנו את הפרידה קשה במיוחד, והיום האחרון שלנו פה באיים היה באמת מעבר לכל דימיון. יצאנוRead more
Auf dem Weg Richtung Norden legten wir noch einen Zwischenstopp in Taytay ein. Ein kleines Städtchen sogar mit Supermarkt und einem schönen alten Fort und nur einer Handvoll Touristen. Das FortRead more
Na de zonsondergang te zien met een pintje hebben we TripAdvisor eens gevolgd en dat was een succes! Superlekker eten met ongelooflijke shakes bij Lynn's Kitchen... voor nog geen 6 euro...
Die avondRead more
Het einde op Palawan is in zicht en hebben besloten om terug richting Puerto te gaan, maar met als tussenstop Taytay.
Onderweg wilden we een watervalletje meepikken, maar dat leek eerder een touristRead more
Veel te vroeg, maar kippenvel wanneer de zon erdoorkomt en Hallelujah speelt in een kerk nabij voor de zondagochtend mis. Dat geeft voldoende energie voor de lange rit vandaag terug naar Puerto.Read more
We besloten om wat verder te kuieren. Zo botsten we wat verder op wel heel mooie paalwoningen met echt het Filipino vissersleven aan een prachtige kustlijn... Ongelooflijk wat ze met wat hout en goedRead more
En route to El Nido
You might also know this place by the following names:
Taytay, تای تای
Traveler Fahrt vorsichtig und schaut auf Euch. Willi
Traveler Machen wir natürlich. Danke Papi.