United Kingdom
Newhaven

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

10 travelers at this place

 • Day8

  28-7 Seaford

  July 28, 2019 in the United Kingdom ⋅ ⛅ 20 °C

  Ik kan gelukkig droog inpakken. De weggetjes naar de fietsroute zijn zowaar leuk, ik fiets weer omhoog en na een wat zorgelijk begin is de fietsroute gaaf. Oude spoorlijn en ik heb over 17 km 140 hoogtemeters mee. Precies op het goede moment een bord tearoom voor koffie en taart. En dan breekt ook nog de zon door!
  Ik besluit te stoppen nu het nog leuk is. Camping is wat dichtbij, maar de volgende best ver en onduidelijk of ik daar wel mag staan.
  Beland ik toch in Seven Sisters. Pfff. Stel je Marken, Volendam én Amelisweerd op de eerste zonnige zondag voor en dan kwadraat, dan kom je ongeveer in de buurt. De camping had ik van te voren moeten boeken, maar er is er ook 1 in Arlington. Arrrrrggg, da's 9 km terug via die beredrukke weg én omhoog. Mijn humeur zakt. Blijkt er gelukkig ook 1 in Seaford, da's de goede kant uit. Stukje langs zee en alvast 5 km wind tegen. De camping is wat achenebbish en zelfs in de luwte van een dijkje is het duidelijk stormlijnentijd. Ik ben er keurig om 4 uur of zo en niet te moe.
  Fijne dag.
  58 km.
  Read more

 • Day3

  Hillcrest Centre @Newhaven

  October 14, 2019 in the United Kingdom ⋅ ⛅ 16 °C

  Da wir in Sorge ob der Wettervorhersage für einen Filmnachmittag entschieden haben, gibt es heute nicht viel zu erzählen. Aber ich habe ein paar nette Fotos vom « Community Centre «  hier gemacht , um einen Eindruck vermitteln zu können!
  Achja und während die Schüler Unterricht hatten und Film schauten , habe ich schon fast die ganzen Schularbeiten der 4. Klasse verbessert nun sind nur mehr Haufenweise HausÜbungen für die nächsten Tage übrig 😊
  Read more

You might also know this place by the following names:

Newhaven, نیوهاون، اسکس شرقی, Newhaven i East Sussex, 紐黑文

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now