21-7-2019 Zevenhuizen

Barbara en Aad Jan doen het echt slimmer, die vertrekken met wind mee. Ik moet zo nodig weer een doel hebben, dus de hele dag wind tegen. Met pijn in mijn hart laat ik mijn pruimenboompje achter, hijWeiterlesen
22-7-2019 Ramsey

Vroeg wakker, dus ondanks relaxed, rijd ik om 8.15 weg. Neem me voor om niet de boot te willen halen, maar te fietsen in het nu. Mooi langs de Rotte, wind tegen ja. Hoe dichter bij Rotterdam, hoeWeiterlesen
23-7-2019 Tiptree

Om zes uur wakker, draai me nog even om met doppen in: 8.15!
De trip begint goed met een kerk en de route makkelijk vinden zonder helemáál terug te moeten. Wat leuk zeg, zo'n route volgen. GeenWeiterlesen
Lukt niet

Af en toe wifi, waar mijn tablet dan niet op wil. Via de blue tooth via mijn telefoon lukt ook niet meer. Super frustrerend.
Ik laat het los want zo word ik alleen maar boos en verdrietig.
Alles gaatWeiterlesen
24-7 Doddinghurst

Zo zeg, dat liep bijna niet goed af!
De dag begon met een prachtige route, die helaas wel de omweg bleek te zijn. Geniet nou: lukte. Maar/en, campings vinden wil nog niet zo lukken met mijn wiki appWeiterlesen
25-7-19 Sevenoaks

Ik vertrek om 8 uur om de hitte voor te zijn. Ik weet na een tijdje wel wat het voordeel is van het Fietsnetwerk. Alles wat ik probeer: het blijft druk. De hitte valt me mee. Tot na de langeWeiterlesen
26-7 Crowborough

Iedereen had gezegd dat het vandaag koeler zou zijn. Klopt, maar niemand had gezegd dat het ook de halve dag zou regenen. Ik dacht dat het na zo'n onweer wel weer over zou zijn, maar mooi niet. HetWeiterlesen
27-7 Crowborough in natuurlijke douche

Om zeker te zijn dat ik echt rust neem, hoost het 's ochtends net zo hard verder als 's nachts. En dan bedoel ik ook hozen! Gelukkig is er een recreatie ruimte. Ik doe toch maar een wasje en hang datWeiterlesen
28-7 Seaford

Ik kan gelukkig droog inpakken. De weggetjes naar de fietsroute zijn zowaar leuk, ik fiets weer omhoog en na een wat zorgelijk begin is de fietsroute gaaf. Oude spoorlijn en ik heb over 17 km 140Weiterlesen
29-7 Ford

De ochtend was mooi, met secundaire weggetjes (wel aldoor door bebouwing) en tussen Brighton en Worting pal langs zee op een shared path. Beetje raar dat de NCN2 nu niet meer onder langs de witteWeiterlesen
Door het oog van de naald

Ik had wel dood kunnen zijn!
Zit ik lekker aan mijn wijntje...
Gelukkig erg lekker, dus ik houd hem even in mijn mond. Wil slikken, voel wat, spuug dat uit: wesp!
Hij was gelukkig inmiddels verzopen.Weiterlesen
30-7 Gosport

Wat een klote dag. De "fietsroute" gaat 99% over een bizar drukke weg, ik zie ook geen alternatief. Eerste bui in een museum met het grootste Romeinse paleis met de mooiste mozaïeken. Was inderdaadWeiterlesen
31-7 Bransgore

Wát een verschil met gisteren. Bijna alleen maar vrijliggende fietspaden, droog, beetje zon en nog geluk hebben ook. Ik volg de bordjes "veerpont" bijv. Mooi gravelpaadje. Zeg dat tegen een meneer,Weiterlesen
1-8 Corfe Castle

Tsja. Het begon best mooi over een rustig weggetje the New Forest uit. Ik kwam uit in Christchurch. Raar, en mooi!
Daarna had ik me verheugd op een lang stuk autovrij langs de kust. Was inderdaadWeiterlesen
2-8 Corfe Castle: Lulworth Cove

De dag begint goed met een boomklever en een boomkruiper. Met veel moeite eindelijk iets raar piepends in het vizier: puttertje. Maar wel ideaal vogelen zo zeg, op mijn stoeltje, kopje koffie in mijnWeiterlesen
2-8 Corfe Castle 's avonds

Ik dacht: ik ga vroeg, anders staat er misschien een rij. Stond er al🙂. Maar niet zo erg als om 7 uur! Maar het ging prima snel.
Heb ik het bijna op, opeens allemaal blaffende honden: hert op deWeiterlesen
3-8 Corfe Castle: Corfe Castle

Op mijn gemakje via het voetpad naar dorp en kasteel. Kost wat, maar dan hebbie wat. Er is ook een "middeleeuws dorp" met demonstraties en een cursus "hoe word ik ridder", gegeven door een gekke ventWeiterlesen
3-8 Corfe castle vogels

4-8 Portesham

Ik klim nog een stukje extra voor "the blue lake". Moet je toch weer 7,5 pond toegang betalen zeg. En nou had ik gehoord dat het meer alleen blauw is bij zon, en die is er niet zo. Dus la ma. Ik volgWeiterlesen
6-8 Salisbury

Wat een heerlijk rustige camping. Toch om 6 uur klaar wakker en om kwart voor 8 rijd ik weg. Nog even wifiën bij de pub, en om 8 uur rijd ik echt. Klinkt raar, maar dat voelt zó relaxed. Echt alleWeiterlesen
5-8 Okeford Fizpane

Het is super bewolkd als ik opbreek. En net als alles ingepakt is: regen. Ik steek mijn tong uit tegen Murphy: "je wist niet dat ik zo snel kon inpakken hѐ?"
Wordt het toch gewoon mooi weer! Nou jaWeiterlesen
6-8 Salisbury voor Barbara en mezelf

Toch nog even terug gegaan, toch te leuk. Het meisje wat er net onder door liep had wel eens een fietser gezien die zich daar echt bezeerd had.
7-8 Salisbury

Ik was een beetje jaloers op Edo en Colmar.
Salisbury is ook errug gaaf. Ik sjok er bijna 4 uur rond (inclusief boodschappen). Enige nadeeltje is, dat de nummertjes van de stadswandeling niet inWeiterlesen
7-8 Salisbury vervolg

8-8 Marlborough

Nog vroeger wakker dan anders, ik wil er eigenlijk nog niet uit, maar ik moet zó nodig plassen. En om kwart voor zes ben ik dus klaar wakker.
Dat komt goed uit, want de route is niet echt vlak. IkWeiterlesen
Reisender
Gouda, visbank