United States
Gloucester County

Here you’ll find travel reports about Gloucester County. Discover travel destinations in the United States of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

4 travelers at this place:

 • Day9

  Bil dagen!

  July 23, 2016 in the United States ⋅ ⛅ 24 °C

  Vi sov lidt længere efter den lange dag i går. Vi stod op, pakkede lidt sammen og fik pandekager og rice puffs. Derefter fik vi pakket alt sammen og flyttet ned i kælderen, hvor bagagen måtte stå til vi kom tilbage med leje bilen. Så gik turen til metro stationen, der skulle vi først med metro og derefter bus ud til Dulles international airport hvor vi kunne hente leje bilen. Det var en lang tur, 1 1/2 time cirka. Vi fik så fat i bilen og satte kurs mod walmart, et supermarked der ligner lidt bilka, bare med endnu større udvalg! 😄 der fik vi handlet en heeeeel masse, vi købte desuden en GPS så det bliver nemmere at finde frem på vores road trip. Da vi så kom ud havde vi fuldstændig glemt hvor bilen stod og vi var overbeviste om den var hvid, så vi løb rundt og ledte indtil jeg spottede en bil for sig selv der lignede vores men var sølv. Jeg prøvede at låse op og det var så den! 😅 vi satte så kurs med hostellet og hentede vores bagage. Derefter satte vi kurs mod motellet i philadelphia, Charlotte er teknik/musik mester og fik styr på musikken i bilen, og teknikken i bilen, den er så fancy så man kan koble musik fra telefonen til bilens højtalere med bluetooth. Det er meget anderledes at køre her i USA mange baner man hele tiden skal være opmærksom på og fart grænser der skifter. 😅 vi havde en hyggelig tur gennem et armish område, folk i gammeldags tøj der kørte i hestevogne. 😊 vi nåede frem omkring 21:30, her er tv så vi skal lige se lidt TLC inden vi går i seng. Godnat! 😄😴😴Read more

 • Day9

  King of Prussia, Pennsylvania

  September 22, 2017 in the United States ⋅ 🌙 73 °F

  Valley Forge National Historical Park, Philadelphia-9/22
  The site of the America Revolutionary War.

  Washington's Headquarters, the stone house, was occupied by George Washington, leader of the army, from 1777-1778.

  The log cabin bsrracks

 • Day9

  Philadelphia, Pennsylvania

  September 22, 2017 in the United States ⋅ 🌙 72 °F

  Betsy Ross House-9/22
  LIberty Bell-9/22
  Independence Hall-9/22
  (I am standing in front of Independence Hall)
  (Picture of where both the U.S. Declaration Of Independence and the Constitution were signed.

 • Day13

  Så er vi på vejen - Philadelphia 23/7

  July 24, 2016 in the United States ⋅ 🌙 20 °C

  Vi fik hentet vores bil i Dulles International Airport kl. 12. Så nu kører vi i en Ford fiesta - en fin bil! :)

  Vi kørte først i wallmart for at handle stort ind både vand, gps, køletaske og mad. Det var virkelig ekstremt stort! Man kan jo få alt i det supermarked, alt fra diskeudstyr til 20 forskellige slags juice til tallerkner.
  Fra walmart gik det til vores hostel i Washington, hvor vi skulle hente vores bagage for at fortsætte mod Philadelphia. Vi havde fyldt den lille bil godt op! Både bagsæddet og bagaggerummet var fyldt! MEN det kunne være der!

  På vejen til philadelphia fik vi da lige lært at inderbanen på motorvejen nogen gange bliver til en afkørsel! Meget upraktisk!
  Vi kørte igennem Lancaster, som er et stort område hvor der bor mange Amish folk. Det var virkelig sjovt at se folk gå forbi med kuser på og i hestevogn.

  Vi kom endelig frem til vores motel efter en god dag!
  Read more

You might also know this place by the following names:

Gloucester County, مقاطعة غلوستر, Глостър, গ্লৌসেস্টের কাউন্টি, Condado de Gloucester, Gloucester konderria, شهرستان گلاستر، نیوجرسی, Comté de Gloucester, Gloucester megye, Գոլստեր շրջան, Contea di Gloucester, グロスター郡, Gloucester Kūn, Hrabstwo Gloucester, گلوکسٹر کاؤنٹی, Comitatul Gloucester, Глостер, Округ Глостер, گلوسٹر کاؤنٹی، نیو جرسی, Quận Gloucester, Condado han Gloucester, 格洛斯特縣

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now