Forberedelse
12. Juli 2016 in Dänemark ⋅ ⛅ 18 °C
Nu står den på pakning og afslapning i københavn inden afrejse torsdag d. 14/7.
Så kom dagen d. 14/7
14. Juli 2016 in Dänemark ⋅ ⛅ 14 °C
Vi sidder nu i lufthavnen og har fået en okay morgenmad. Vi ser nu frem til en rejse på omkring 22 timer!
Vi har sovet omkring 4 timer, så vi nemmere kan sove på flyvet og det tror jeg skal ikkeWeiterlesen
Ankomst til New York
15. Juli 2016 in den USA ⋅ ☀️ 30 °C
Altså vi ankom til JFK AirPort med flyet kl. 21.50 lokal tid, men der var et andet fly i gaten, så vi ventede ca 1 time og 45 min for bare at komme ind i gaten. Så kom vi igennem Security og fikWeiterlesen
Første dag i New York 15/7
16. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌧 27 °C
Vi er nok ramt lidt af jet lag her om morgenen d. 15/7. Vi kommer op omkring kl. 8 og får spurgt til om vi kan skifte værelse - det kan vi desværre ikke, da personen på det værelse vi skal væreWeiterlesen
Anden dag i New York 16/7
16. Juli 2016 in den USA ⋅ ☀️ 25 °C
Vi starter dagen med en god morgenmad og er inde ved american national museum of history omkring kl. 12. Her mødes vi af 45 forskellige museumsrum! Det kunne man jo bruge flere dage på, hvis manWeiterlesen
Tredje dag i New York - 17/7
17. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌙 26 °C
I dag stod den på downtown Manhattan, hvor vi startede med at tage den lokale færge til Staten Island for at vi undervejs kunne se The statue of Liberty og New York skyline. Jeg fik nogle rigtigWeiterlesen
Fjerde og sidste dag i New York 18/7
18. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌧 25 °C
New York byder på så uendelige mange ting at se og vi har plukket en lille del af dem ud og set dem de sidste par dage. I dag stod den på Grand Central Station, Radio City Music Hall, FN'sWeiterlesen
Så kom vi til Washington DC 19/7
19. Juli 2016 in den USA ⋅ ⛅ 29 °C
Vi skulle med bussen kl. 11 am mod Washington DC, hvor vi kunne se frem til 5 timer i bus.
Men inden de 5 lange timer kom en lang tur med subway med alt bagagen. Da louise jo skal være her i et årWeiterlesen
Første dag i Washington DC 20/7
20. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌙 21 °C
Vi stod tidligt op i dag efter en lang nats søvn, siden at vi allerede gik i seng omkring 10 pm. Dog var der kæmpe lyn og torden om natten. Det var vildt. Det var som at sætte et spejlrefleks påWeiterlesen
Anden dag i Washington DC 21/7
21. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌙 26 °C
Lige fra morgen af måtte vi stå ansigt til ansigt med vores situation, så vi fik ringet rundt og fandt ud af st vi i en nabostat godt kunne registrere en bil med et internationalt kørekort. Dog erWeiterlesen
Tredje og sidste dag i Washington 22/7
22. Juli 2016 in den USA ⋅ ⛅ 31 °C
Vi havde en lang dag foran os, da dagen før jo var gået med at finde ud af det med bil. Vi stod op kl. 6.30 for ar betale for bilen. Det var en god slat penge, som vi ikke lige havde reget med. SåWeiterlesen
Så er vi på vejen - Philadelphia 23/7
24. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌙 20 °C
Vi fik hentet vores bil i Dulles International Airport kl. 12. Så nu kører vi i en Ford fiesta - en fin bil! :)
Vi kørte først i wallmart for at handle stort ind både vand, gps, køletaske ogWeiterlesen
Philadelphia og outlet 24/7
25. Juli 2016 in den USA ⋅ ☀️ 18 °C
I dag vågnede vi på vores motel og vi fik et dejligt varmt bad også stod den på medbragt morgenmad på klasissk roadtrip maner - vores maner i hvertfald 😃
Vi satte os derefter ind i bilen igenWeiterlesen
Niagara falls 25/7
26. Juli 2016 in den USA ⋅ ☀️ 21 °C
Så er vi virkelig på vejen. Hold op hvor vi får kørt nogle miles!
Vi startede dagen med at anullere det motel vi havde bestilt til om aften fordi det simpelthen var for urealistisk at nå derWeiterlesen
Køredag til Chicago 26/7
26. Juli 2016 in den USA ⋅ ☀️ 28 °C
Av for den fiestaen bliver prøvet af. Vi kom også til at dumme os lidt. Vi skulle tanke på den lange tur på omkring 900 km. Da vi havde tanket kunne vi ikke få bliver i gear, altså i drive, daWeiterlesen
Første dag i Chicago 27/7
27. Juli 2016 in den USA ⋅ ⛅ 30 °C
Hold op hvor er vi nogle sløve bananer! Vi havde sat vækkeuret til kl. 7 og snoozede til kl. 7.30, hvor efter vi tog os sammen. Vi skulle begge i bad og vi skulle have morgenmad, så kl. 10 var viWeiterlesen
Anden dag i Chicago 28/7
28. Juli 2016 in den USA ⋅ ⛅ 22 °C
Så stod den på virkelig sightseeing i dag i Chicago. Vi stod tidligt op og fik morgenmad og fik kigget på motel/hotel i Nashville, hvilket vi besluttede at vente lidt med til senere på dagen, hvorWeiterlesen
Køredag til Nashville 29/7
29. Juli 2016 in den USA ⋅ ⛅ 25 °C
Så fik vi taget os sammen og stod op kl. 7 og var på vejen allerede kl. 8. Så stod den ellers på en otte timers lang køretur.
De første par timer gik med et enkelt toiletstop og ellers bareWeiterlesen
Første dag i Nashville 30/7
31. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌙 23 °C
Howdy Cowboy! 🇺🇸 Så er vi kommet til Nashville, country musikkens hovedstad! Det mærker man hurtigt på deres lidt bonderøvs accent og deres cowboystøvler.
Vi bor nu et sted med morgenmadWeiterlesen
Anden dag i Nashville 31/7
31. Juli 2016 in den USA ⋅ 🌙 25 °C
Puha jeg var træt, da jeg vågnede i morges kl. 8.15. Desværre måtte vi op, da morgenmad lukker kl. 9.
Vi kom op og fik morgenmad, hvorefter vi besluttede os for at gå i poolen.💧Det varWeiterlesen
Hele vores roadtrip!
1. August 2016 in den USA ⋅ ☀️ 33 °C
Efter forespørgsel ligger jeg nu tre billeder op, hvor man kan se hele vores rute i USA. Numrene er den rækkefølge vi besøger byerne i. Til ekstra info så er vi lige på vej til Memphis og vi erWeiterlesen
Køredag til Memphis 1/8
1. August 2016 in den USA ⋅ ⛅ 33 °C
I dag kom vi op og fik spist den sidste morgenmadsbuffet for at skulle pakke og checke ud af vores motel. Vi skulle i dag besøge Nashville for sidste gang for at se country music hall of fame ogWeiterlesen
Første dag i Memphis 2/8
2. August 2016 in den USA ⋅ 🌙 28 °C
Vi vågnede til væggeuret omkring kl. 8 og lå derefter lidt med mobilen og slappede bare af. Vi fik derefter spist morgenmad.
Efter en lidt sløv morgen var vi inde i Memphis by omkring kl. 11.Weiterlesen
Anden dag i Memphis 3/8
4. August 2016 in den USA ⋅ 🌙 26 °C
Puha en dag! Det er gået stærk og hold da op hvor har vi set meget! Vi startede dagen tidligt med at køre ud til Graceland, Elvis' hjem. Vi er jo på budget, så vi holdte ovre ved enWeiterlesen
Første dag på Route 66 4/8
4. August 2016 in den USA ⋅ 🌙 29 °C
Vi kørte fra Memphis i morges kl. 6
Kørte i 7 timer for at komme på den berømte vej. Det første vi gjorde var at køre på Happh burger, en lille fin restaurant på route 66 og der fik vi såWeiterlesen

Reisender❤️ Få slappet af ja!! 😉