New York - day 1
28 Agustus 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 26 °C
Brzo ráno jsem s Martinem, Kubou a Lukášem konečně vyjel z Honesdale do New Yorku. Přijeli jsme od New Jersey známým tunelem pod řekou Hudson na Port Authority a šli jsme si do automatuBaca selengkapnya
New York - day 2
29 Agustus 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 26 °C
Na druhý den jsme naplánovali obhlídku jižní části Manhattanu. Metrem jsme dojeli ke Ground Zero, kde byly v plném proudu stavební práce po tragédii, která se zde udála před 6 lety aBaca selengkapnya
New York - day 3
30 Agustus 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 26 °C
Dnes měl kamarád Kuba již letět domů, a tak jsem se s ním vydal dopoledne na obhlídku Central Parku. Bylo to opravdu neuvěřitelné po tom velkém shonu ve městě plném lidí se najednouBaca selengkapnya
New York - day 4
31 Agustus 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 23 °C
Poslední den v New Yorku jsme strávili v Central Parku v jeho jižní části u hotelu Plaza známého z filmu Sám doma 2. Měli jsme totiž u sebe svoje kufry a čekali jsme na večer, kdy seBaca selengkapnya
Niagara Falls
1 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ⛅ 15 °C
Po 600 km a 8 hodinách jsem dojel do Buffala, kde se musí přestupovat na další autobus, ale odtud už to k vodopádům trvá jen půl hodiny. Jaké bylo moje udivení, když jsem na místěBaca selengkapnya
Buffalo
1 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 20 °C
Zbytek dne jsem tak strávil v Buffalu, druhém největším městě státu New York. Nejhezčí místní budovou a architektonickým skvostem je 115 metrů vysoká City Hall postavená ve 30. letechBaca selengkapnya
Philadelphia
2 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 24 °C
V Buffalu jsem večer minulého dne nasedl na autobus a brzo ráno jsem dorazil opět do New Yorku, kde jsem přestoupil na spoj do Philadelphie. Ze stanoviště Greyhoundu v centru města jsem seBaca selengkapnya
Atlanta
3 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 30 °C
Z Filadelfie do Atlanty na mě čekala nejdelší cesta autobusem na mé pouti po východu USA, která se navíc ještě neplánovaně protáhla na celých 24 hodin. Po přestupu v Richmondu aBaca selengkapnya
Kennedy Space Center
4 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ⛅ 29 °C
Do Orlanda jsem dorazil z Atlanty asi v pět ráno. Musel jsem čekat do osmi, kdy jsem se měl setkat s Martinem a Lukášem, abychom pak společně jeli do Kennedyho vesmírného střediska na mysuBaca selengkapnya
Orlando
4 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 29 °C
V Orlandu jsme ještě večer naskočili na městský autobus a jeli se podívat do nedalekého Disneylandu. Vstupné už se neplatilo, a tak jsme se mohli nadzemní dráhou aspoň zajet podívat keBaca selengkapnya
Miami - day 1
5 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 30 °C
V 9 hodin ráno jsme v Orlandu s Lukášem a Martinem nasedli na autobus a kolem čtvrté hodiny jsme se ubytovali v našem hostýlku v South Beach, kde jsme měli na pokoji ještě tři Australany.Baca selengkapnya
Miami - day 2
6 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ⛅ 30 °C
Druhý den ráno jsme si přivstali, abychom se zašli podívat na pláž na východ Slunce nad mořem. Dopoledne jsme vyrazili na obhlídku celé jižní půlky ostrova Miami Beach a odpoledneBaca selengkapnya
Miami -> West Palm Beach
7 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ⛅ 30 °C
Dnes jsem se opět oddělil od kluků, kteří ještě zůstávali v Miami, a zbytek dní až do svého odletu jsem trávil na cestě sám. Ve tři odpoledne jsem dorazil městským busem do centraBaca selengkapnya
Washington - day 1
8 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☀️ 31 °C
Po noci strávené na letišti ve West Palm Beach jsem brzo ráno nasedl na letadlo směr Washington. Přistál jsem na letišti v Baltimore a musel jsem se tak do D.C. přesunout autobusem. NejdřívBaca selengkapnya
Washington - day 2
9 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ⛅ 27 °C
Dopoledne jsem se musel odhlásit z hostelu, a tak jsem s batohem a kufrem na kolečkách využíval jen městského metra, abych nemusel moc chodit. Celodenní jízdenka na metro mi tak umožnilaBaca selengkapnya
New York
10 September 2007, Amerika Serikat ⋅ ☁️ 25 °C
S holkami jsem si dal ráno na Port Authority velké kafé a poté jsme se přesunuli opět na osvědčené místo v Central Parku u hotelu Plaza. Holky tu se mnou ještě chvíli počkali, než jeBaca selengkapnya