Workaway dag 7?
1 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 27 °C
He hoi, ik heb geen idee meer hoeveel dagen we Ier zijn. Eergisteren gingen Ruben en Jesse naar Sok San Beach Resort, om daar de receptie en de bar te bedienen. Ze slapen en eten er ook. Het is helaasLeia mais
Workaway dag zoveel
2 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ 🌙 27 °C
He hoi, we waren allemaal weer samen om te genieten van het land, en het resort. We moeten lange dagen draaien, waarop we eigenlijk alleen stanby staan en niks doen. Jona en Emile geven af en toe eenLeia mais
Pauze
6 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 27 °C
He hoi, we zijn inmiddels klaar met ons baantje bij het resort. Aan het einde, toen de Vietnamezen vertrokken, kregen we nog een speech van de baas, en werden we uitgenodigd voor 2 diners. We hebbenLeia mais
Terug in Phnom Penh
9 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 28 °C
Hey lieve mensen, sorry voor onze afwezigheid. We zijn nu weer terug van Phnom Penh, na een lange busreis, en een heel erg heftige bootreis over hoge golven. In de bus hadden we nog een klapband, dieLeia mais
Waterpark
10 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 31 °C
He hoi, gister gingen we naar waterpark Garden City, iets buiten Phnom Penh. Het waterpark was redelijk groot, met een heel scala aan glijbanen en nog veel meer. We hebben er alleen geen foto's, wantLeia mais
Kompot
12 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ☁️ 27 °C
He hoi, vanochtend stonden we vroeg op om de bus naar Kompot te nemen, samen met Hektor. Hektor is te zien in de 7e foto, in het midden, tussen Jesse en Ruben in. Kompot is de eerste keer dat weLeia mais
Preah Monivong Bomor National Park
13 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 22 °C
He hoi, we besloten om deze dag goed te benutten en naar een national park te gaan. Normaal gesproken is hier een waterval maar door de droogte hier is die helaas opgedroogd. Al was het niet zo droogLeia mais
Kampot Pepper
15 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ 🌧 28 °C
He hoi, gisteren hebben we toch besloten om niks te doen, mede omdat de helft van ons reisgezelschap zich niet zo goed voelde. Jona en Jesse gingen daarom even langs het ziekenhuis, gelukkig zonderLeia mais
Arcadia
16 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 25 °C
He hoi, vandaag gingen we na het ontbijt naar een soort waterparkje, dat ons door Hektor aangeraden was. Er was een glijbaan, schommel, duikplank en een springkussen. Het was allemaal net niks, enLeia mais
Kampong cham
18 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 30 °C
He hoi, vandaag hebben we de scooters gehuurd. We hebben ze nu voor een maand lang, voor de rustige prijs van 280 dollar. In totaal. Goede deal dus. Alle bescherming hebben we ook gekocht, dus ook datLeia mais
Cham 2
19 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 29 °C
Ha vogelvrienden, vandaag gingen we de stad verkennen. Kampong Cham staat bekend om zijn tempels en traditionele bamboebrug. Onze vriend bij Arcadia had zelfs verteld dat hier een tempel was die eenLeia mais
Kracheh/Kratië en Siem Reap
20 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 29 °C
RUBENS DAGVERSLAG:
Vandaag was voor mij een reisdag, na de eerste 5 km ging mijn brommertje al kapot. Toen moest ik een uurtje wachten en was hij weer helemaal in orde. Ik heb na ongeveer 2 uur reizenLeia mais
Senmonoron
21 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ☁️ 21 °C
He hoi, vandaag reden we door naar de volgende bestemming. Wij zijn naar Senmonoron gereden, in de provincie Mondulkiri. Mondulkiri is een provincie tegen de Vietnamese grens aan, en staat bekend omLeia mais
Bosbrand in Sen monoron
23 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 26 °C
RUBEN:
Vandaag heb ik uitgeslapen en ben ik toen met de motor een klein rondje gaan rijden. Daar heb ik een leuke tempel gevonden alleen was dat onderdeel van de ankor wat tempels en ik had geenLeia mais
Waterval
24 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 25 °C
Goedemorgen allemaal, en welkom bij een update van de Cambodjaanse knapen. Momenteel gaat het allemaal lekker rustig. Emiel is een beetje ziekjes, maar voor de rest gaat het goed met ons. Ruben gaatLeia mais
2 watervallen en een silkfarm
25 de fevereiro de 2022, Camboja ⋅ ☁️ 19 °C
Goedenavond deze keer, en welkom bij onze toch bijna dagelijkse update van het leven ver weg uit Europa. Volgens mij is dat ook de veiligste plek om te zijn op dit moment. Vandaag gingen we naar eenLeia mais
Ban lung
1 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 26 °C
He mensen, we zijn aangekomen in de volgende locatie van onze rondreis: Ban Lung. Ban Lung is een stad in de Ratanakiri provincie. Hier is een rijke geschiedenis aan slavenhandel en andere onprettigeLeia mais
Trek dag 1
2 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 31 °C
He lieve mensen, we zijn terug van weggeweest. We waren op een 3 daagse trektocht, dwars door de jungle, waardoor we dus niet bereikbaar waren. Ik zal even een snelle update geven per dag. Op dag 1Leia mais
Trek dag 2
3 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 35 °C
Na deze koude nacht hadden we een ontbijtje, waarbij een zekere broodjesdief aanwezig was. Ach ja, Fransen blijven Fransen. We moesten toch door, de berg op, door naar het dorp waar onze andere gidsLeia mais
Trek dag 3/kratermeer
4 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 31 °C
Je moet even naarbeneden scrollen om het verhaal goed te lezen, excuses. Ik weet ook niet of de video erbij past, maar we zien wel. Vanochtend hadden we een lekker ontbijt, en daarna kregen we eenLeia mais
Reunie
9 de março de 2022, Camboja ⋅ ☁️ 30 °C
He lieve mensen, we zijn weer bij elkaar. We zijn nu weer terug in Kampot, waar we eerder ook al waren. Ruben is weer bij ons, en we hebben het goed gevierd. We slapen nu in Arcadia, bij hetLeia mais
Arcadia
10 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 28 °C
Hey lieverds, vandaag gingen we eigenlijk niet zoveel doen. We wilden om 10 uur vertrekken om naar Kep te gaan, een stadje in de buurt. Maar helaas gingen we ontbijten met twee Engelsen, en duurde hetLeia mais
Terug bij Karmatraders
11 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 28 °C
He goedemiddag mensjes, we zijn er weer. Gisteren hadden we dus de boottocht, en daarna was er een blacklight feest bij Arcadia. Er stonden potjes met UV verf, en natuurlijk hebben we die goedLeia mais
Kep
12 de março de 2022, Camboja ⋅ ⛅ 29 °C
He mensen, we wilden vandaag een klein uitstapje doen naar Kep, een stad/provincie in de buurt. Kep was vroeger een plek waar de Fransen leefden, en waar ook veel Franse peper vandaan kwam. Kep staatLeia mais
Manila!!!
16 de março de 2022, Filipinas ⋅ ⛅ 28 °C
He leuke mensen we zijn er: De Filipijnen. Meteen toen we hier aankwamen merkten we al een significant verschil met de rest van de landen die we tot nu toe hebben gezien. Sri Lanka, Thailand enLeia mais

Viajante
Beautiful 😍