Een mooi gedicht vond ik op internet:
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ ☁️ 19 °C
Madonna del Ghisallo
Als ik de bladeren zie vallen,
denk ik aan Lombardije,
aan een peloton dat zich langzaam
opwaarts richt in een langgerekt
gedicht, op weg naar de kapel
van Madonna delRead more
Wat er aan voorafging..
Al enige jaren loop ik met het idee rond om toch ooit eens een lange fietsrit te maken.
In het jaar 2000 ben ik met racefietsen begonnen en 3 jaar daarna is daar ook HejatoursRead more
Delfshaven
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ ⛅ 15 °C
Nog een week te gaan voor mijn vertrek...maar ja we hebben geen chauffeur tot nog toe kunnen vinden nadat Lucas helaas niet mee kan .
Zonder auto kunnen we de rit niet maken .Op facebook, fietsclubsRead more
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ ⛅ 15 °C
Zo ,een chauffeur gevonden in de persoon van Ferdie Krug.!
Het is dan toch gelukt en kunnen we woensdag om 9.00 uur vertrekken vanaf de Beukelsweg.
Wie weet zijn er fietsers die ons een stukjeRead more
Racestuurtje..
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ ⛅ 15 °C
zo even het stuur met de nodige attributen opgebouwd..Links de houder vd Samsung ..recht se Garmin Edge810...optioneel rechts lamp voor de tunnels..Op stuurpen ;km teller en houder voor de Go ProRead more
madonna here I come..
Op Mallorca dacht ik al aan de pelgrimage toer naar Madonna di Ghisallo
Vertrek 12 juli
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ ⛅ 15 °C
De vertrektijd is door de regen morgenochtend bijgesteld en wordt rond het middaguur....tenzij..
We hebben geen echte haast want naar nu blijkt hebben we hebben 1 dag over in onze planning want voorRead more
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ ⛅ 15 °C
We hebben besloten om morgen,dus donderdag te vertrekken gezien het kletsnatte weer .Het wordt vanmiddag droog maar dan nog zijn de wegen nat en glibberig. En om dan na een paar uur fietsen weer eenRead more
Even voorstellen
Met wie ga ik fietsen?
Jos Versteege uit Dronten
Jos(Walter)Tieleman uit Maassluis
en onze autochauffeur en begeleider
Ferdie Krug uit Maassluis
Open de link en bekijk de foto's!
June 3, 2017 in the Netherlands ⋅ 🌧 20 °C
Nog even pasta eten..
July 12, 2017 in the Netherlands ⋅ 🌙 14 °C
Vanavond in Maassluis met elkaar nog even lekker bij de Italiaan pasta gegeten !
Morgen 9.30 uur gaan we vertrekken vanaf de Beukelsweg voor de eerste etappe van 130 km.
Etappe 1 Rotterdam-Aarschot 138km
July 13, 2017 in Belgium ⋅ ⛅ 18 °C
Vandaag dan eindelijk de atart gemaakt..Vanmorgen bleek al snel dat we wel heeeeel veel bagage hadden en dat allemaal passend in de wagen van Jos.?niet helemaal... dus de reservefiets maarRead more
Etappe 2 Aalschot -Bauraing 122km
July 14, 2017 in Belgium ⋅ ⛅ 14 °C
Een mooie fietsdag vanmorgen en rond 9.30 uur op weg van het prachtige hotel.Al gelijk werd t klimmen en dat was wel weer even wennen.Maar goed daarna was het prachtig glooiend en echt de Bike mapRead more
Etappe 3 Bauraing naar Verdun 150km
July 16, 2017 in France ⋅ ☀️ 16 °C
Vandaag een zware en lange tocht gefietst door de Ardennen.Veel klimwerk en dat schoot niet erg op.We moesten naar Verdun omdat t hotel daar was gereserveerd.
Fraaie routes allemaal maar we beslotenRead more
Etappe 4 Verdun naar Toul 95km
July 17, 2017 in France ⋅ ☀️ 16 °C
Nadat we weer naar de Bike Map route fietsen .eerst door Verdun door de mooie stad gefietst.Al gauw liepen we vast op de route en werd er bij de maasrivier die we heel vaak volgen weer een grindpadRead more
Etappe 5 Toul -Rupt sur Moselle 125km
July 18, 2017 in France ⋅ 🌙 18 °C
En weer een fraaie dag beleefd.Het heerlijke weer houdt maar aan en na r ontbijt..om 9.30 uur op pad.Met lekker tempo vlogen de kilometers uit de pedalen en hadden we bij de koffiebreak na 1.5 uurRead more
Etappe 6 Rupt naar Rheinfelden(dtls)
July 19, 2017 in Germany ⋅ ⛅ 19 °C
Deze dag was een uiterst inspannde mag ik wel stellen.De warmte die ik verwacht had na Thann was moordend en zwaar voor ons.Enfin eerst de fraair fietsroute na Rupt door t dal naar de Col de BussangRead more
Etappe 7 Rheinfelden naar Arth 100km
July 19, 2017 in Switzerland ⋅ ⛅ 19 °C
Vandaag dan de eerste zwitersland etappe met nog 325 km te gaan in 4 dagen moet dat te doen zijn
Het ontbijt was prima en we vertrokken weer onder een blauwe hemel.De brug over en in zwitserlandRead more
Etappe 8 Arth naar Goscheneralp
July 21, 2017 in Switzerland ⋅ 🌧 10 °C
We vertrokken rond 9.00 uur weer voor t vervolg van onze toer en Weer de Bike Map route opgepakt en de fraaie landschappen en plaatsjes gingen we voorbij.Na een uurtje werd t droog en zagen we deRead more
Etappe 9 Goscheneralp -Roveredo 105km
July 21, 2017 in Switzerland ⋅ 🌧 19 °C
Na ons fantastische verblijf op de Goscheneralp en een prima ontbijt namen we afacheid van dit paradijs.Rond 9.45 schoten we uit de startblokken met de heerlijke afdaling naar het station vanRead more
Etappe 10 Roveredo naar Bellagio 85km
July 23, 2017 in Italy ⋅ ⛅ 21 °C
Vandaag dan de laatste etappe naar Bellagio...
We vetrokken rons 9.30 uur voor de 78 km tocht. Heerlijk weer was t en we volgden zowel de bike map als de R3 fietsroute.Door mooie velden reden en ookRead more
Pelgrimage finale Madonna di Ghisallo
July 24, 2017 in Italy ⋅ 🌧 20 °C
Vandaag dan DE dag van onze pelgrimage fietstocht naar MDG...Het fraaie hotel Il Perle Panorama waar we 3 dagen verblijven is echt top.Wat een kamer met panorama uitzicht hebben we hier.
Na t ontbijtRead more
The Day After
July 24, 2017 in Italy ⋅ ⛅ 23 °C
Na de enerverende dag van gisteren vandaag geen fietsdag meer. Vreemd toch wel..ineens is t voorbij terwijl je steeds in een ritme zit van ontbijten en hup op de fiets.
We hebben lekker lang geslapenRead more
The final countdown Climb to MDG
July 25, 2017 in France ⋅ 🌧 14 °C
Iets zat mij niet lekker en wel dit..2 dagen geleden wel de klim gemaakt maar dan vanaf t hotel naar het kerkje vam 7.6 km.
Maar ik wilde toch de hele klim nog een keer vanaf Bellagio van 10.3 km gaanRead more

Rob KoksMooi gedicht !!