Zmena posádky... O 4 dni odchádzame...

Mínus 5 dní pred našou najdlhšou dovolenkou sa veci konečne dali do pohybu!
Ťažko chorý Tomčo po tom, ako sme do našej výletníckej zostavy pridali Ňaňa, povolil a v túto chvíľuRead more
Mínus 5 dní pred našou najdlhšou dovolenkou sa veci konečne dali do pohybu!
To že Ňaňo s Milanom už prichádzajú ku mne domov som počul už z diaľky. Veselý Ňaňo od strachu a z cestovnej horúčky od rána dezinfikuje domácou aby náhodou niečo nechytil. Milan sRead more
Cesta vlakom sa pre mňa začala nočnou morou. Najprv ma Tomčo oboznámil s informáciou, že miniklávesničku, ktorú som si len včera kúpil na písanie príspevkov som si vraj nezbalil a žeRead more
Tomčova hláška večera: "s tou spacou miestnosťou mi to teda nejako nevyšlo".
No ale uznajte, že nakoniec sme sa po sprivatizovaní sedačiek miestneho Burger kingu upelešili celkom kvalitneRead more
Po hrôzostrašnej 4 hodinovej noci, keď všetky bolestivé príznaky môjho tela neboli v súlade s tým, že sme mali jednoznačne najkvalitejšie pelešteky v rámci dostupnej časti letiska, smeRead more
Posledný let do Bangkoku potvrdil, že Oman Air je spoločnosť, ktorá s pompéznosťou na začiatku letu dodá jedálny lístok s ponukou 3-och hlavných jedál, aby aj pri prvom aj druhom leteRead more
Ráno, po vystúpení z lietadla a prejdení všetkých potrebných úloh na letisku, tesne pred ôsmou len o 5 minút zmeškáme autobus na ostrov.
Musíme tak čakať až do 11tej na zvonku skveloRead more
Tomčo zvládol celú cestu a stále žije. Aj keď ja už odpadávam, on ešte zvládal večer ísť s Ňaňom na pivo (kde presne skončili netuším)...
Vyzerá to tak, že hlavnou atrakciou tohtoRead more
Dotrepali sme sa na ostrov dosť ďaleko od Bangkoku , či Pattaye, hlavných miest thajského nočného života a sexturizmu a navyše si vybrali miesta v časti ostrova, ktoré sú vrajRead more