- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
May 18, 2022 · ⛅ 29 °C Altitude: Sea level
PhilippinesCentral VisayasProvince of BoholTawalaAlona Beach9°32’55” N 123°46’17” E
מי זאת אלונה

יום מעברים מסיקיהור לבוהול, התחיל בנסיעה משותפת בג׳יפני עם חברינו בגרמנים והישראלים עד לנמל, המעבורת שהייתה דווקא בסדר גמור ומשם נפרדנו כל אחד לדרכו. אנחנו החלטנו הפעם להיות יעילות ובשנייה שיצאנו מהמעבורת חיפשנו את החברה שמוכרת כרטיסים לסבו סיטי כדי שנקנה כבר עכשיו כרטיסים לעוד יומיים. זה לא היה קל אבל בסוף מצאנו את המקום וסידרנו לנו נסיעה בלייט פרי שהיא נסיעה שתיקח לנו קצת יותר זמן שייט אבל זולה בהרבה ממה שהציעו לנו בהתחלה עם המעבורת מהירה. שאלנו מקומיים איך מגיעים לאלונה ביצ׳ ומצאנו את הדרך התרמילאית המועדפת עלינו - נסיעה קצרה בטיסייקל עד לתחנת אוטובוס ומשם אוטובוס חינם עד להוסטל. נהדר. ממש היינו מרוצות מעצמנו ומרגישות שלמרות המורכבות אנחנו כבר ממש מתמצאות בדרכי התחבורה הפיליפיניים ויודעות איך לעשות את זה יותר קל ובמחיר תרמילאי שמתאים לנו.
הגענו להוסטל דפקנו שנ״צ וכשקמנו שמנו כביסה וירדנו לחוף לארוחת אחה״צ/ערב. לקראת השקיעה החוף התחיל להתמלא ביותר אנשים, מסעדות קצת מפונפנות עם ברביקיו מול הים ומוזיקה. נהננו מהאוירה ישבנו שם לבירה ובננה ספליט עד שהתעייפנו וחזרנו להוסטל. בדרך עצרנו בחנויות ופעם ראשונה בטיול שהחלטנו לקנות איזה סובינירס קטנים לקחת איתנו חזרה לארץ.
למחרת בבוקר השכמה מוקמת ליום סיבוב בבוהול בסטייל תיירותי במיוחד. אני אגיד את האמת שהיום היה ממש נחמד ואם כבר אנחנו כאן אז מתבקש שנלך לראות את כל האטרקציות המדוברות באי… אבל היה לנו ברור שזה לא יהיה איזה משהו מטורף, וזה בעיקר יום מלא בתוריזם. זרמנו על האוירה ונהננו מיום ברכב עם מדריך ונהג צמוד. ראינו את גבעות השוקולד, את הקופים הזעירים, נחשי ענק וחוות פרפרים, שייט בנהר עם ארוחת בופה מפנקת ומוזיקה חיה ועוד… אחרי שסימנו וי על הכל ירדנו מהרכב בכניסה להוסטל. שוב שנ״צ כי חייבים אחרי יום כזה. קמנו, לקחנו את הכביסה ושוב ירדנו לחוף, הפעם החלטנו לשבת על הלונג עם בירה שייקים ונשנושים. היה עוד סיבוב לארוחת ערב וגם קינוח גלידה פיצוץ מקדונלדס והלכנו לישון לא לפני שנפרדנו מהגרמנים שממשיכים מחר לפלאוון.
לסיכום היה נחמד בבוהול, תיירותי מאוד אבל ידענו שזה המקום שאליו אנחנו נוסעות ואכן קיבלנו בדיוק את זה. יומיים שעברו מהר ובכיף
טנקיו נקסט :)Read more
Traveler one day, one day חשבתי שמישהו מתקשר אלי.