Kuta, Jimbaran, Indonesie

Ja ja.. we zijn er weer! Dit keer met Vir z'n moeder en Sab d'r vader. We genieten van de zonsondergang, lekker eten en nog even extra van ons luxe leventje want na een week Bali gaan we naarRead more
Vir gaat terug naar Indo, zijn moeder is daar inmiddels geland, en de dames gaan opstap naar het pareltje van Maleisië, het eiland Langkawi.
We crossen met een scooter het hele eiland door en gaanRead more
Kuala Lumpur is een mix van Maleisiers, Chinezen en Indiers, maar het is ook de stad waar wij Sabrina's moeder weer zien! Samen ontdekken wij KL en de diverse keukens. Het is een stad van modern enRead more
Geweldig genoten. Klein stukje. van jullie mooie reis mee mogen maken. Super. Thanxxxxxx
Dit plekje staat ook al heel lang op de wishlist. We gaan duiken bij de USS Liberty, een Amerikaans oorlogsschip dat door de Japanners is uitgeschakeld. Hij heeft lang op het droge gelegen en door eenRead more
Inez: mooi zeg. lief dat jullie ons laten meegenieten, ook jullie onderwater sightseeing.
We hebben een dagtripje naar Ubud gedaan op de scooter en hier genoten van de rijstvelden en echte Italiaanse pizza. De eigenaar is superjolig en komt uit Sicilie. Hij spreekt Indonesisch met eenRead more
We zijn op Bali, we zijn hier al een paar keer geweest, maar wat blijft het een heerlijk eiland.
We slapen in het huis van Sab d’r oom en in tegenstelling tot andere bestemmingen doen we zo weinigRead more
Wat een prachtige foto's!! Vooral die met die paal met spullen bovenin en klimmende mannen en kijkende mensen. En fijn om te lezen dat jullie lekker relaxen en blij zijn. Geniet ervan, hou het vast en sla het op. En hou het in je herinnering. Maar vooral: happinessssss is here and now... Oma en Anneke (wij zijn ook happy)!
Zo te zien heeft Virgil zoveel verdiend op de rijstvelden dat jullie niet alleen pizza konden betalen maar ook een lekker pilsje aan het mooie strand.
Pris en d'r familie zijn inmiddels terug naar Nederland. En wij ( Pa van Sab, Grace, Zefa en wij ) gaan op een roadtrip door centraal java, dat eigenlijk ook een trip langs Sab d'r familie historieRead more
Inez: Sabrina wat bijzonder dat je deze roadtrip met je vader doet. ik denk nog geregeld aan mijn eigen roadtrip met mijn pa in 1996 door Java en Bali, zal ik nooit vergeten. Geniet van deze kostbare momenten met jouw pa.
Wow mooi zeg dat via de roadtrip zoveel van je familiegeschiedenis hebt gezien! Heel gaaf dat je dit ook met je vader hebt gedaan :)
Terwijl Sabrina van Siem Reap naar Jakarta vliegt gaat Virgil op naar Bangkok. Op bezoek bij zijn vriend Romain die elkaar kennen van elkaar bezoeken in Parijs en in Amsterdam. De laatste keer inRead more
Het is familie tijd in Indonesië. We slapen bij Sab d'r pa, en omdat het vakantie is zijn Zefanya, Grace, Pris, Gaston en kids er ook, wat een feest! In Indo is het ook vakantie dus het is dolle pretRead more
Ah lekker weer aan het werk binnenkort 😏
Sab heeft net haar eerste proefavond in een restaurant gedraaid en vir heeft er al 5 soll gesprekken opzitten.. En het regende vandaag.. Hahaha back to the real life!