Onderweg naar Schiphol

Ik zit nu in de trein, onderweg naar Schiphol. Het is 11:04 de zon schijnt, het is 22 graden en het zweet gutst van mijn rug. Met de metro ben ik naar Rotterdam Centraal gereisd, daar hoefde ikMeer informatie
De bagage afgifte en de handbagage controle ging snel. Ik was vergeten om mijn riem af te doen, dus ik werd uitgebreid gefouilleerd. Volgende keer maar denken aan mijn riem.
Om 11:40 uur liep ik al inMeer informatie
Vandaag een puur toeristische dag: we bezoeken de Golden Circle: NP Pingvellir, het oudste National park van IJsland. We gaan naar Geysirr en naar Gillfoss, de grootste waterval van IJsland.
Na eenMeer informatie
Vandaag hebben we een wandeltrip in Landmannalaugar gemaakt.
Na het ontbijt zijn we naar het startpunt van de wandeling gereden, oftewel gehobbelt, de gravelweg was erg slecht. Leon deed zijn best omMeer informatie
Vandaag zijn we naar de Westmaneilanden geweest. Deze eilandengroep ligt voor de kust van Hella.
Vanmorgen vroeg ben ik eerst een rondje wezen hardlopen, langs de rivier ligt een wandeltrail, daar benMeer informatie
Gezien het late tijdstip een kort verslagje.
Vandaag een volle dag, we hebben eerst 2 watervallen bezocht, daarna een gletjer en daarna nog langs een kloof gelopen.
De eerste waterval: Seljalandsfoss,Meer informatie
7:15 uur We zitten nu in het zuid-oosten van IJsland en rijden vandaag langs de grootste gletsjer van IJsland. Qua oppervlakte is het, na Antarctica en Groenland, de 3e grootste van deMeer informatie
Gisteravond hebben we gegeten in een restaurant om 1 km van ons hotel. Het eten was prima, alleen nogal snel achter elkaar, voor-, hoofd- en nagerecht waren binnen 1 uur geserveerd en gegeten. Rond 22Meer informatie
Het is nu 22:35 uur en we hebben een avond in de Geosea doorgebracht: een geothemisch verwarmd infinitypool in Husavik. Heerlijk genoten van het warme water, de sauna en een prosecco🥂. Nu nog evenMeer informatie
Vanmorgen ging de wekker al om 6:30 uur. We werden ook pas wakker door de wekker, ik denk dat de Geosea een behoorlijk ontspannende werking heeft gehad.
Na het ontbijt, in een Eurovisie SongfestivalMeer informatie