מזג אוויר הפכפך, ואז ההתבהרות מרהיבה
14 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 11 °C
מזג האוויר היום היה גשום בבוקר, כלומר יורד גשם, מפסיק וחוזר חלילה. ובבוקר המאוחר כבר החל לדעוך, ועדיין פתאוםЧитать далее
קנגרו או חזיר בר
14 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 14 °C
היום הלכתי עם אליסה מאוסטרליה, והייתה לנו שיחה ממש טובה. היא סיפרה לי שהיא נשחקה בעבודה בעשור האחרון וכבר 15Читать далее
לא עשויים מסוכר גם בגרמנית
14 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 14 °C
בימים האחרונים פגשתי עולה רגל גרמני בשם יעקב, שמדי יום פורס ערסל ושוכב עליו שעה ארוכה בתור מנוחה. זה די מגניבЧитать далее
פערי תרבות שהובילו לארוחה מוצלחת
14 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 18 °C
בהגעה לכפר עוד קצת התלבטתי אם להמשיך הלאה, אך אחרי כמה דקות הצלחתי להתאפק ולהתמקם כאן. באלברגה פגשתי אתЧитать далее
סידורים
14 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 16 °C
אחרי ענייני כביסה ומשקפיים, היום טיפלתי בעצמי בהיבט אחר — גיליתי שיש לי קרע במכנסיים באזור הישבן. ואכן סיימתיЧитать далее
אמריקאים
14 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 14 °C
נזכרתי באמריקאים שאני פוגש. למשל בשיחה שלי עם גייבריאל מפנסילבניה שהוא בגילי, עם מבטא דרומי משהו, הוא סיפרЧитать далее
טיול לגיל מצוות?
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 10 °C
התמונה שלי צולמה ע״י אישה מבוגרת צרפתייה עם שני נכדים שגם עזרה לי בפעם הראשונה שהשתמשתי בפונצ׳ו בלארסואנה.Читать далее
מזג אוויר אולטרה-הפכפך
15 апреля 2023 г., Испания
בתחזית בטלפון שלי הבוקר נכתב שלא יירד גשם היום, ורק יהיה מעונן. ואכן היה מעונן, אבל מדי שעה בערך ירדו 10 דקות שלЧитать далее
אנשים טובים באמצע הדרך
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 13 °C
במהלך המסלול הרגשתי שאני רוצה לעצור, ובאורח פלא בדיוק כשהתקדמתי עוד קצת היה דוכן על המסלול באמצע שום מקוםЧитать далее
להיות מוקף רק ביופי ובציוץ ציפורים
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 13 °C
כרגיל, זו זכות מדהימה לטייל בקמינו וליהנות מנופיו.
היום לא ירדה טיפת ממטרים, מה שהקל מאוד על הדרך והוסיף להנאה ממנה
מסעדה עם צליינים-חברים שזה עתה הכרתי
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 13 °C
כאן במסלול בדר״כ אני מעדיף לא לאכול לבד במסעדות, כי הרבה מההנאה במסעדה היא החברה שנמצאים עמה. אך המליצו לנוЧитать далее
ברזיית יין לצליינים!
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 14 °C
מתברר שזה אחד מלהיטי הקמינו. כאן פשוט יש ברזיית יין לצליינים בזכות יקבי האזור שכנראה ידוע ביין האדום שלו. כפיЧитать далее
לא לדעת איך היום יחל ובוודאי איך יסתיים
15 апреля 2023 г., Испания
אמש החלטתי שאני אישן ללא שעון מעורר, לראשונה מאז תחילת ההליכה, כי אני זקוק לשינה וגם כי בלאו הכי אני מתעוררЧитать далее
כולנו צליינים
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 12 °C
כאן באלברגה באזקואטה אכלנו ושתינו, והייתה ארוחה ממש טובה. בסיומה אליסה ניגשה להכין תה ואז הגיעה בעלת האלברגהЧитать далее
״קליפס פתוח זה קליפס שבור״
15 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 9 °C
אחרי היום התוסס, אחרי שכיביתי את האור והייתי בדרכי לישון, בישורת האחרונה של היום התוסס, דרכתי בטעות על הקליפסЧитать далее
כנסיות מרשימות בכפרים נידחים
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 12 °C
בשני יישובים היום ביקרתי בכנסיות מרשימות, והניגוד בינן לבין הכפרים שכוחי האל שהן נמצאות בהם הוא בולט.
הכנסייהЧитать далее
הושקעה מחשבה
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 14 °C
אחרי הביקור בעיירה המרכזית של היום תיכננתי לאכול ארוחת צהריים. נשארו לי נקניק וגבינת צ׳דר שהייתה אמורה להיאכלЧитать далее
חשיפה לברית החדשה
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 15 °C
בהמשך לסקירה של John מאריזונה על הברית החדשה מאתמול, היום בארוחת הצהריים התחלתי לקרוא מהספר שקיבלתי בסיום שבילЧитать далее
נזכרתי בדרך ההגעה להתחלה
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 15 °C
במהלך ההליכה היום נזכרתי בהגעה להתחלה. בהכנה בישראל לקנות את כרטיסי הטיסה, לתכנן ולארוז, ובמסע המקדים רק כדיЧитать далее
לחפור את עצמנו לדעת
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 17 °C
בימים האחרונים הגעתי יחסית מאוחר ביחס לאחרים באלברגה. אתמול זה היה קיצוני (כמה שעות אחרי), אבל גם היום הגעתיЧитать далее
ארוחת ערב משותפת ומהנה
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 16 °C
הייתה ארוחת ערב בתוספת 13 אירו ללינה (14 אירו). זה היה הדבר המתבקש במקום הזה כנראה, והיה שווה!
הצטרפו אלינו זוגЧитать далее
מתסבוכי ספרד
16 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 14 °C
בכנסייה וגם בארוחה דיברתי עם רוברט (לא רוברטו!) על המורכבות של הקטלונים.
הוא סיפר שכשהיה ילד לימדו בספרדיתЧитать далее
צלילות בעקבות שינה טובה
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 4 °C
הבוקר יצאתי אחרון מהאלברגה, כי קמתי אחרון. קמתי ללא שעון מעורר אלא ביקיצה טבעית לאחר למעלה מתשע שעות שינה.
זהЧитать далее
זה קצת מופרך, אבל אני כבר מצפה לטרק הבא
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 4 °C
במהלך הטיול אני כל הזמן מוצא את עצמי משווה את זה לשביל ישראל, כי בעצם זו החוויה היחידה הנוספת מהסגנון שהייתהЧитать далее
שלום נווארה
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 5 °C
היום בעצם עזבנו את נווארה לאחר שאנחנו נמצאים בה מאמצע היום הראשון של ההליכה, ועברנו לאזור בשם לה ריוחה.
בעקבותЧитать далее

Путешественникהפונצו נראה מעולה, מושלם לגשם. יופי שיש לך אותו, גם אם תנצל אותו מעט