Youp!
18 Mac 2022, Filipina ⋅ 🌧 29 °C
Hallo hallo, we hebben net Youp opgehaald van het vliegveld, zoals te zien is op de foto. Het was geen makkelijke reis, maar we zijn weer compleet. Na een achterlijk dure taxi zijn we weer allemaalBaca lagi
Batad!
19 Mac 2022, Filipina ⋅ ☁️ 19 °C
Hallo hallo, we zijn weer terug van weggeweest. Nadat we youp hadden opgehaald gingen we met de nachtbus naar Banaue, om vervolgens naar Batad te gaan. Deze reis verliep helaas niet zo soepel alsBaca lagi
Cebu
22 Mac 2022, Filipina ⋅ ⛅ 26 °C
He hoi, ik dacht ik geef ff een snelle update waar we zijn. We zijn nu voor de tweede nacht in Cebu, een ander eiland in de Filipijnen. We vlogen ernaartoe vanaf Manila, en we overnachtten soort vanBaca lagi
Moalboal en coole bergen
24 Mac 2022, Filipina ⋅ ⛅ 24 °C
Gisteren gingen we naar Moalboal, een dorpje aan de kust van het eiland Cebu. De bus ernaartoe was voor sommigen een hel, en voor anderen heel rustig en mooi. Hier zijn veel leuke dingen te doen,Baca lagi
Canyoneeren
25 Mac 2022, Filipina ⋅ ⛅ 28 °C
Ha vrolijke friemels, ik hoop dat daar alles goed gaat. Wij gingen canyoneeren, wat een cool woord is voor door een kloof heen naar beneden gaan. Het was erg leuk, en de natuur was mooi. Er warenBaca lagi
Lekker zwemmen met de visjes
26 Mac 2022, Filipina ⋅ ⛅ 29 °C
Hallo hallo, we gingen gister lekker snorkelen. Zoals ik al eerder zei is zwemmen met sardienen en touristische attractie hier, dus dat is wat we hoopten te doen. Het vinden van de school vissen wasBaca lagi
Nu echt zwemmen met de visjes
26 Mac 2022, Filipina ⋅ ☁️ 28 °C
He leuke mensen, hier is dan ons duilverslag. Youp ging helaas niet mee, omdat hij zijn padi nog niet gehaald heeft, en dat jammerlijk ook niet kon doen vanwege de lengte van ons verblijf op Moalboal.Baca lagi
Coron
29 Mac 2022, Filipina ⋅ ⛅ 27 °C
Gisteren vlogen we aan op Coron. Coron is geen groot eiland, en we gebruiken het eerder als overstapplek maar onze volgende locatie, El Nido. Gisteren kwamen we er helaas ook achter dat we de bootBaca lagi
El Nido en DE BOOT
31 Mac 2022, Filipina ⋅ 🌙 27 °C
Hallo hallo, vandaag mochten we dan toxh eindelijk de boot nemen. Eigenlijk zouden we die gisteren al hebben genomen, maar door een te harde wind werd de boot afgeblazen (no pun intended). Maar windBaca lagi
Kajakken naar het strand
1 April 2022, Filipina ⋅ ☀️ 27 °C
Goedemorgen allen, gisteren gingen Ruben, Jona en Jesse met z'n drieën op pad om een paar strandjes te bezoeken. Normaal gesproken doe je daar een tour voor die zo'n 30 euro per persoon kost, maarBaca lagi
Duiken in El Nido
3 April 2022, Filipina ⋅ ☁️ 28 °C
He hallo, de duikfotos duurde even met vertturen, daardoor gister geen post. We gingen dus duiken. Youp 3x, de rest 2x. Gelukkig zaten we wel allemaal samen op de boot, wat toch wel erg gezellig was.Baca lagi
Phuket alweer
7 April 2022, Thailand ⋅ ⛅ 29 °C
Hallo mensen hier een snelle update. Onderhand zijn we in Phuket aangekomen, in Thailand. Gisteren waren we op het vliegveld in Singapore, waar we eerste rei in het vliegtuig zaten. Erg luxe. DeBaca lagi
Meeten met de meiden, Khao Sok en jona
9 April 2022, Thailand ⋅ ⛅ 31 °C
Hallo hallo, hier dan de langverwachte update over ons en de dames. De 7e hadden we ze vroeg in de ochtend ontmoet, waarna we lekker Thais gingen ontbijten. Het verschil tussen de Filipijnen enBaca lagi
Khao sok
10 April 2022, Thailand ⋅ ⛅ 30 °C
Hallo luitjes, hier weer een hoognodige update. De dag nadat jullie de vorige update kregen, gingen we tuben, wat een stoere naam is voor lekker de rivier af dobberen. Emiel en Jesse gingen niet mee,Baca lagi
Meer Khao Sok: Ratchaprapha
12 April 2022, Thailand ⋅ ⛅ 26 °C
Hey Vonkjes, we zijn weer terug van weggeweest. Gisteren gingen we het meer bij Khao Sok op, wat de zeer uitspreekbare naam Ratchaprapha draagt. Het meer bestaat uit een grote en diepe waterplas,Baca lagi
Koh Phanghan
14 April 2022, Thailand ⋅ ☀️ 31 °C
He mensen, we zijn nu op Koh Phanghan, wat bekent staat als het eiland om de Full Moon Party mee te maken. Deze begint overmorgen. We waren hier al wat eerder, om Thais Nieuwjaar mee te maken hier.Baca lagi
Full Moon party
17 April 2022, Thailand ⋅ ⛅ 30 °C
Hallo hallo mensen, sorry voor de afwezigheid. Gisteren was de langverwachte Full Moon party hier op Koh Phanghan, waar we dus naartoe gingen. Dit eiland is namelijk beroemd om dit feest. Het feest isBaca lagi
Việt Nam
20 April 2022, Vietnam ⋅ ☁️ 21 °C
Goedemorgen mensen, gisteren was het dan zover en vlogen we aan op Hanoi, Vietnam. Hanoi is natuurlijk de hoofdstad van het land, en het heeft een rijke geschiedenis aan koloniaal bestaan, enBaca lagi
Hanoi te voet
20 April 2022, Vietnam ⋅ ⛅ 26 °C
Hoi mensjes, vandaag gingen we een leuke wandeling door de stad maken. Eerst gingen we simkaarten halen, en daarna had Youp een hele leuke stadswandeling uitgedacht. Op de planning stond: keizerlijkeBaca lagi
Gevangenis in hanoi
23 April 2022, Vietnam ⋅ ⛅ 23 °C
He leukerds, gisteren besteden we onze dag met het bezoeken van een oude koloniale gevangenis in Hanoi. Hij werd voornamelijk gebruikt om communisten in op te sluiten toen de Fransen nog de baas warenBaca lagi
Sapa en emiel ophalen
24 April 2022, Vietnam ⋅ ⛅ 27 °C
Hallo mensen, het is al een tijdje geleden, maar we hadden wat weinig foto's. Eergisteren hebben we emiel opgehaald van het vliegveld, en daarna zijn we wat door Hanoi gelopen en gaan slapen. Hij wasBaca lagi
Scooters in Sapa
26 April 2022, Vietnam ⋅ ☀️ 22 °C
Hallo lieve mensen, gisteren hadden we een dag over voordat we de trek gingen doen. Daarom hadden Jona, Emiel en Emiel scooters gehuurd, om eens lekker de omgeving te verkennen. Met al die scherpeBaca lagi
Trekken en de kip
26 April 2022, Vietnam ⋅ 🌙 24 °C
Hey mensen!
Vandaag hadden we afgesproken met Pim, de broer van Jesse's baas Sander, om een trek te gaan doen rond Sapa. Pim woont al 2,5 jaar in Vietnam, organiseert hier al vele jaren tours door hetBaca lagi
Simon ophalen, Nimh Binh en Ruben
29 April 2022, Vietnam ⋅ ☁️ 28 °C
He hallo, eergisteren gingen we weg van Sapa met de bus. Om 9 uur kwamen we aan en ontmoetten we Simon dan eindelijk. Die avond gingen we wat drinken en koningsdag vieren, omdat wij nou eenmaal heelBaca lagi
Viewpoint 2 en bootjevaren
30 April 2022, Vietnam ⋅ ☁️ 25 °C
Ewa gangsters, ik was vergeten te zeggen wat Ruben de laatste tijd allemaal had uitgespookt. Ik raad dan ook aan ff de vorige post te gaan bekijken, aangezien Rubens verhaal er nu wel bij staat. MijnBaca lagi

Pengembarajeetje Jesse, dat is niet zo fijn. heel veel beterschap!!!
PengembaraSterkte met de dengue !
Pengembarabeterschap Jesse!!