Zaventem luchthaven
April 7, 2018 in Belgium ⋅ ⛅ 20 °CLunch bij Exki en al bijna 5000 stappen. Op naar de woestijn!
Lunch bij Exki en al bijna 5000 stappen. Op naar de woestijn!
Wij dachten hier in het midden van de nacht een rustige luchthaven aan te treffen. Neen hoor, iedereen shopt er nog op los! Comfortabele vlucht gehad met live premier league en lekker eten. StraksRead more
Na een vlucht van 7u, zijn we in ons hotel ingecheckt. Alles is superproper, we hebben regendouche en een nespresso! Om 19:00 eten bij Chairman en dan bedje in want morgen onze eerste dag :-)
Vandaag een eerste keer de beentjes gestrekt. Om 16u al 22000 stappen. Tussen de prachtige wolkenkrabbers, langs de ferryterminal en dan tot aan het wondermooie uitzicht vanop Victoria Peak. VanavondRead more
Vandaag hebben we Hong Kong Island voor het eerst verlaten. Eerst bezochten we Kowloon aan de overkant, wat een schitterend zicht op de skyline opleverde. Daarna door de drukke straten van KowloonRead more
Vandaag de zwaarste wandeling uit het boekje (save the best for last enzo...): Causeway Bay & Wan Chai. Onder lekker zwoele temperaturen bergop en bergaf. We passeerden niet alleen het Happy VallyRead more
Deze ochtend met de Turbojet Ferry naar Macao gevaren: chaos zoals dat alleen in China kan. Met het busje naar ons hotel en... Lucky Lottery Winners!!! Upgrade to executive room met gratis cocktailsRead more
Deze ochtend nog een wandeling gemaakt langs de A-Matempel en de vele casino’s. Na een broodje in het hotel hebben we bij de ferry onze koffers afgegeven, die rechtstreeks naar Dubai zullen gaan.Read more
Na 6,5u slaap, stonden we braaf id lobby van ons fantastisch hotel te wachten om te gaan vliegen met de helicopter. Heel erg de moeite; we vlogen langs de Palm Jumeira, Burj al Arab en hebben nu eenRead more