Lower Zambezi NP deel 2

Tweede deel van de prachtige safari in Lower Zambezi! Naasten olifanten en hippo's heb ik nog veel meer gezien! Het enige wat ik nog wil zeggen is: wat een prachtig land en wat een mooie enRead more
Dit weekend ben ik weer een weekend weg geweest. Dan en Jamie hadden mij meegevraagd voor op safari in Lower Zambezi National Park. Dat waren de twee bijna en net afgestudeerde dokters die weRead more
Ik heb een prachtige tuin en daar wil ik het vandaag over hebben! Ik deel de tuin met mijn buurmeisje, Amanda. Beginnen bij mijn achterdeur daar staat een mooie peperplant met hete pepertjes. AltijdRead more
Vandaag gingen we op pad om het tweede deel van onze veldwerk te doen voor de fenestus study. We gingen eerst nog naar Pemba om de district medical officer te ontmoeten, goedkeuring en assisistentieRead more
Met Pasen ben ik met Amanda (mijn buurmeisje), Msosha en Gisela naar Livingstone gegaan om Amanda's en Msosha's verjaardagen vieren die de eerste en laatste dag daar waren. Daarnaast kwamen er tweeRead more
Ik ben weer op veldwerk geweest. Dit keer voor een andere studie dan voor de mijne. Maar het was erg interessant dus ik had gevraagd of ik mee mocht :) een bepaalde soort mug (anopheline fenestus) wasRead more
Mijn onderzoek in de sphere is begonnen! Groot onderdeel van mijn onderzoek hier is een onderzoek in de semi field system of terwijl the sphere. Hierin zijn Afrikaanse traditionele huisjes gebouwd enRead more
Na het lange weekend werd ik verrast op mijn stage dat alle vrouwen woensdag (vandaag) tijdens thee pauze ervens andere pauze gingen houden. In het kader van International Women's day hadden de mannenRead more
Ik had niet gedacht dat ik zo snel weer naar Livingstone zou gaan. Maar ik had opeens vijf dagen vrij en dat wist ik pas in de week zelf. Blijkbaar is internationale vrouwendag een feestdag. DeRead more
Met Steven ging ik één dag op safari in Botswana. Ik was heel benieuwd wat we zouden zien omdat we nu een dag gingen ipv 1.5 dag wat ik met Malou had gedaan. Eerst gingen we weer een boottocht doenRead more