Drei Kronen

Na een vanuit bierperspectief toch wat teleurstellende dag besluiten we terug te gaan naar ons Harley Davidson appartement. Met een black-belt Google-Fu actie bij Kathi’s vonden we nog een kleinRead more
Na aankomst en verkenning van de directe omgeving gisteren, is het vandaag dan eindelijk tijd om de mooie Fränkische bierpareltjes te gaan ontdekken. Dat blijkt nog niet mee te vallen.
DeRead more
The ship was delayed in its transfer to a new location, so cruise director Sacha took us for a brief visit to the summer residence of the prince-bishop, the Seehof Palace. We returned to the ship inRead more
Startade dagen från Zell am See med lätt regn. Landat här efter 40mil.
Gebührenpflichtiger Stellplatz für 5 Mobile am Ortsrand von Lichteneiche. Der Stellplatz liegt an der Autobahn und auf einem Parkplatz. Überwiegend ebener Platz. Befestigter Untergrund. Am Platz:Read more
natürlich planen wir noch einen Stop in Bamberg, besuchen Maria erzählen von unserer Tour und genießen wieder gutes Essen und Bier
You might also know this place by the following names:
Memmelsdorf
Traveler Weer mooi verslag, klinkt als paradijs voor jullie! 😋 Wel grappig die baby/peuter in kinderwagen......ook gewoon aan de halve liters? 😎
Traveler Hans-Ludwig gaf aan dat vroeger vanaf 3 jaar bier en wijn gedronken werd. Of bacillen (water). We hebben deze peuter niet kunnen betrappen op een verfrissing met schuimkraag.
Wat een enig verhaalMartijn .zo leer ik nog een wat !! Jullie genieten !! Leuk hoor verrassende kleine locaties en ook lekker " Mutti kocht" eten ! Mooie reis verder, ik ga Ma dag 5 dagen naar Texel,ook leuk. [rietje]