20 timers rejse til Dallas Texas

Turen gik virkelig godt. Men 11 timer i et fly😅💺🛫✈️ + 1 1/2 time til Finland, det var barsk. Godt vi havde lagt lidt penge for bedre benplads💪🏼🎉
Fik en stor GMC😳 og kørte enBaca selengkapnya
Varme🥵

Hold nu op en nat😵 Vi stod op 02.30😂 Vi drak te/kaffe et par timer. Så forsøgte vi at sove igen kl. 04.30-06.00 - det gik ikke særligt godt🥱
I bad og heldigvis var der morgenmad kl. 07.00.Baca selengkapnya
Køredag til Austin

Sovet virkelig elendigt igen🙄🥱
05.30 gav vi op. Te/kaffe og motelmorgen mad. Vi kørte tilbage til downtown Fort Stockton for at se en over 100 år gammel rodeo hal( som var lukket i går) DetBaca selengkapnya
50 grader🤯

Igen i dag 40 grader som føles som 50 pga. luftfugtigheden🥵
Vi kom tidlig ud af døren oven på en lidt for begivenhedsrig nat. Dennis blev dårlig og måtte kaste op og det var ikke pga. af øl.Baca selengkapnya
Ændrede planer

Vi sov næsten længe😂 til 6.15😉 men så havde vi tid til at planlægge dagen. Vi fik talt os frem til at leje cykler, man kan cykle langs floden. Og vi kunne cykle ud til et badested. BartonBaca selengkapnya
Cykeltur

Vi gik en lille morgentur bare lige for at få varmen😜
Kl. 10.00 stod vi foran cykeludlejningen. Og vi lånte et par fede(næste helt nye) cykler🚴🏻♂️🚴🏻♀️💨 endelig varBaca selengkapnya
Ud på landet - dejlig omvej

Vi valgte at køre en stor omvej på vej til San Antonio. Vi ville se en lille by el. to på vejen. Jeg sidder jo altid med kort når vi kører også selv om GPS kører på skærmen i bilen. PåBaca selengkapnya
The Alamo og Lang gåtur på River Walk

Vi sov til kl 7💪🏼 lang indflyvning til dagens bedrifter. Vi spiste havregryn af en kop😉 Af sted kl. 8.45. Vi så The Alamo. Og sangen “Davy Crockett” af Preben Uglebjerg fra 1956, som jegBaca selengkapnya
Rejsedag og endnu en omvej

Afsted fra det lidt tarvelige hotel. Nu kan det kun blive bedre🙏🏻
Vi skulle lige se en lille by med charme og det virkede så hygge selvom vi var der om formiddagen. Vi er SÅ meget klar tilBaca selengkapnya
Lang køredag 🚗

Dennis kørte os sikkert frem til ørknen - Big Bend⛰️🔥 Helt vildt øde er her. På vejen handlede vi så vi kunne smører sandwich og spise bare lidt sundt😉 Vi var nærmest helt alene påBaca selengkapnya
I ørkenen ☠️

Op til en altan hvor jeg kunne sidde udenfor med min te- ahhh, indtil solen kom op over taget🙄 varmen her er helt anderledes “god” den er tør, så det er lidt bedre at være ude når det erBaca selengkapnya
Ud i ørkenen endnu engang🔥

Ej føj😵 vækkeuret ringede kl. 6 fordi jeg ville nå at drikke te på altanen inden solen kom. Det var barsk at komme op- men det var det værd. Vi så også lige flagermusene flyve “ i seng”Baca selengkapnya
Længste køredag😵💫

Afsted kl. 7.45 og fremme 17.30 og næsten ingen pauser. Føj det var hårdt. Men nu er det heldigvis overstået. Dennis kørte os sikkert helevejen🙏🏻 De første 6 timer vil jeg så også sigeBaca selengkapnya
To the Beach

Jeg glæde mig virkelig til morgenmad - fordi på hotellet var den fineste morgensmads restaurant hvor vi endelig skulle have breakfast Tacos🌮 (det er nemlig en ting😉) SÅ åbnede de først kl.Baca selengkapnya
Strandliv

Der er lige et billede fra stranden i går aftes🌝
Vi var vågne kl. 6 - men vi hvilende da lige en time mere😉 Dejlige senge og puder, der er vist også det eneste gode ved det her sted. KæftBaca selengkapnya
Endnu en dag ved stranden

For at jeg ikke glemmer det😉 Klorvand, altså deres drikkevand er SÅ meget klor vand. Men til gengæld er det gratis når vi er ude og spise🧊 Men vi har heletiden købevand i vores køleskab ogBaca selengkapnya
Afslapning

Vi skulle på stranden og se 4. Juli strandparade🇺🇸🇺🇸 (ja vi skulle også have set solopgang men vi sov endnu engang forlænge😂)
Kl. 9 gik vi på stranden, vi bade og så parade, denBaca selengkapnya
Væk fra strandlivet

Op kl. 6 så vi endelig kunne se solopgang - og så var det overskydet🙄 typisk😃 vi havde te og kaffe med og sad lidt på stranden. Bølgende var for høje så jeg kunne heller ikke bade🙄Baca selengkapnya
Sightseeing og regnvejr

Skønt sted at vågne op - med udsigt til bugten. Det var desværre overskyet igen. Måske jeg når at opleve solopgang i morgen🙏🏻
Der var morgenmad med i prisen og det var skønt😋 Men vistBaca selengkapnya
På badeferie igen😉 Galveston

Vi havde ikke rigtigt netværk, så vi kunne ikke ligge vores blog op før her til morgen.
Vi tog os god til det pragtfulde sted. Vi gik en morgentur i den dejlige overskyet temperatur. Nogen forBaca selengkapnya
Sigtseeing og shoppetur

Jeg nåede næsten solopgangen kl. 6.25 😅 bemærk at billedet er taget fra min seng - jeg sov lige en time mere☺️
Vi gik en morgentur på 3 km. Og måtte i bad igen. Luftfugtigheden var 80,Baca selengkapnya
Rumfart

Spejdede efter sol opgang igen. Det var desværre overskydet☹️ Sov videre😁
Vi gik morgentur igen på + 3 km💪🏼🥵 vi var dog smarte og gik først i bad efter gåturen😉 Vi spisteBaca selengkapnya
Ud i sumpen🐢🐍🐜🦟🕷️🦐🪿🐗🐊🦝🐿️

Sov skønt også fra solopgangen, selv om jeg havde sat uret. Sidste chance i morgen😉 vi er heldige med udsigten fra vores værelse🤩
Vi kom hurtigt igennem havregrød og juice. Smurte et parBaca selengkapnya
Slået tilbage til start - køredag.

Vi stod tidligt op så vi kunne komme hurtig på farten og jeg kunne se solopgang - overskydet🤥
Afsted kl. 8. Frygtelig trafik gennem/udenom/forbi USAs 4. Største by😨 det tog i hvert tilfældeBaca selengkapnya
Cowgirl for en dag🤠

Virkelig god aften med det helt rigtig musik🤠 og vidunderlig Kingsize bed😴 (tror den er 220)
Vi tog det helt med ro i flere timer. Først ude af døren kl. 10 tiden. Så var det shoppe tid. ViBaca selengkapnya